Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proradila Vipmax lista na SF player..
Kako da namjestim EPG na tivimate?? Nekad sam imao isti, sad je 5 listi ubaceno,nijedna ga nema..hvala

Probao na mobitelu IPTV stalker player, zadovoljan, fino radi, zao mi sto nema mogucnost castovanja (bar je ja ne vidim)..je li neko kupio PRO verziju,koja ima puno vise opcija??hvala

Momci, nije problem da se spomenu plejeri ali za detalje imate direktnu temu za te stvari

Meni ne radi Nordic lista ni u Tivmate ni u OTT navigatoru na TV-u. Probao sve navedene url. OTT javi no handshake
ista lista radi SFVIP player-u na laptopu.
Proverio da nema typo jedno sto puta, i dalje ne znam :(

Meni ne radi Nordic lista ni u Tivmate ni u OTT navigatoru na TV-u. Probao sve navedene url. OTT javi no handshake
ista lista radi SFVIP player-u na laptopu.
Proverio da nema typo jedno sto puta, i dalje ne znam :(
Pa koji URL tipkas..meni nordik sjajno radi u tivimate
Momci, nije problem da se spomenu plejeri ali za detalje imate direktnu temu za te stvari
A to nisam znao, ok,postavicu tamo pitanje,mada ja tu temu ne nalazim

Poslednja izmena:
Uspeo. MAC adresa koja je radila na laptopu, nije radila na Tivimejtu. Dakle, nije do url

Probao jedno 7 kanala sa teniskim prenosom naseg Kecmanovica na 3 IPTV liste, a onda EON aplikaciju i SK1 kanal s istim mečoom..realno najbolja slika na EONu.. iako je bilo full HD kanala..

Tennis chanel na USA kanalu a na Neomixs listi je egal s EON SK1 po kvalitetu slike..eto..ostali za nijansu a neki i vise losiji..testiram i dalje
Ja nisam probao SK1 na tim listama, nego razne inostrane kanale koji prenose isti mec, da ne bude zabune,kako je ocito kolega Torpedo skuzio

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipa, koristim Smart Iptv app, pa ako možete preporučiti nekog "dobrog" kineza, ali da ima epg i logo kanala. Hvala svima i sve najbolje

Kakva su vam iskustva sa kašnjenjima prenosa u listama.Ja sam zainteresovan za liste koje su što približnije realnom vremenu.Koje liste imaju malo kašnjenje?

Prilozi

• 2022-05-15_13-12-59.png
    2022-05-15_13-12-59.png
    1.6 MB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Nisam korisnik vise, dok sam bio tacno kasnjenje SK kanala na EON-u za live tv-om je iznosilo 23 sekunde, da li se nesto menjalo ne znam.

ako netko prati roland garros,osim na eurosport kanalima prijenosi su na australskim stan sport(uglavnom hd 50fps,hevc i solidan bitrate,naletio i na jedan 4k kanal,Stan AU Event 4) i na tenis channel plus kanalima(hd, američki kanali su gotovo uvijek 50-60fps)

Код мене стен канали или 720р@50 или 4К. А ових других има више.

IMG-5a79b2cef6e4e3fb769ad926b29819d1-V.jpg

I, jel lepo izgleda kiša u 4K? :D
Sad kad spomenuste 4K: da li je neko proveravao u skorije vreme da li je Eurosport Player počeo nešto da "emituje" u 4K rezoluciji?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno