Pa Irisovci mislim da mozda barem znam sta fali ovoj novoj Iris smart 1.54.3 , njoj definitivno fali onaj prozor kad je dostignut max broj uredjaja da ponudi da zameni postojeci , tako da ko ima slobodnih mesta na nalogu on ce moci da se uloguje a ko nema cak i kad se izlogujes sa nekog uredjaja i probas onda sa novom Iris sa bilo kog uredjaja nece da moze
Probao sam na lap topu da se ulogujem i zamenio Oled Philips sa Irisom 1.54.3 i video da sva imena koje sam naveo na Eon boxovima se ne vide i kad sam ponovo hteo da aktiviram na Philipsu nece desava se kao svima vama , probao sam i da se izlogujem sa weba na lap topu ali na Philipsu vise ne mogu da se ulogujem a sva ova druga logovanja sto su bila na Eon boxovima su mogla zato sto je bilo slobodnih mesta na nalogu .
Tako da kome je bitan Iris i jedini izvor arenama pazljivo sa biranjem i menjanjem uredjajima pogotovo sa Irisom 1.54.3 dok to ne isprave
Na webu moze samo promena imena , ne moze da se brise uredjaj , ako neko ima ideju kako iz naloga da se izbrise uredjaj to bi bilo jedino privremeno resenje dok oni "majstori" ne srede Iris 1.54.3
Voleo bi da se neko javi ko je siguran da je imao mesta na nalogu a nije mogao da se uloguje na Iris smart 1.54.3 napominjem cak nema veze sto je i ranije bio ulogovan ako je menjao uredjaj