Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probao sam Gotit test i meni licno je bezveze. Ima 4.5 milijarde kanala, ali su svi sportski kanali koji mene zanimaju u 25fps-a, sto je sto se mene tice kao da je crna slika. RD ima jedno 500 kanala plafon, ali su svi koliko znam 50fps-a. Mene licno zanima jedno 20-30 kanala, i bilo bi ekstra kada bi neko hteo da mi napravi tako neku listu po nizoj ceni.

Pozdrav svima.. Uzeo sam par kineskih lista sa alija da testiram.. Jedna je livego, druga je kingott (od lika ciju ste prodavnicu par puta navodili da je okej, salje na mail podatke).. Po vecini stvari mi se vise svidja ta kingott. E, sad.. Jedina i glavna mana je sto kingott nema arene premium, bar ih ja nisam nasao, a arene su mi glavni razlog sto sam se odlucio da krenem u ip tv vode (inace sam korisnik sbb eon). Da li od vas neko ko koristi kingott moze da mi kaze da li su te arene premium mozda na nekoj drugoj poziciji ili ih definitvno nema? Livego ima sve arene.

Ma džaba ti što je FHD :eek:
Ta3twsp.png

Tako je, bez 50fps full hd kroz tivimate sve je to kisela voda. A o toploj vodi torpeda neću komentarisati, samo činjenica ko zna ima i art, mada po meni nije dostojna lista ni u top 10 koliko je hvale, sa duplim i troduplim kanalima u listi, tokenima, nebulozama...

Probao sam Gotit test i meni licno je bezveze. Ima 4.5 milijarde kanala, ali su svi sportski kanali koji mene zanimaju u 25fps-a, sto je sto se mene tice kao da je crna slika. RD ima jedno 500 kanala plafon, ali su svi koliko znam 50fps-a. Mene licno zanima jedno 20-30 kanala, i bilo bi ekstra kada bi neko hteo da mi napravi tako neku listu po nizoj ceni.
Nece ti to niko napraviti, ako hoces kvalitet moras i da platis, najbolje da za 20 dolara godisnje dobijes sve u 50fps, gotit je odlicna lista za prosjecnog korisnika a ako hoces da izvoljevas imas skuplje liste kao RD koji si pomenuo

Ako moze neko da posalje neki exyu m3u link u inbox,preko duplex app gledam.

A sto ti i svi ostali mislite da je reklama jedini nacin za zaradu? Sto je tesko shvatiti da neki imaju brdo korisnika i bez reklame, da rade ljudi na preporuku? Shvatas da ovo nije legalno? Sto nekom treba da ga ganjaju operateri da im traze da gase pojedine kanale? ART nema reklamu, nemaju sajt nemaju oglase a rade godinama unazad, najstabilniji su, da im tako ne odgovara verovatno bi se oglasavali kao svi ostali. Ni Diogen nema reklame, nema sajt, nema ih po oglasima koliko znam. Da ne nabrajam, prosto ljudima tako odgovara da im se isplati raditi i za sta znam 5.000 korisnika, lupam sad brojku ali kapiras poentu. Ne mora da znaci da je najbolja lista ona koja se najvise reklamira, na kraju krajeva sve je to subjektivno, nekom je najbolja lista sa 80.000 sadrzaja a nekom ona sa 5.000 sve zavisi sta ko gleda. Imam i te najvece i te najmanje i onako iskreno receno, licno, ne gledam vise od 20 kanala, i ponešto iz videoteke, svakako sa listama od preko 80.000 sadrzaja tih 70.000 je negledljivo jer su obicno u pitanju arapski kanali, filmovi bez prevoda, serije bez prevoda i tako te gluposti.
Ponekad se zapitam čemu vama služe IPTV liste.
Pretpostavljam da većina ljudi u zemlji Srbiji plaća i neku kablovsku uz internet. Recimo da većinu muške populacije interesuje sport. To znači da u sklopu kablovske već ima ili arene ili sport klubove.
Meni plaćena lista ima smisao samo do neke cifre. Ako bih trebao da platim listu 10+evra mesečno, po meni je bolje da platim legalno te kanale koji mi fale za istu cenu, nego li da plaćam listu.
A one liste od 20+evra mesečno ne bih komentarisao, jer jednostavno nisu za standard prosečnog Srbina. Ja konkretno gledam koja lista ispunjava moje standarde (koji nisu veliki) za što manje novca.
Takav sam ja, a postoje i oni što im auto nije auto ako nije Mercedes, telefon je samo iPhone, a lista nije lista ako nije u 50fps.
I takve i treba lečiti od para jer to godi njihovom prevelikom egu.
Meni su liste sredstvo da ispratim to od sporta što me interesuje, skroz nebitno da li u 25 ili 50 fps, za što manje novca.
A ove preskupe liste su po meni više za q*cenje ovde na forumu, u stilu "vidi šta ja imam, a ti nemaš,haha, koji si ti bednik".
A Art, Diogen etc liste su liste pravljene za ex-yu i više su pravljene za naše gastose nego što smo im target mi u Srbiji, tako da od tih 5000 korisnika, koliko procenjuješ, smem da se kladim da je više od ⅔ van Srbije. Liste tog tipa imaju i Turci i Albanci i druge zemlje i glavni klijenti su im iz dijaspore.

Ko kaže da ti koji hoće liste sa 50fps plaćaju iste!? 10 različitih uvek se nađe a gledanje sa 50 fps, naravno ne svi kanali ali oni glavni da. I uz 50fps, lista koja nema epg, catchup, dobar pregled i jaku videoteku, za mene nije lista.

Ko kaže da ti koji hoće liste sa 50fps plaćaju iste!? 10 različitih uvek se nađe a gledanje sa 50 fps, naravno ne svi kanali ali oni glavni da. I uz 50fps, lista koja nema epg, catchup, dobar pregled i jaku videoteku, za mene nije lista.
Sad ispada da su većina ovde hakeri i da ne plaćaju premium liste.
Pre bih rekao da to možda radi 3-4 čoveka ovde, ali neka bude da ih svi skenirate.
Što ne podučite onda nas neuke, a ne da nam stalno trljate o nos te liste i činite da se osećamo malim naspram vas?
Mislim da je ipak problem u vama koji treba da budete avangarda ovog foruma i da pomažete ljudima korisnim i dobronamerni savetima, a ne da dođete ovde da se hvalite i boostujete svoj ego.

Pre bih rekao da to možda radi 3-4 čoveka ovde, ali neka bude da ih svi skenirate.
Što ne podučite onda nas neuke, a ne da nam stalno trljate o nos te liste i činite da se osećamo malim naspram vas?
Mislim da je ipak problem u vama koji treba da budete avangarda ovog foruma i da pomažete ljudima korisnim i dobronamerni savetima, a ne da dođete ovde da se hvalite i boostujete svoj ego.
Baš tako. Lopov ukrade od lopova i još hoće da se dodatno omasti. Razmeću se listama, ne bi li napiberčili još neku kintu, a ne sa željom da prenesu svoje znanje drugima, što je plemenita osobina koja bi ih automatski svrstala u IPTV gurue i avangardu ovog foruma, ovako ostadoše sitne duše. Najjači su mi ovi što misle da su uhvatili Boga za… i podrugljivo dele lekcije svima sa “visine”, što je loša osobina. Naravno, čast izuzecima koji nesebično dele liste.
BTW - Nemoj da vređaš hakere;), daleko su oni od toga. Zna se ko su hakeri, oni koji su kodirali razne “Bullete”, ostali su samo priučeni korisnici tog alata. Doduše, svega toga ima na netu, pa ko hoće da se zeza i malo eksperimentiše, može sam da skenira. Nije to obavijeno nikakvim velom tajne, koliko se ovde pravi fama. Pratim redovno ovu temu i ne verujem. Da hoću i da imam vremena, sam bi naučio da skeniram liste i delio ih svima, nego mi je lakše da ih skinem sa neta, kad ih već ima milion. Odvojiš jedan dan par sati, pokupiš sa raznih foruma, malo isprobaš, probereš i to je to. Nabo sam par koje rade već godinu dana i što je najinteresantnije dobre su, meni dovoljno, tako da ne bih ja tu ništa menjao. U krajnjem slučaju, zatražiš ovde na forumu i dobiješ ih, pa nek traju kolko traju. Poklonu se ne gleda u zube.
Ne, to je selektivan odgovor, za one "ko razume, shvatice" i time u startu iskljucujes vecinu iz diskusije.
Nebitno da li ja razumem, vecina ne i time je ovo samo pokazivanje onima koji su upuceni u materiju koliko znas, nista vise.
Problem je sto potencionalno udaljavas ostale clanove (empirijski dokazano) i zato ponavljam - ili napisi sve ili nista, obe varijante su korisne, polovicne informacije nikako.
Bravo. U potpunosti se slažem. Ako imaš nešto konkretno, podeli sa ostalima, u suprotnom to se svodi samo na hvalisanje, osnovano ili ne.🤔 Baš bih voleo da znam.

Poslednja izmena:
O covece koliko si ti dosadan, naporan...Koga bre boli uvo sta je za tebe lista a sta ne?! Ajde, rekao si jednom, dvaput...pa prikoci malo. Udavi nas.

Mozda si ti neki dobar lik, nemam pojma...ali da bi mogao malo da smanjis tu pricu - ja, pa ja...zaista bi mogao.

BTW - Nemoj da vređaš hakere;), daleko su oni od toga. Zna se ko su hakeri, oni koji su kodirali razne “Bullete”, ostali su samo priučeni korisnici tog alata. Doduše, svega toga ima na netu, pa ko hoće da se zeza i malo eksperimentiše, može sam da skenira. Nije to obavijeno nikakvim velom tajne, koliko se ovde pravi fama. Pratim redovno ovu temu i ne verujem. Da hoću i da imam vremena, sam bi naučio da skeniram liste i delio ih svima, nego mi je lakše da ih skinem sa neta, kad ih već ima milion. Odvojiš jedan dan par sati, pokupiš sa raznih foruma, malo isprobaš, probereš i to je to. Nabo sam par koje rade već godinu dana i što je najinteresantnije dobre su, meni dovoljno, tako da ne bih ja tu ništa menjao. U krajnjem slučaju, zatražiš ovde na forumu i dobiješ ih, pa nek traju kolko traju. Poklonu se ne gleda u zube.
Ma jasno je meni kog su levela to hakeri, izuzev možda Kojota i par njih. Probao sam ja na početku kao da skeniram, i skinem otvoreni metak i kad sam video da mi treba solidno truda da to savladam, jer mi IT nije struka, rekoh ajde da vidim neki od onih više user friendly alata. Ali počeše da pište antivirusi, a ja nisam bio siguran da je false positive, rekoh fuck this, ajde da probam da nađem nešto na netu.
I od tada se sam snalazim za liste, nikad nikome nisam potražio. A rad sam uvek kad imam da podelim, naročito mi je žao članova koji su ovde odavno, a ne zadovoljavaju kriterijume da dobiju listu od iskusnih članova.

Danas sam isprobao megaott listu. U odnosu na livego/kingott, ona mi je bestbuy. Lepo slozena lista, sa svim ikonicama, velika baza filmova sa srb/hrv titlovima, svi domaci sportski kanali (komplet sve arene i sk), na godisnjem nivou 22$, korektna ponuda.

Ma jasno je meni kog su levela to hakeri, izuzev možda Kojota i par njih. Probao sam ja na početku kao da skeniram, i skinem otvoreni metak i kad sam video da mi treba solidno truda da to savladam, jer mi IT nije struka, rekoh ajde da vidim neki od onih više user friendly alata. Ali počeše da pište antivirusi, a ja nisam bio siguran da je false positive, rekoh fuck this, ajde da probam da nađem nešto na netu.
I od tada se sam snalazim za liste, nikad nikome nisam potražio. A rad sam uvek kad imam da podelim, naročito mi je žao članova koji su ovde odavno, a ne zadovoljavaju kriterijume da dobiju listu od iskusnih članova.
Нисам ја од те феле. Само сам схватио како то ради.
Ја сам један од оних који воли да има све, поготово најквалитетније. Кад сам се "напунио" онда сам се смирио. Сателит ми је дошао као шлаг на торту.
Што се тиче иптв, што људи пишу овде, сви ти "провајдери" краду стримове од СББ, МТС, Орион, па не могу бити никако стабилнији од њих! Немојте се залуђивати да постоји нека ВАУ листа. Све је исто. Значи канал нпр спорт клуб не може бити бољи код ових "провајдера" него на Еон-у.

Ja ne placam godinama nisam nikakav haker heh.. Svi koji znaju za ART koji ja najviše gledam, znaju da je najstabilnija lista od svih koje se pominju a koje mogu da se gledaju dzabe (ko zna). Meni ART recimo traje od kad se zanimam za ovaj IPTV uz neke promene na serveru i listama a koje su tipa zastite. I kakav ego pominjes, druze to sto se ti ne razumes u to i sto ne znas kako da gledas free ne znaci da trebas nekome nesto da prebacujes. Dal je iko od nas kriv sto se time bavi godinama unazad pa ume da se snadje za sebe?

Ja ne placam godinama nisam nikakav haker heh.. Svi koji znaju za ART koji ja najviše gledam, znaju da je najstabilnija lista od svih koje se pominju a koje mogu da se gledaju dzabe (ko zna). Meni ART recimo traje od kad se zanimam za ovaj IPTV uz neke promene na serveru i listama a koje su tipa zastite. I kakav ego pominjes, druze to sto se ti ne razumes u to i sto ne znas kako da gledas free ne znaci da trebas nekome nesto da prebacujes. Dal je iko od nas kriv sto se time bavi godinama unazad pa ume da se snadje za sebe?
Blago tebi druže! I ja znam za što šta da se snađem, pa nisam došao ovde da se time hvalim i nekom stajem na muku.
Trudim se da pomognem ako mogu, informacijom, savetom, razmenom mišljenja, kako god. Mislim da je ovaj forum za to da jedni drugima pomognemo.
A vi što sve znate i za sve ste vi u pravu, sve je vaše najbolje, a nećete da pomognete, vi ste druže ovde sa svrhom da se q*cite i ništa više.
Ako je kod tebe politika da se snalaziš samo za sebe i odličan si u tome, šta tražiš ovde na forumu. Odlikovanje?

Danas sam isprobao megaott listu. U odnosu na livego/kingott, ona mi je bestbuy. Lepo slozena lista, sa svim ikonicama, velika baza filmova sa srb/hrv titlovima, svi domaci sportski kanali (komplet sve arene i sk), na godisnjem nivou 22$, korektna ponuda.
imao ju frend, radila mu super par mjeseci i onda ga počela zezati i stalno prekidati,pretpostavljam da je bio provajder u pitanju jer kad je meni dao da probam preko mog je radila,žalio se kinezu i onda su ga pitali da ga prebace na bestott(slična lista) ili da mu vrate pare, odabrao je bestott i evo sad mu već oko 5-6 mj. radi ok
nadam se da nećeš imati takve probleme ali ako ti se pojave traži tu drugu listu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno