Coveka "trozubo cudoviste" nikada nisam video, da meni iskace i da me prepada, jednostavno imam dovoljno visok nivo IT inteligencije da zabranim takva maltretiranja :d
Video sam ga u ovoj temi, ali kad sam bio pripremljen, stoga me to nije uznemirilo

Logicki IQ nisam merio(bar ne u Mensi), ali ako se zahvaljujuci tome dobija posao ili raste plata to cu pod hitno da odradim :smoke:. Jedina merenja sam imao u skoli i na regrutaciji za vojsku(gde ispadoh nadprosecno inteligentan :trust: ). Dovoljno sam inteligentan da ne bih platio Mensi(koja je neprofitabilna, ali naplacuje clanstvo i sam test) da saznam da li sam iznad proseka, ako mi se to nece na neki nacin vratiti.
Poznajem ljude, kojima bi clanstvo u Mensi znacilo, ali ga ipak ne zasluzuju(znam lika koji je dva puta radio test i oba puta pao, spremao se za treci put, ne znam sta je bilo, ali trebalo je posle prvog puta da mu bude jasno da nije natprosecno inteligentan, ali on verovatno misli drugacije o sebi). Nasuprot njemu poznajem ljude koji su radili Mensa test i "osvojili" pravo na clanstvo, ali nisu bili "ovce" da im plate clanarinu, a to ih i ne zanima, samo su se zezali i "polozili".
Sta meri taj test inteligencije oko koga se vi, primetio sam, mnogo prepirete? Sta je inteligencija, bar ona logicka koja se tim testom meri? Kakve veze ima inteligencija sa pamecu? Velicina mozga, da li utice na inteligenciju? Mnogo pitanja, a zbog cega?
Inteligencija je
po mojoj uproscenoj formuli: brzina reagovanja i resavanja nama nepoznatog problema u kome se nadjemo, iliti brzina snalazenja, reagovanja na nepoznato.
Mozda nije tacna, ali ja tako zamisljam inteligenciju.
Dobijemo neki broj koji predstavlja nas koeficijent inteligencije. I ako je on ispod proseka, mi smo po nekima glupi!? Ako niste znali inteligencija nema mnogo veze sa pamecu, mada po pravilu inteligentni ljudi bi trebali da su pametniji od manje inteligentnih, ali ne mora da znaci. Licno poznajem clana Mense(nekadasnjeg, mislim da nije obnovio clanstvo, jer se ono svake godine placa), za koga mogu reci da nije preterano pametan a ni snalazljiv(pokazalo se da u velikom broju situacija nije znao logicno da odreaguje), a opet taj clan Mense je odlicno ucio stvari napamet i znao da to znanje izdeklamuje, a postavljeno pitanje u vezi sa izrecitovanim tekstom nije znao da poveze. Nasuprot tome, postoje ljudi koji su veoma pametni, ali je njihova brzina reagovanja spora i nisu inteligentni(logicki).
Velicina mozga. Nema veze s' mozgom

. Dokazano je naucno da ******(ne mislim na ljude koje tako nazivate) imaju malo tezi mozak, tacnije od 2-2,5Kg (mozda neki i tezi), Ajnstajn je imao mozak od oko 1,8Kg(ako se ne varam), a u principu tezina mozga normalnog coveka je tu negde oko 1,8Kg, tako da tezina, a shodno tome velicina mozga nemaju bas veze sa inteligencijom, a ne kao sto su neki mislili, sto veci mozak, to inteligentiji

.
E ovo za prevaru sa sms-om mi daje ideju koja pada na pamet onima sa visokim koeficijentom evil inteligencije :-devil-: : ako mi se neko zamerio, odradim taj test i unesem njegov broj, pa ce djavolji operateri da ga oderu.
Srbija je veoma pogodna zemlja za sve moguce prevarante, samo treba da rade manje prevare od 200 evra/osobi i policija im nece nista, a tesko da ce ih neko nahvatati.
Jedno veliko stado, cobana nema, a potebno je sisanje i to vrlo cesto :-devil-: