Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Mislio sam na @leopulp al i ti si svakako pomogao. Definitivno ne moze vise na novoj app sa M:tel netom, iz BIH, sad sam opet probao i javlja gresku za logovanje. Probacu veceras da pustim hotspot sa MTS kartice da se logujem tj da probam.
Uspeo sam da ažuriram kako mi je @shamanNS objasnio.
Ali ne mogu da se ulogujem. Morao sam da se vratim na staru verziju.

Pa odakle si ti, koji ti je internet provajder, nisam ispratio prethodne poruke..

Evo ja sam uradio clear data Iris Smrt aplikacije baš da ponovo testiram login :D I da vidim malo se ponaša kad se radi login sa provajdera koji znam da je blokiran.
Naravno da ret*rdi nisu stavili jasnu poruku da je reč o geoblocking / da mora MTS mreža kad je to problem već u tom slučaju izbaci generišu grešku u stilu "Došlo je do greške kontaktirajte MTS".

A onda kad sam sa VPN sa MTS IP (MTS optika) probao prvih 2-3 puta mi izbacivalo grešku da username ili password nisu tačni 😂😂😂 a 98% sam siguran da nisam pogrešno ukucao (pošto ret*rdima i za unos pomoću Google Home Remote control stvarčice ne dozvoljava paste da se uradi u to polje, pa da mogu da prekopiram iz password manager aplikacije login podatke) ni username i password.
Nakon tog 3. ili 4. pokušaja je prošao login. Onda sam ponovo uradio clear data i još sledećih 3 pokušaja iz prvog pokušaja prolazi login.

Šta vama dvojici @leopulp @Gargamel83 izbacuje za grešku? 😁😁

Sad me ovo podsetilo na prošlost kad im na pokojnoj MTS TV Go nije radio login ako njihov (MTS) korisnik dobije IP adresu iz onog 79.xxx.xxx.xxx opsega 🤣 Setih se jer sam im ja to prijavljivao.

Poslednja izmena:
Heh. Pogledaj koja ti je javna IP adresa pa restartuj VDSL ruter (ili ručno prekini pa rekonektuj Internet WAN konekciju tako brže završiš celu promenu IP adrese) da se promeni IP adresa (i proveri koja je sad nova, jel isti opseg kao prethodna) pa onda probaj ponovo login na Iris app. I probaj više puta? 🤣🤣

"Doslo je do greske, Pokusajte ponovo ili kontaktirajte mts kontakt centar"

Heh. Pogledaj koja ti je javna IP adresa pa restartuj VDSL ruter (ili ručno prekini pa rekonektuj Internet WAN konekciju tako brže završiš celu promenu IP adrese) da se promeni IP adresa (i proveri koja je sad nova, jel isti opseg kao prethodna) pa onda probaj ponovo login na Iris app. I probaj više puta? 🤣🤣
Trenutna je 178.222.70.226

Koga ne mrzi neka šeruje APK te nove iris SMART v1.54.3 :)

Elem,na Eon sdmc boxu i SN internetu nova aplikacija lepo redi. Primetno bolje nego prosla verzija. Sve je nekako brze i fluidnije.

Ja bi to okaraterisao drugacije ko prvi dobija update 🤣😂🤣😂 posto sdmc nije stavka ko dobija ( moja dva sdmc-a i dalje cekaju 🤣😂🤣😂)

Poslednja izmena:
Pa i nece kad se stalno igras sa njima ;)

Ne ne treci je za igru al njega nisam stigao da prikacim ( ne postizavam od shamanovih zahteva sta da ispitam i probam ) 🤣😂🤣😂😜😉
Izvinjavam se svima ako je otislo malo van teme stici ce i nama update bez brige prvo na ovima iz prov.....( znaci samo na dvojicu javljenih sdmc-ovaca mislim) da isprobaju pa kad uvide da je sve ok stize i nama ostalima 😬😁😉😂

Poslednja izmena:
Koje je konačno rešenje da Iris TV šljaka lepo u nemačkoj? Da li je neki proxy možda pravo rešenje ili kombinacija čega i koga? Da rade svi kanali. Pošto recimo pusti Pink, B92 a neće Diskoveri šanel, kaže nije moguće u ovoj regiji. Koristi se Surfshark i fafe gps….

Proverio i radi Iris m Mtel mreži ponovo, kao što je neko već potvrdio
Prethodnih meseci nije

Radi i na SBB netu...zaista iznenadjen slikom...bez štucanja...a LŠ...

I normalno desava se kao i ranije sa Iris 1.0.1 dok sam ja iscupao ovu najnoviju 1.54.3 ( uspeo samo kao APKs ) u roku od sat vremena svi dobijaju update ( barem ja , na dva razlicita Eon boxa i na android TV-u ) a i vec vidim da je ima i na vec dobro poznatim sajtovima ( apksos ) da se skine 😂🤣😂🤣😂 potreban je i Split APKs Installer (SAI) tako da nema potrebe da i ja kacim i normalno radi logovanje na app
Ustvari kad sam se vec raspisao 😁😬😉🤣 mozda nekom ipak zatreba znaci to je u split APKs verziji ima ukupno 3 apk i potrebna je SAI apk da bi to povezala i instalirala

Poslednja izmena:
Nebitno je to kako je instalirana, nego prepoznaje VPN...
Probao sa 2 za sada i ne prolazi, a mrzi me da kucam ručno jer ne radi daljinac i copy-paste sa telefona na TV.

Probao Nord, probao CyberGhost par servera i isto javlja...

Nazad
Vrh Dno