Da i kod mene,s tim da i dalje aplikacija radi samo kad je nakacena na wifi,cim prebacim na 3/4G uopste nece da udje u aplikaciju. GLUPOSTЈучерашњи апдејт је исправио баг са "уживо" каналима,бар је тако са апликацијом за таблете.
Ja ima Samsung smart tv, ne mogu da nadjem aplikaciju Iris go. Koji je naziv u pretrazi?Potvrđujem, radi sad aplikacija. Rekao bih da sada nema te "knedle", kad pustim neki kanal, slika posle par sekundi smrzne, pa krene, pa ponekad još jednom smrzne, pa tek posle može da se gleda.
Kucaj iris Smart, mada trebalo bi da ti zbaci i čim ukucaš samo iris. Stariji modeli nemaju podršku, valjda treba TV iz 2017. ili 2018. ako se dobro sećam.Ja ima Samsung smart tv, ne mogu da nadjem aplikaciju Iris go. Koji je naziv u pretrazi?
Kucaj iris Smart, mada trebalo bi da ti zbaci i čim ukucaš samo iris. Stariji modeli nemaju podršku, valjda treba TV iz 2017. ili 2018. ako se dobro sećam.
na Samsung modelu za 2021.godinu nema aplikacije.....Kucaj iris Smart, mada trebalo bi da ti zbaci i čim ukucaš samo iris. Stariji modeli nemaju podršku, valjda treba TV iz 2017. ili 2018. ako se dobro sećam.
Zato sto je aplikacija napravljena za 2010 a ne 2021 godinu 🤣na Samsung modelu za 2021.godinu nema aplikacije.....
Na mom S21U aplikacija ne moze u opste da se pokrene. Na kompu mnogo baguje i secka. Cas prikazuje par sekundi uzivo cas prikazuje nesto sto je bilo pre sat vremena na kanalima. Da li moze da se umanji racun za box ako se pise reklamacija. Ipak je IRIS go sastavni deo paketa?
Isto. Upravo se suzdržavam da ne prođem šakom kroz monitorJe l’ Iris GO stvarno toliko loš da ne može da izdrži određeni broj korisnika dok je liga šampiona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari