Da li se Iris smart dobija u paketu ili kao dodatna opcija?Iris Smart radi, preciznije rečeno. Ne Iris GO.
Uspeo sam da je instaliram na Android TV i radi. Da li je to najnovija verzija iz 2023?Isto je kao i IRIS GO, samo druga namena. Ako imaš GO imaš i SMART.
Meni radi bolje od EON-a.Ne radi stvarno dobro nigde jer je đubre nestabilno od platforme 😂
Nema memorisanja pin-a, samo možeš da izabereš nivo roditeljske kontrole i da staviš R18+ ako ne želiš da ukucavaš pin svaki put.Zna li neko kako da se “memoriše” PIN kod za zakljucane kanale na iris Smart / iris GO? Kad šaltaš kanale da ne moras da unosis PIN na svakom? Tipa kanali za odrasle
Aplikacija iris GO dostupna je na Android (5.0 i više) i iOS (10 i više) operativnom sistemu, ali i za najnovije verzije pretraživača: Firefox (na Windows, Mac i Linux OS), Chrome (na Windows, Mac i Linux OS), Edge (na Windows OS) i Safari (na Mac OS).
Aplikacija iris SMART je dostupna na Android (7.0 i više), Samsung TV uređajima (TizenOS 4.0 i više) i LG TV uređajima (WebOS 3.0 i više). Možete je preuzeti sa Google Play (za Android TV uređaje), Samsung Apps (za Samsung smart TV ) i sa LG content store (za LG smart TV uređaje).
Da li iris SMART za Android TV koristi stari interfejs iris 1.0 koji je bio ranije korišćen na iris STB uređajima (iz vremena HPH07), kod mene na Samsung Tizen je taj stari interfejs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari