Ali ako na tom prepaid nema aktiviran neki dodatak za internet ta "mala količina svako pokretanje" ima časkom da spuca kredit jer kad nemaš dodatak za potrošnju interneta naplaćuje 6 din za 100 kB, a naravno da zaokružuju.
A da ne pričamo o potrošnji neta koju će da naprave sve druge aplikacije za moje nisi blokirao potrošnju mobilnog neta dok ti je upaljen mobilni net zbog Iris
Da ne vrtim sada unazad temu, mislim da je bilo 10ak kb za pokretanje. Koliko znam, kada kupiš pripejd, imaš neku gomilu neta u nekom vremnskom periodu. Na to sam mislio kada sam spomenuo probu. Niko mu ne brani da baci karticu ako ne bude zadovoljan kada isproba.
Nisam odavno na androidu pa ne mogu da se setim koliko je moguće blokirati ostalo.
Zar na pripejdu ne blokira saobraćaj kada potrošiš kredit, kako onda mogu da mu naplate. Uglavnom sam napisao da ne znam ili nisam siguran, ne koristim pripejd možda i preko dvadeset godina. Neće ništa da mu bude ako malo prelista unazad, tema ima 40tak strana.
Ovo za šerovanje neta nisam znao. Njemu se onda ne isplati to ništa. Po meni onda VPN i sbb net koji sam razumeo da ima ali ima da plače ako ne ume da pokrene.
Ne znam kako je sad kod ostalih aplikacija A1, Orion, Supernova... čitam za A1 da je ok...
Realno, ja bi svom dedi uveo pravi Iris TV ako postoji optika, i platio bi mu

Jedino bi se to usudio da preporučim.
Jedina skalamerija je optički modem, koji može negde da zavuče i zaboravi da postoji (bar sam ja zaboravio da postoji). "Kablovi" su kao najloni za pecanje, ne vide se, a STB je valjda poznato koliko je mali. Nema ni metar mrežnog ako se dobro postavi modem. Jedino što ima da šalta HDMI ulaze na TVu sa jednog na drugog operatera

Dobro posle će da kuka verovatno kako je eon do jaja a iris bezveze i tako to...