Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

U nekom trenutku u novembru posle nekog update-a aplikacija samo prestala raditi na VIVAX smart TV-u. I sada na google ne mogu instalirati uz komentar da TV ne podržava aplikaciju.
APK radlila odlično, bez bug-ova.
PS restartovao sam TV na fabricka podesavanja. Pokušao APK sa flesa, nista ne resava. Molim za pomoć, zna li neko o čemu se radi i kako da prevaziđem ovo?

Da li se jos nekom od kolega desava da iris uopste ne radi? Vec neko duze vreme mi apsolutno ne radi na telefonu (iOS) i odustao sam od pisanja podrsci posto nikada nece srediti app. Medjutim vec mesec dana mi ne radi vise ni preko browser-a. Otvori sajt i samo vrti one tri tackice kao da ucitava od samog pocetka... Ista situacija i kada se otvori bilo koji kanal.

@xtalonix Ne, upravo probao na iphone radi sasvim normalno. Očigledno imaš problem sa mts nalogom, a ne sa telefonom i pregledačem.

Da li se jos nekom od kolega desava da iris uopste ne radi? Vec neko duze vreme mi apsolutno ne radi na telefonu (iOS) i odustao sam od pisanja podrsci posto nikada nece srediti app. Medjutim vec mesec dana mi ne radi vise ni preko browser-a. Otvori sajt i samo vrti one tri tackice kao da ucitava od samog pocetka... Ista situacija i kada se otvori bilo koji kanal.
Koji internet koristis?

Video klub koji je uz Box 3 L, da li može da se koristi i na iris go? Tamo je pisalo da je HBO+, apolon i ne znam šta još. Ali na Iris go mi nudi da se kupi..

MIslim da moze, ako koristis iris na tv( abox3 ili box4) imas i iris go besplatno na tri uredjaja

Imam iris go, ali unutar aplikacije mi nisu otključali HBO+, Apolon... Reko možda je posebno aplikacija a posebno uredjaj

Update za iOS: problem je bio u Private Relay opciji za iCloud+ korisnike. Potrebno je iskljuciti kada zelite koristiti iris. Nadam se da ce resiti ovo u skorije vreme.
Sto se tice gledanja preko browser-a na racunaru, jos uvek cekam resenje.

Ljudi, produzio ja neki paket klincu i vidim ima 6 meseci Iris GO za dz.Trebalo bi da je login kao i za moj.mts ?

Kod mene nece pa nece:( . Uredno radi login na moj.mts ali na IrisGO niks ! Pfffff :rolleyes:

Mora u moj mts da se ode na digitalne servise i tu izabere iris go

Jaa bih rekao da priča o Iris Go uz mobilnu tarifu? A to se ne aktivira?? (keva ima samo "više informacija" dugme, a kad se loguje na Iris Go sajt onda budi 6 meseci dž Start paket) na MojMTS kao za Iris Go uz Box pakete već kad se proba login na Iris Go/Smart aplikaciju ili sajt nudi izbor Start ili Max da se kupi/aktivira pa tu piše da je 3 / 6 / 12... meseci dž Start paket.

6 meseci dž je uz Omorika S paket...

Pa kako se onda loguje neko ko ima iris uz mobilne tarife? S kojim kredencijalima?

@dedamrsoje
NIje mi jasno. Ovo što si postavio je logovanje na mojmts. Ja pitam kako se loguje na iris aplikaciju jer je čovek rekao da mu ne prolaze kredencijali sa mojmts

Pa kako se onda loguje neko ko ima iris uz mobilne tarife? S kojim kredencijalima?
Pa sa istim kao za MojMTS :D (korisničko ime + pasword, ne MTS broj + šta god varijanta login-a na MojMTS).

Kod njega iz ko zna kog razloga NISU isti login podaci za MojMTS nalog i Iris Go.

Dešavalo se to povremeno kod još nekih ljudi, koji su čak i imali Box pakete. Ako se ne varam @MaxBgd je imao tako neki slučaj?

Onda mora da se cima MTS podrška da to rešava.

Meni se dešava. Da ne bih gubio živce sa podrškom, promenim šifru na mojmts i onda se bez problema, sa tom novom šifrom, ulogujem na Iris.

Pa sa istim kao za MojMTS :D (korisničko ime + pasword, ne MTS broj + šta god varijanta login-a na MojMTS).

Kod njega iz ko zna kog razloga NISU isti login podaci za MojMTS nalog i Iris Go.

Dešavalo se to povremeno kod još nekih ljudi, koji su čak i imali Box pakete. Ako se ne varam @MaxBgd je imao tako neki slučaj?

Onda mora da se cima MTS podrška da to rešava.
Tacno tako, ne prihvata podatke za login sa moj.mts u IRIS GO.Znaci moracu da se cimam sa podrskom.:eek::cool:

Šta je...internet connection problem...pokušavam već 1 sat da podignem Iris na TV LGu ....

Nazad
Vrh Dno