Nisam siguran o cemu pricas ali ako o tome da deaktiviras jedan uredjaj da bi dodao drugi onda izgleda mora da se zove korisnicki.Je l' deaktivirao neko Iris go preko mobilne aplikacije ili mora da se zove korisnički centar? Ja probao preko mob. aplikacije danas, ali još uvek radi, pa ne znam koliko im treba da to reše?
Hvala, imao sam promo 3 meseca Iris Go, pa sam ga otkazao da ne bih plaćao 1.100 din. Inače uspelo je preko mobilne aplikacije, isključili su tačno u ponoć na kraju 2021. godine.Nisam siguran o cemu pricas ali ako o tome da deaktiviras jedan uredjaj da bi dodao drugi onda izgleda mora da se zove korisnicki.
Ja sam menjao fon i sada na novom pise da imam max dozvoljeni broj uredjaja i pita da li zelim da deaktiviran neki. Kada potvrdim vecno mi se vrti onaj kruzic.
Danas sam zvao korisnicki i ne mogu direktno iz korisnickog nego mora da ide preko reklamacije da tehnicka sluzba vidi sta je.
Radi.Da li Iris Go radi na Android Smart TV-u? Čitam na njihovom sajtu i vidim da se nigde ne spominje SMART TV, samo mobilni telefon, tablet i računar. Zainteresovan sam da sa SBBa pređem na MTS optiku pa bih da dobro proverim o čemu se radi i da li će mi to odgovarati. Ako aplikacija provereno radi na Android Smart TV-u, ima li nekog ko bi mi dao nalog jedan mesec u zamenu za HBO nalog takođe za Smart TV?
Već si dobio odgovor da radi. S tim da treba precizirati da je Go namenjen za prenosne uređaje, a Smart za TV. Činjenica je da su informacije na njihovom sajtu konfuzne. Otuda neke stvari nisu najjasnije, između ostalog i to da li na Go i Smart ima HD kanala ili ne. Prema komunikaciji koju sam imao sa njima trebalo bi da i HD kanali budu u ponudi, ali oni kao takvi nisu posebno izlistani. Njihov rezon je da su SD kanali zamenjeni sa HD (oni koji kao takvi postoje), pa da i nisu posebno označeni, a da meni ne rade kako treba jer imam loš internet (valjda misle na tu njihovu optiku).Da li Iris Go radi na Android Smart TV-u? Čitam na njihovom sajtu i vidim da se nigde ne spominje SMART TV, samo mobilni telefon, tablet i računar. Zainteresovan sam da sa SBBa pređem na MTS optiku pa bih da dobro proverim o čemu se radi i da li će mi to odgovarati. Ako aplikacija provereno radi na Android Smart TV-u, ima li nekog ko bi mi dao nalog jedan mesec u zamenu za HBO nalog takođe za Smart TV?
Otuda neke stvari nisu najjasnije, između ostalog i to da li na Go i Smart ima HD kanala ili ne. Prema komunikaciji koju sam imao sa njima trebalo bi da i HD kanali budu u ponudi, ali oni kao takvi nisu posebno izlistani. Njihov rezon je da su SD kanali zamenjeni sa HD (oni koji kao takvi postoje), pa da i nisu posebno označeni, a da meni ne rade kako treba jer imam loš internet (valjda misle na tu njihovu optiku).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari