Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Jeftiniji do 100 evra. Gledao sam na Aliexpress Mecool KM9 Pro Classic, izađe 41 USD sa poštarinom. Jedino što ne valja daljinski, nema dugmiće za promenu kanala, pa mora da se dokupi još i daljinski.
Na znam kakav je ovaj 2023 HAKO Pro TV Box Android 11 Amlogic S905Y4, izađe oko 65 USD sa poštarinom, ima daljinski sa dugmićima za prebacivanje kanala, 4/64 GB, Google i Netflix sertifikovan.

Pozdrav, kupio sam daljinski G10s radi normalno otvara sve, međutim, kad otvorim youtube ili neku drugu aplikaciju zakoči i neće da se otkoči dok ne izvadim usb bluetooth nastavak iz smart boxa, zna li neko u čemu je problem? Smart box hk1 mini.

Uzmi lagano taj X96max sa s905w2 i 4 gb ram-a,sve striming aplikacije rade kako bi trebalo,osim skyshowtime zbog rutovanog rom-a.Uzeo za drugara,naravno koristio ga 10-tak dana.Pušta i 4k filmove do 100gb,probao preko lana za wi fi ne znam,ali to opet zavisi i od rutera koji imaš.
Uzeo kod ovih stigao za 15-tak dana,ima praćenje

RSD2,259.23 64%OFF | Smart TV Box Android 11 S905W2 4GB 32GB 64GB AV1 Quad Core WIFI6 4K H96 Max W2 Set Top Box Media Player TV Box
Naručio sam i ja ovaj valjda me neće ubiti carina. Izađe manje od 3000 za verziju 4/64.
Valjda će raditi 4k filmovi da se puste sa eksternog SSD. Ako sam se i zeznuo nisam za mnogo novca :)
1,5 god imam 4k tv a još ni jedan 4k film nisam odgledao jer koji god skinem ili je novi video kodek ili audio kodek pa neće da ga pusti video player sa tv-a i onda završim tako što skinem 720p ili 1080p verziju i tako odgledam film.
Koristiće se za VLC(za filmove), EON, YouTube i Iris

Naručio sam i ja ovaj valjda me neće ubiti carina. Izađe manje od 3000 za verziju 4/64.
Valjda će raditi 4k filmovi da se puste sa eksternog SSD. Ako sam se i zeznuo nisam za mnogo novca :)
1,5 god imam 4k tv a još ni jedan 4k film nisam odgledao jer koji god skinem ili je novi video kodek ili audio kodek pa neće da ga pusti video player sa tv-a i onda završim tako što skinem 720p ili 1080p verziju i tako odgledam film.
Koristiće se za VLC(za filmove), EON, YouTube i Iris
Ja nisam ništa platio,mislim na carinu,Bg.
Kao što sam napisao bez problema pušta 4k oko 100gb,probao John Wick 4 verujem da je "napucan" svim živim kodecima ne sećam se,kodi+real debrid.
Nije tema ali ajde,što se "mlatiš" sa eksternim ssd-om,kad sa kodi+real debrid sve imaš na tacni?

Ima li neko ovaj Tanix X4,vidim hvale ga?
Imam ja, kupio sam ga svojevremeno za probu. Dobio sam verziju sa 4 GB ram-a, ali sa 100 mbitnim lan-om, iako sam ocekivao gigabitni. Originalni softver mi je katastrofa, ja ne mogu da koristim takve stvari, pa sam instalirao slimbox tv. Hardver dovoljno brz, nema integrisan chromecast zbog odsustva google licence. Moze da se namesti preko AirReciever aplikacije da radi castovanje, ali nije u full kvalitetu. U Youtube TV aplikaciji je sve ok.

Daljinski klasican kinez, infrared. Meni los raspored tastera, home sa leve, a back sa desne strane. Radi, sta da kazem...

Podrzava i AFR u slimboxu, sto je vazno.

Ima i sat napred :D

Ne vidim poentu ovog box-a, iskreno...Ima smisla samo za nisku cenu i ako ti ne smeta ovo sto sam nabrojao. U suprotnom bih uvek uzeo nesto normalno.

Poslednja izmena:
Pozdrav, kupio sam daljinski G10s radi normalno otvara sve, međutim, kad otvorim youtube ili neku drugu aplikaciju zakoči i neće da se otkoči dok ne izvadim usb bluetooth nastavak iz smart boxa, zna li neko u čemu je problem? Smart box hk1 mini.
Ja pisah g20s pro BT ali nećete da slušate za 5-7€ manje, dobili ste što ste tražili.

Da, G10s je teska krsina i nikako ga ne kupovati. Taj G20 ima previse dugmica pa cu naci neki drugi.
Ne znam kakav je BPR1S pa ako neko ima neka napise utiske.

Имам и G10S и G10S PRO BT - раде перфектно. Први је код мене већ 2 године, G10S PRO BT сам скоро узео јер сам задовољан како ради стари. Узгред, да је G10S лош, не би га многи давали уз бокс. Е,сад... у сваком житу има кукоља, па се може натрчати на лош примерак.
Овај што се жали на G10S и каже да "вади блутут наставак из бокса"... Не постоји блутут наставак. Тај модел који има је са ИЦ. Можда га и бокс зеза, можда се поклапа фреквенција са неким ТВ-ом. Може да га тестира и на рачунару како се понаша као миш.

Da, G10s je teska krsina i nikako ga ne kupovati. Taj G20 ima previse dugmica pa cu naci neki drugi.
Ne znam kakav je BPR1S pa ako neko ima neka napise utiske.
imam i BPR1S uzeo 1 na test. Radi on i BT je verzija, testirao sam 4-5 različitih sa air i voice daljinskih i BT i wifi varijanti, ali brže bolje i preciznije od g2s pro bt ne nađoh.

G10 je generički daljinac koji se pakuje verovatno u stotinu različitih kineskih garaža i nije vezan za jednog proizvodjaca i nemate pojma šta ste kupili.

Kada birate daljinski kupite neki kršteni sa imenom i prezimenom.

Treba mi bt daljinac najsličniji kao za xiaomi stick,ne znam da li zamenski za stick sa alija hoće da rade na drugom boksu?Original se poveže ali nema funkciju tj ne reaguje ni jedan taster.

Pogledaj jel ti radi posao BPR1S plus
Ja njega koristim na mi box-u

Imam njega, hvala na predlogu.Nego žena navikla na Mi daljinski pa ne bih da joj menjam :) Probaće njega pa ćemo videti.
Ali me i dalje interesuje da li je neko probao zamenske sa alija da li rade na drugom boksu?

A ovaj sa EON (čitaj Xiaomi XMRM-19 daljinac) koji dolazi uz Xiaomi Mi P1 Q1 TV? :D

S0acc159c3ae64a29b7a9a190d089303eg.png_640x640.png_.webp

S8acfcfac0e2a417a9e60a8f2ba6fa6254.png

Nisam te skapirao,ovaj mi samo predlažeš ili znaš da radi sa drugim boksevima?

On je bluetooth, a vidim da spominješ i Xiaomi stik tako da bi i sa njim radio.

Vidi pogledaj i AirMouse daljince :)
npr. ove:

Poslednja izmena:
Hvala na trudu,ali se izgleda nismo razumeli :) Ne treba mi za mi stick,za njega imam njegov originalni koji neće da radi na drugom boksu,nego tražim da se sad tako izrazim univerzalni bt najsličniji kao što je za stick.Imam i airmouse ovaj što je @bakara predložio.
Elem,da ne davim više,naručiću neki od ovih zamenskih za stick i videti da li rade na drugim boksevima :)

Ima li neko box Tanix x4 pro x4/ 64 gb s905x4 i kako se pokazao ?

@Maki32 ovaj?

Dragi prijatelji?
Da li mlze neki link,savet,sta god.Imam par iris boxova,model HPH07,i hocu da ubacim android u njih,da ima launcher,i naravno supernova,eon aplikacija,posto znam da rade besprekorno...
E sad...kako to sve ubaciti u ovo malo cudo?
Hvala na razumevanju j svakoj pomoci

Planiram da pazarim u skorije vreme chromecast with google tv hd pa me zanimaju dve stvari:
1. Da li "eon smart tv" funkcioniše normalno?
2. U slučaju nekog peha sa daljincem (deca ga skrše ili sl.), postoji li alternativa za isti?

Kao naruceno doslo, danima stoji na aliju kao preporuceno i razmisljam da uzmem jedan cisto zanimacije radi jer je jeftin za tu konfiguraciju, jedino nisam mogao da nadjem moze li Slimbox na W2 kao na X2, kad ono isti djavo.

Plus ovo sto nije u startu radio sve kako treba sa preinstaliranim Slimbox-om je jos i dobra stvar jer ko zna sta su sve petljali kinezi. Ja bih licno pregazio preinstalirani Slimbox i da je radilo sve ok.

Meni pretraga na Aliji ne nalazi ništa ispod 5500 dindži.
Jedino ovo, ali ne piše Vontar pa je verovatno lažnjak.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD2,331.17 67%OFF | W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box

Editovao sam post uz sumnju da je to taj. Moguće da grešim.

Nazad
Vrh Dno