Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna slika na OLED 65 na 1080p kanalima.

Mogu da potvrdim iz ličnog iskustva

Ajde u pp ako imate neki test da vidim na sta lice liste i naravno da mi kazete cene. Zanima me da mi neko objasni kad pise toliko konekcija ima, to znaci da samo toliko uredjaja moze da gleda u isto vreme ili to znaci da samo toliko uredjaja uopste mozes da imas tom listom iptv?
Zanima me da li ja mogu da gledam na vise uredjaja ali da naravno ne bude u isto vreme?

Broj konekcija znači koliko uređaja može istovremeno
A možeš da gledaš na koliko hoćeš različitih, ali samo jedan istovremeno

Treba mi pomoc u prilogu sam stavio primjer i ne radi mi ovako. U cemu je kvaka ako je m3u link format..negdje grijesim

Prilozi

• 20220824_160612.jpg
    20220824_160612.jpg
    443.5 KB · Pregleda: 116
Пробај без тога иза m3u.

Ziva je lista..nije tjelo proraditi na na Smart IPTV dok nisam iz kraja texta obrisao sve do rijeci m3u. Dok na Tivumat i OTT Navigator nece nikako. Provajder preferira kaze da koristim njegovu iptv aplikaciju i da unesem user i password. Mada meni vise odg da listu pokrenem u Tivumat

Pa zar nema u tivimate da se unese adresa portala, user i pasword, ne znam sad napamet ali verujem da ima,
Inače, ono gore što si stavio, stavi na kraju ili m3u ili m3u_plus&output=ts ili m3u&output=mpegts.

Moze li privatnom porukom neka preporuka za dobru listu sa aliexpress ili alibaba. Ko vec koristi od vas duze vrijeme i da je zadovoljan

Posto me je vec pitalo nekoliko clanova preko pm pa da ponovim:
Promovisanje ilegalne iptv preko foruma je strogo zabranjeno.
Takodje linkovi ka drugim forumima/diskord/messengeri itd.
Sta pisete preko pm nas ne zanima sve dok vas neko ne prijavi za spam, sto ce rezultirati momentalnin banom (opsta pravila foruma).

Evo gledam ovaj Tivimate premium clanstvo i Smart IPTV aplikacija placena aktivacija nemoze se porediti. Po meni Smart IPTV aplikacija je prevazidjena i puna nedostataka. Ne vrijedi je placati za aktivaciju jer ne vrijedi novca kao Tivimate premium nalog. Sa Tivimate sam prezadovoljan listu fino ucitava i osvjezava i EPG vodic dobro radi. Sve u svemu za 10+ ocjena. Meni su dovoljne Tivimate i Stremio aplikacije. Mozda nekada probam i Surfshark VPN ne znam koristi li ko od vas?

Ja volim Smart IPTV uvijek nju gledam
Ubačeno 270 kanala i to je to.
Volio bi samo da imam Epg za sve kanale, ako ima negde da se sredi neka postavi ovde

Ja već duže vreme tražim epg za strane kanale, ali ništa ne pronalazim.

Možda ovo?

Evo gledam ovaj Tivimate premium clanstvo i Smart IPTV aplikacija placena aktivacija nemoze se porediti. Po meni Smart IPTV aplikacija je prevazidjena i puna nedostataka. Ne vrijedi je placati za aktivaciju jer ne vrijedi novca kao Tivimate premium nalog. Sa Tivimate sam prezadovoljan listu fino ucitava i osvjezava i EPG vodic dobro radi. Sve u svemu za 10+ ocjena. Meni su dovoljne Tivimate i Stremio aplikacije. Mozda nekada probam i Surfshark VPN ne znam koristi li ko od vas?
Meni Tivimate sporo otvara programe, treba koja sekunda, dok Smart Iptv momentalno pokrene kanal.

Tačno, ali to je kao kad bismo rekli da je fića bolji od bmw jer se lakše parkira na tesnom mestu.

Meni Tivimate sporo otvara programe, treba koja sekunda, dok Smart Iptv momentalno pokrene kanal.
Promeni buffer u aplikaciji ili promeni uređaj na kom koristiš tivimate. Meni menja kanale veoma brzo pa čak sa liste na listu treba max 1sek i to sa refresh rate switch uključenim.

Tivimate premium meni odmah otvara sve brzee nego druge aplikacije doduse ja sam na optickom Internetu 200/100. Nemam na svim kanalima EPG ali nema veze bitno da mi dobro radi i da sam zadovoljan.
Uredjaj na kojem gledam je skoro dosao u pitanju je box Mecool KM7 sa 4GB Rama i 64 GB interne memorije.

Zna li neko kakav je ovo EPG ? Vrijedi li ovo probati ubaciti za exYu kanale
Ili mozda neko ima bolje rjesenje

Utoliko ti kanali gube na vaznosti, kad ne znas.kad je koji film
Pa da, sigurno. Kao i oni CroSelect, filmski programi, ima ih kao TvGora, oko 10 program, nikad epg, ništa se ne može upratiti. Nema nigde ni na netu, da se informiše i vidi pregled programa, tako da nikad ni ne pratim date programe.Šteta...

Ja koliko sam shvatio ti kanali nisu zvanicini. Ili su neki interni nekih kablovskih operatera ili iptv kanali. Tu se jedan film vrti na jednom kanalu po nedelju dana, možda I više. Negde sam video da u uglu piše koji je film trenutno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno