Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Kod mene se prethodni problem proširio i na tablet, ne uspevam ni da pokrenem aplikaciju (device limit error). Na EON box-u jedino još uvek radi. Pisao sam im pre neki dan, odgovoriće valjda do proleća.

Јучерашњи апдејт је исправио баг са "уживо" каналима,бар је тако са апликацијом за таблете.

Kod mene na TV-u Samsung Smartu ne rade zivi kanali.
Moras da odes da ih pustis kao da vracas snimak...
Valjda ce ispraviti.

Јучерашњи апдејт је исправио баг са "уживо" каналима,бар је тако са апликацијом за таблете.
Da i kod mene,s tim da i dalje aplikacija radi samo kad je nakacena na wifi,cim prebacim na 3/4G uopste nece da udje u aplikaciju. GLUPOST

Potvrđujem, radi sad aplikacija. Rekao bih da sada nema te "knedle", kad pustim neki kanal, slika posle par sekundi smrzne, pa krene, pa ponekad još jednom smrzne, pa tek posle može da se gleda.

Potvrđujem, radi sad aplikacija. Rekao bih da sada nema te "knedle", kad pustim neki kanal, slika posle par sekundi smrzne, pa krene, pa ponekad još jednom smrzne, pa tek posle može da se gleda.
Ja ima Samsung smart tv, ne mogu da nadjem aplikaciju Iris go. Koji je naziv u pretrazi?

Nisam neko vreme koristio Iris go na bowseru (mnogo me nerviralo seckanje), danas upalim da pogledam golove Barselona-Atletiko i imam sta da viidm.
Prijatno sam iznenadjen brzinom rada app, nema vise seckanja ni prilikom premotavanja, ni uzivo.
Radi instant, fluidno, jos da ubace premotavanje tastaturom (levo-desno po 20-30sec) i bice odlicno.
Normalno i da ostane ovako kako je sad.

Ja ima Samsung smart tv, ne mogu da nadjem aplikaciju Iris go. Koji je naziv u pretrazi?
Kucaj iris Smart, mada trebalo bi da ti zbaci i čim ukucaš samo iris. Stariji modeli nemaju podršku, valjda treba TV iz 2017. ili 2018. ako se dobro sećam.

Kod mene danas ne radi logovanje. Koristim Firefox, unesem user i pass, kliknem "potvrdi" ili pritisnem enter, ali se ništa ne događa.

Nisam trebao da ih hvalim..:cautious:
Uzivo sad opet secka, koci...ebem im app, sto je ne naprave vise da moze da se normalno gleda.

Klasika, radi ok u doba dana kad niko ništa ne gleda...

Preko kompa uspevam arenu da odgledam na low podesavanjima bez problema,dok superstar nema sanse secka svaki sekund...na fonu bez problema na najvisem kvalitetu

Isto i kod mene: "greska prilikom pustanja sadrzaja" i zakuca.

Isto, radilo normalno, i u jednom trenutku prekid.

Posle najnovijeg apdejta od pre par dana kod mene se ništa nije promenilo. I dalje nisam mogao da zamenim uređaje, izbacivalo mi je onaj device limit error.
E, onda su poslali poruku nakon dan ili dva da su resetovani uređaji na sistemu i tad je proradilo. Nema nekog sporta pa nisam testirao aplikaciju ovih dana, ali recimo pre neki dan je bio basket (a nije Denver) u 4-5 ujutru, reko' daj da bacim pogled na aplikaciju na TV-u...ma jok, ni da bekne, crn ekran. Tako da u principu nema veze da li je dan ili noć, da li je jača tekma ili ne.

Kucaj iris Smart, mada trebalo bi da ti zbaci i čim ukucaš samo iris. Stariji modeli nemaju podršku, valjda treba TV iz 2017. ili 2018. ako se dobro sećam.
na Samsung modelu za 2021.godinu nema aplikacije.....

Ko zna šta rade ljudi, izgleda da je aplikacija limitirana na modele od 2017. do 2020. Stvarno više čovek ništa ne može da zna kod ove aplikacije.

Ovo je katasrofa kako lose radi IRIS GO, nista ne moze da se gleda.🤬

Samo za MTS-ovce (pripadnike MTS-a💂‍♂️)...pretpostavljam da ih ima ovde i da prate sta pisemo.
Ajde budite dobri pa uradite svoj deo posla, prijavite vasim sefovima, ili kome god treba, da IRIS GO aplikacija ne moze da se koristi !!!
A taman sam vas pohvalio pre neki dan..ala sam se preso.:cry:

Na mom S21U aplikacija ne moze u opste da se pokrene. Na kompu mnogo baguje i secka. Cas prikazuje par sekundi uzivo cas prikazuje nesto sto je bilo pre sat vremena na kanalima. Da li moze da se umanji racun za box ako se pise reklamacija. Ipak je IRIS go sastavni deo paketa?

Meni na telefonu radi besprekorno a komp isti opis kao tebi nebitno da li je na kablu ili wifi.

Na mom S21U aplikacija ne moze u opste da se pokrene. Na kompu mnogo baguje i secka. Cas prikazuje par sekundi uzivo cas prikazuje nesto sto je bilo pre sat vremena na kanalima. Da li moze da se umanji racun za box ako se pise reklamacija. Ipak je IRIS go sastavni deo paketa?

Cisto sumnjam, njima je osnovna ponuda ono sto jeste a ovo je "onako pride" cisto da se kaze da imaju i to.

Код мене РТС1 не ради, Прва, Суперстар раде на мобилном интернету.

Je l’ Iris GO stvarno toliko loš da ne može da izdrži određeni broj korisnika dok je liga šampiona?

Hahaha oni ladno još uvek nisu sredili ovo đubre od app. Nije samo da secka nego je umetnost da učita uopšte na LG WebOS 6. 🤣
Jel Supernova Move radi sad bolje da nađem nalog od nekoga?

Nazad
Vrh Dno