Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Нисам видео раније. Данас био упдате на Xiaomi Mi box S и нова верзија ирис смарт апликације не дозвољава пријаву, док тел и таблет уредно раде.

Актуелна ирис смарт верзија је 1.54.3. Претходна је 1.0.1?

Нашао 1.0.1 и она ради. Пробам упдате опет, да видим... 1.54.3 неће да се улогује. Вратим 1.0.1 и ради... не дирам до следеће верзије... баш су из мтс способни да направе нову верзију како треба.

Pa ne znam jedino da svako kad javlja da mu na najnoviju Iris smart 1.54.3 ne prolazi login napise i koji je uredjaj ( device ) meni na svakom Eon boxu ( Kaon , sdmc i sdmc hybrid (V3) na sdmc oba bio update sa stare) i Oled Philips Tv ( nov instal sa play stora ) radi najnormalnije pa i logovanje
Pade mi na pamet da nije nesto oko max logovanih uredjaja a nema onog prozora da vas obavesti ali ne bi moglo onda da proradi na staroj 1.0.1 tako da to vrv otpada i ostaje po meni da se ceka novi update a na vama da ih smarate da apk ne radi pa mozda i ubrzaju

Poslednja izmena:
Meni na Philips oled recimo neradi.

Meni ne radi na Chromecast-u sa Google TV ovaj poslednji model :( Radio normalno i samo sinoc trazi login i izbacuje greska zovite mts :(
Na mts optici sam. Obrisala, instalirala ponovo. Sad aplikacija nema ikonicu, vec ikonicu andorida.

Pa Irisovci mislim da mozda barem znam sta fali ovoj novoj Iris smart 1.54.3 , njoj definitivno fali onaj prozor kad je dostignut max broj uredjaja da ponudi da zameni postojeci , tako da ko ima slobodnih mesta na nalogu on ce moci da se uloguje a ko nema cak i kad se izlogujes sa nekog uredjaja i probas onda sa novom Iris sa bilo kog uredjaja nece da moze
Probao sam na lap topu da se ulogujem i zamenio Oled Philips sa Irisom 1.54.3 i video da sva imena koje sam naveo na Eon boxovima se ne vide i kad sam ponovo hteo da aktiviram na Philipsu nece desava se kao svima vama , probao sam i da se izlogujem sa weba na lap topu ali na Philipsu vise ne mogu da se ulogujem a sva ova druga logovanja sto su bila na Eon boxovima su mogla zato sto je bilo slobodnih mesta na nalogu .
Tako da kome je bitan Iris i jedini izvor arenama pazljivo sa biranjem i menjanjem uredjajima pogotovo sa Irisom 1.54.3 dok to ne isprave
Na webu moze samo promena imena , ne moze da se brise uredjaj , ako neko ima ideju kako iz naloga da se izbrise uredjaj to bi bilo jedino privremeno resenje dok oni "majstori" ne srede Iris 1.54.3
Voleo bi da se neko javi ko je siguran da je imao mesta na nalogu a nije mogao da se uloguje na Iris smart 1.54.3 napominjem cak nema veze sto je i ranije bio ulogovan ako je menjao uredjaj

Poslednja izmena:
Пало ми је тако нешто на памет и звао сам мтс подршку данас, где су рекли да брисање није могуће већ само замена тј када се улогујем новим уређајем да ми понуди да обришем стари... супер...
Да ли брисање апликације са уређаја, моб тел нпр празни место?

Zanimljivo, može biti da je to!
Ne mogu da verujem da su baš toliki slepci, to nije nešto što može da promakne :D

Kod mene je 3/3 tako da neka neko drugi proveri da li mu radi logovanje na iris SMART, a ima manje od 3 aktivna uređaja! Može se videti u podešavanjima na https://iris.mts.rs

IrisTV.png

Poslednja izmena:
E javi podrsci da nova Iris smart 1.54.3 to nije u mogucnosti 🤣😂🤣😂🤣mts😂 ili smarajte podrsku da vam resetuje nalog pa da se ponovo logujete na uredjaje , i onda pazljivo birajte na koja tri uredjaja ce te se ulogovati jer sa postojecom 1.54.3 nema vise menjanja a ako je zamenite nema vise vracanja 🤣😂🤣😂
@gvlada samo ako probas onda cemo znati ali mislim da nece moci tako jer ce ostane u sistemu Irisa ( mts-a ) kolko sam ja "pametan" mislim da trenutno samo reset naloga ( mts podrska ) moze da se brisu uredjaji , eto obriso si i nista ostaje jos da ih zoves i da resetuju nalog i onda sam 100% siguran da ces moci na novi Iris da se ulogujes i to bi mogli svi ( a koji trenutno ne mogu ) kojima to treba , da urade i jave kako je proslo 🤣😂🤣😂
@Stock samo sto ljudi treba da se vode svojom memorijom u glavi jer i kad se uloguju na web https://iris.mts.rs treba da znaju da zauzimaju jedan slot od naloga pa je z.... ako su bila vec dva iskoriscena 🤣😂🤣😂

Poslednja izmena:
Да, пробао сам и обрисао са тел и таблета али није помогло...
Позвао сам их и да ми обришу ирис го налоге, прослеђено па сад да ли вечерас или тек сутра, видећемо....

Pih prodje edit a mogao sam jos svasta da dopisem 🤣😂🤣😂
Da napomenem i da na novoj Iris iako sam za svaki uredjaj ( podstaknut ranijim zaj... ) ubacivao ime za svaki uredjaj u podesavanjima kad sam se logovo na kraju cele balade vas doceka ovo 🤣😂🤣😂🤣😂1000034305.jpg
Normalno sva tri OTT ( sva tri razlicita uredjaja sdmc , sdmc Hybrid i Oled Tv ) su na Iris smart 1.54.3 sa ubacenim imenima , nije ih video ni web https://iris.mts.rs
I da , ti mozes da zamenis bilo koji uredjaj sa neke Iris go ili Iris smart 1.0.1 ali ovakav ili slican prozor ti nece iskociti ako pokusavas sa Iris smart 1.54.3 nego ce izaci da je doslo do greske i da pozovete podrsku mts-a pa kad su vec napisali onda sta da radite nego da ih zovete i trazite da to isprave 🤣😂🤣😂🤣😂

Poslednja izmena:
Из мој мтс апликације сам деактивирао ирис го услугу па је активирао опет... сада ради нова ирис смарт апп на андроид тв. Не смем да се излогујем да пробам да ли се могу мењати уређаји... :)

@Sgt. Major Pa ja napisah romane , pa bi i ti mogao barem da li si imao pre nego si probao slobodan slot na nalogu ili su bila sva tri popunjena ili barem posalji sliku sta vidi telefon , mislim da li ima ime ili ne nije toliko ni bitno
Bravo @gvlada 😬😉👍 a moguce i da su oni vec resetovali

Poslednja izmena:
На тел, таблету или ми боксу ми не даје заузет број уређаја, тако да не видим ни имена. Покушао сам пријаву са сајта и каже да су сва три слота заузета.

s.jpg

AndroidPad би био таблет, AndroidPhone би био телефон, а Chrome би био Xiaomi Mi BOX S?

Spremi se ponovo da sve ponovo logujes kad ti " majstori " resetuju nalog sutra ako se to nije desilo pre nego si ti to radio iz moj mts apk 🤣😂🤣😂

Zasluge sto se ovaj ispod mene potrudio da vidi sta je problem idu meni 😂🤣😂🤣 a potvrdjujem da to radi jer normalno da sam ja bio zamorce i da je doticni povratio log Irisa 1.54.3 na mom Oled Philipsu 😂🤣😁😉👍 i normalno ( vadi se da mu smetala neka dark tema ) da dok je povatao koji je koji uredjaj osta ja na 0/7 za menjanje uredjaja mesec dana 😂😂🤣😂🤣 al ajde necemo ga menjamo oprosteno mu je 😜😁😉

Poslednja izmena:
Uz malo cimanja (za ručno slanje zahteva na /ReplaceDevice) može korisnik odmah sad sam nakon što se loguje na Iris Go sajt na kompu da pokupi neophodne podatke da "obriše" koji god postojeći uređaj na nalogu tj da taj sad već postojeći browser uređaj na tom MojMTS nalogu zameni na mesto boxa / TV-a sa Iris Smart tako da se ispuca jedno mesečno brisanje i "obriše koristeći Replace" i nakon toga radi login i sa tom najnovijom Iris Smart app.

Da li vam preko iris smart tv ili iris go otvara kanale, u toku dana mi je radilo ok, sada nista nece da pokrene.
PS imam 3 aktivna uredjaja, i to isrobavam u trenutku samo na jednom.

Rešen problem sa logovanjem zahvaljujući informaciji od @gvlada :)
Međutim sad dolazim do onoga što sam očekivao, VPN zeza :(

Screenshot-20230825-010322.png

2.png

Jedan VPN prepoznaje, drugi ne izbacuje poruku ali nema slike...

EDIT: radi sa BiH kao VPN zemljom, ali očekivano ne svi kanali!

Poslednja izmena:
@MaxBgd
Radi logovanje, kod mene je VPN problem...
Samo deaktiviraš iris GO na sajtu: https://moj.mts.rs i ponovo aktiviraš, nakon čega će raditi logovanje u iris SMART aplikaciju za TV.

Poslednja izmena:
Malo sam se ja zaleteo pa obrisah , to sa deaktiviranjem / aktiviranjem pomaze kod onih gde je sa tim uredjajem vec bio zauzet slot na nalogu ali nije htelo logovanje sa novim update na Iris 1.54.3 ali ako hoces sa tom novom Iris da zamenis vec postojece zauzeta tri slota na mts nalogu e tu onda postoje tri mogucnosti cekaj novi update , zovi podrsku da resetuju nalog ili juri @shamanNS -a 🤣😂🤣😂😜 , to bi na primer trebalo da resi problem tipa @HelloKitty i mozda @leopulp , @Gargamel83
Ko je jos budan ako sam pogresio i pogresno shvatio nek me ispravlja da brisem dok jos mogu 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno