Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Je l' deaktivirao neko Iris go preko mobilne aplikacije ili mora da se zove korisnički centar? Ja probao preko mob. aplikacije danas, ali još uvek radi, pa ne znam koliko im treba da to reše?

imas eon i dajes nalog nekome ko tebi da iris nalog? eon van mreze ili iz nekog paketa?

Imam i Iris i Eon, to deljenje, da bih ti dao nalog moram da ti dam podatke od moj mts naloga? I onda imas uvid u sve informacije? Isto tako obrnuto za Eon? Posto su prijavljivanja na Iris GO/Smart sa korisnickim imenom i lozinkom od portala. I obrnuto za EON. Zanima me samo, razmeni li uopste ko to? Da je prijavljivanje sa kodom kao HBO onda ima smisla

На колико уређаја може Ирис?
Ја за тв имам мој Ирис и Еон ТВ од брата на LG. Плус имам од брата и за телефон и комп, али углавном не користим, а имам и његов CAM који још увек ради иако пола године не користим СББ.

pa tu je problem malo to deljenje... jer mozes da aktiviras dodatne usluge i da pogledas sve druge informacije o nalogu.

Je l' deaktivirao neko Iris go preko mobilne aplikacije ili mora da se zove korisnički centar? Ja probao preko mob. aplikacije danas, ali još uvek radi, pa ne znam koliko im treba da to reše?
Nisam siguran o cemu pricas ali ako o tome da deaktiviras jedan uredjaj da bi dodao drugi onda izgleda mora da se zove korisnicki.
Ja sam menjao fon i sada na novom pise da imam max dozvoljeni broj uredjaja i pita da li zelim da deaktiviran neki. Kada potvrdim vecno mi se vrti onaj kruzic.
Danas sam zvao korisnicki i ne mogu direktno iz korisnickog nego mora da ide preko reklamacije da tehnicka sluzba vidi sta je.

Nisam siguran o cemu pricas ali ako o tome da deaktiviras jedan uredjaj da bi dodao drugi onda izgleda mora da se zove korisnicki.
Ja sam menjao fon i sada na novom pise da imam max dozvoljeni broj uredjaja i pita da li zelim da deaktiviran neki. Kada potvrdim vecno mi se vrti onaj kruzic.
Danas sam zvao korisnicki i ne mogu direktno iz korisnickog nego mora da ide preko reklamacije da tehnicka sluzba vidi sta je.
Hvala, imao sam promo 3 meseca Iris Go, pa sam ga otkazao da ne bih plaćao 1.100 din. Inače uspelo je preko mobilne aplikacije, isključili su tačno u ponoć na kraju 2021. godine.

konacno je izasla app za Samsung Smart tv. Glavni profil radi solidno (isit kao onaj na iris boxu) povremeno koci/ucitava kanal, povremeno preskace neke kanale. Slika je korektna. Drugi profil, koji sam kreirao kako bih razdvojio, primetih da n njemu nije isti sadrzaj dostupan, fali podosta sadrzaja iz video kluba recimo. Ima li ko slicna iskustva? Kako ovo prevazici?

Ima li kakva opcija za izlazak iz aplikacije ili mora na home taster ono, naglo.?

Da li Iris Go radi na Android Smart TV-u? Čitam na njihovom sajtu i vidim da se nigde ne spominje SMART TV, samo mobilni telefon, tablet i računar. Zainteresovan sam da sa SBBa pređem na MTS optiku pa bih da dobro proverim o čemu se radi i da li će mi to odgovarati. Ako aplikacija provereno radi na Android Smart TV-u, ima li nekog ko bi mi dao nalog jedan mesec u zamenu za HBO nalog takođe za Smart TV?

Da li Iris Go radi na Android Smart TV-u? Čitam na njihovom sajtu i vidim da se nigde ne spominje SMART TV, samo mobilni telefon, tablet i računar. Zainteresovan sam da sa SBBa pređem na MTS optiku pa bih da dobro proverim o čemu se radi i da li će mi to odgovarati. Ako aplikacija provereno radi na Android Smart TV-u, ima li nekog ko bi mi dao nalog jedan mesec u zamenu za HBO nalog takođe za Smart TV?
Radi.

Neće vam niko dati nalog. Smart se aktivira korisnickim podacima gde se ima uvid u sve informacije vlasnika ugovora. Nije kao kod sbb-a i HBO-go kodom

Već si dobio odgovor da radi. S tim da treba precizirati da je Go namenjen za prenosne uređaje, a Smart za TV. Činjenica je da su informacije na njihovom sajtu konfuzne. Otuda neke stvari nisu najjasnije, između ostalog i to da li na Go i Smart ima HD kanala ili ne. Prema komunikaciji koju sam imao sa njima trebalo bi da i HD kanali budu u ponudi, ali oni kao takvi nisu posebno izlistani. Njihov rezon je da su SD kanali zamenjeni sa HD (oni koji kao takvi postoje), pa da i nisu posebno označeni, a da meni ne rade kako treba jer imam loš internet (valjda misle na tu njihovu optiku).

Nalog teško da će ti neko dati, jer ti time otvara prostor za direktan pristup korisničkom panelu, a i broj uređaja je ograničen na 3, što je dosta oskudno.

Kod mene iris radi skroz on ali ne uporedivo lose u odnosu na eon. Npr kad je konekcija losa izbaci gresku i zakuca kanal dok kod eona toga nema,automatski refreshuje cim se nadje staban wifi odmah dok kod irisa treba sam da ucitas kanal.

Ljudi jebga sad, svi zaboravljate da su im te ponude relativno nove, tj aplikacije, treba malo vremena, pa tek su 2 verzije izasle za SMART. Sredice vremenom sve. I da se ne pravi zabuna kakva, na boxu sve radi extra, tu nema problema, zezaju aplikacije, GO i Smart.

Koristim Iris Smart na 4K "Volt" Android TV-u. Mislim da je Android 9. Aplikacija dosta dobro radi kod mene, kanali se brzo menjaju i sve radi odlicno. Mnogo bolje nego na starom crnom velikom :) IPTV box-u koji imam na drugim televizorima u kuci (3kom). Desi se po nekad da neki kanal malo zeza, ali ne cesto. Sport ne pratim tako da ne znam kako Arene rade kad je neka bitna/gledanija utakmica, koliko citam ovde u temi, tu zna da bude malo vise problema. samo koliko vidim, nemam sve kanale na Smart aplikaciji, dok ih na boksu imam. Kvalitet slike je dobar, samo ne znam kako bih proverio koji je kanal HD a koji nije..

Otuda neke stvari nisu najjasnije, između ostalog i to da li na Go i Smart ima HD kanala ili ne. Prema komunikaciji koju sam imao sa njima trebalo bi da i HD kanali budu u ponudi, ali oni kao takvi nisu posebno izlistani. Njihov rezon je da su SD kanali zamenjeni sa HD (oni koji kao takvi postoje), pa da i nisu posebno označeni, a da meni ne rade kako treba jer imam loš internet (valjda misle na tu njihovu optiku).

Uhh! Tnx na pojasnjenju...
To je i mene zbunjivalo kao novog korisnika box paketa, od pre par dana. Razlike izmedju kanala na iris tv vs iris go vs iris smart.

Napisacu kasnije neki opsti utisak i iskustvo sa iris go i smart aplikacijom...

Je l' imao neko skoro ovaj problem...

Screenshot_20220120_202144_com.huawei.android.Serbia.jpg
...i da li postoji bilo kakvo drugo rešenje osim reinstalacije?

Ovo mi se dešava samo na telefonu, na tabletu i TV-u ne. Nisam prekoračio broj uređaja (valjda?), imam ih tri, u browser-u nisam ni pokušavao niti sam uopšte menjao uređaje, niti vraćao bilo šta na fabrička podešavanja...ali eto, kod njih izgleda ne može ništa normalno.

Običan reinstall rešava problem ali nigde ne mogu da vidim registrovane uređaje, niti mi ponudi pri ponovnoj instalaciji i logovanju da izbacim ovaj ili onaj, kao što je to ranije npr. bilo na mts TV Go.

Trebalo bi da pokaže uredjaje posle izbora U REDU..pa kasnije izabereš uredjaj koji hoćeš da skineš sa liste....radio i menjao prośle nedelje...

Da, logično mi je, ali kod mene uopšte ne reaguje kad kliknem "u redu", dok klik na "odustani" zatvori aplikaciju tj. samo izađe iz nje.

@Djomla84 ja sam pisao podršci, kroz jedan dan su mi rešili problem, isto sam imao situaciju da sam prvi put na telefonu upalio app i izbacilo mi tu grešku.

[email protected] tačnije na ovaj mail

Kako vam radi iris go android app? Kod mene posle apdejta na boxu puca čim kliknem na live tv. Radi stream kad pristupim kanalima nekim drugim putem, all ovo najbitnije, uživo tv, ne radi. Probao sam clear cache jedino još nisam clear data, mada sumnjam da će to rešiti problem. v3.1.0.20000000122

evo sad sam probao da ga pokrenem na tabletu posle nekoliko meseci,jer sam digao ruke od toga... (nece da mi radi na mobilnoj mrezi,vec samo na wifi) i ista verzija isti problem... cim kliknem na uzivo tv odmah izleti iz aplikacije :D

Dobro, znači nije do mene, ne brinem se, ispraviće za 5-6 meseci siguran sam. Hvala.

Потврђујем проблем, исто ми се дешава на Хуавеи таблету, на уживо тв пуца апп.

Nazad
Vrh Dno