Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Нешто не ради, канали црни и дрм грешка.

Сада ради, пре није хтело. У питању је мтс оптика. Преко ирис бокса све било ок.

Meni Iris GO radi i na A1 mreži (iz box paketa), ali video klub sadržaj posle 5 sekundi izbacuje "playback failed". Pretpostavljam da su mi aktivirali Iris koji nije vezan za BOX paket pa bi to objasnilo ove situacije... Nije loše ispalo :)

Iris Go - radi li na nekom od (android) TV box-ova?

Isto je kao i IRIS GO, samo druga namena. Ako imaš GO imaš i SMART.

• Like
Reagovanja: Ha
1.99.50. ili tako nešto koliko me sećanje služi, nije to odavno apdejtovano.

Ljudi, zaboravio sam pin na IrisGO :rolleyes: ( povremeno pogledam nesto u browseru)... kako se resetuje/menja ?

Mislim da ćeš morati da ih zoveš ili da tražiš od agenta na četu da ti resetuju, jer je za promenu u samom Iris Gou potrebno da uneseš PIN da bi uopšte ušao u podešavanja i da ga ponoviš zajedno s novim da bi ga promenio.

Podrazumevani je 1234.

Hvala @ewfd154 . Bio je 1234 a ja pokusavao 0000 , 1111 , neke pinove koje cesto koristim a 1234 ni na kraj pameti :). E starosti teska li si, zaboravna :D.

Meni se ne svidja kod Iris Go sto kad izadješ iz apk i vratiš se posle sadržaj kreće iz početka.
U poređenju as EON kad premotavas, kad prstom vučeš klizač Za vremene vidiš u rani sadrzaj

Zna li neko kako da se “memoriše” PIN kod za zakljucane kanale na iris Smart / iris GO? Kad šaltaš kanale da ne moras da unosis PIN na svakom? Tipa kanali za odrasle

Zna li neko kako da se “memoriše” PIN kod za zakljucane kanale na iris Smart / iris GO? Kad šaltaš kanale da ne moras da unosis PIN na svakom? Tipa kanali za odrasle
Nema memorisanja pin-a, samo možeš da izabereš nivo roditeljske kontrole i da staviš R18+ ako ne želiš da ukucavaš pin svaki put.

Jel to iris go promenio da može da se koristi sa bilo koje mreže, pre se moglo ući u aplikaciju samo sa mts mreže a sada mogu i sa yettela?

Supernova MOVE box instalirana IRIS aplikacija v1.99.50 linkovana u temi. Stalno izbacuje grešku sa slike. Parametri za logovanje su moji. Preko računara sve OK. Ima li rešenja?

IMG_20250420_165611_979.jpg

Pitanje za one koje imaju VOX tv .
Tv VOX 32TIH900B smart led , da li ima aplikaciju za iris tv
Trebalo bi starijoj osobi da instaliram , a ona hoće ovaj TV da kupi
Hvala

odeš na sajt VOX-a i za taj model televizora vidiš da piše neki TiVo OS a za koji ne postoji Iris aplikacija. gde je podržana Iris aplikacija, bilo Go bilo Smart, može se pročitati na sajtu mts-a
Aplikacija iris GO dostupna je na Android (5.0 i više) i iOS (10 i više) operativnom sistemu, ali i za najnovije verzije pretraživača: Firefox (na Windows, Mac i Linux OS), Chrome (na Windows, Mac i Linux OS), Edge (na Windows OS) i Safari (na Mac OS).

Aplikacija iris SMART je dostupna na Android (7.0 i više), Samsung TV uređajima (TizenOS 4.0 i više) i LG TV uređajima (WebOS 3.0 i više). Možete je preuzeti sa Google Play (za Android TV uređaje), Samsung Apps (za Samsung smart TV ) i sa LG content store (za LG smart TV uređaje).

Da li iris SMART za Android TV koristi stari interfejs iris 1.0 koji je bio ranije korišćen na iris STB uređajima (iz vremena HPH07), kod mene na Samsung Tizen je taj stari interfejs

Vrh Dno