Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam mogao ni da se logujem. Možda je neko od ovih naših "majstora" odavde usisao listu, pa više nisam "unikatni" korisnik. 😄

Za problem sa logovanjem najbolje skinuti listu i u noteped ++ skratiti i napraviti svoju listu. Posle ne bi trebalo da pravi problem sa ucitavanjem. Naravno za gledanje preko m3u.

Nije loš predlog. Ionako bih koristio samo deo sadržaja.
Inače, poslao Kinez "reset". Isti username, drugi password, isto sr*nje se dešava... Gore, dole i u jednom trenutku stanu kanali.

Tvoja lista je livego jer tako bese, da znaju ljudi iskustvo. Svakako imas vreme za povraćaj novca.

Tako je. Test je radio super, baš sam ga izmaltretirao kroz razne platforme. Ali, kupljena lista, sa istim "livego" serverom jednostavno ne radi. Bar ne kod mene.

Tako je. Test je radio super, baš sam ga izmaltretirao kroz razne platforme. Ali, kupljena lista, sa istim "livego" serverom jednostavno ne radi. Bar ne kod mene.
Ne znam koji internet koristiš. Ako imaš stabilan signal i brz mobilni net i ako možeš da prežališ nekoliko Gb, probaj da se povežeš preko mobilnog neta da vidiš kako radi.
Edit: Mislio sam ako nisi mts, njihov net u Nišu je najlošiji. A1 i Telenor su ok za net.

Poslednja izmena:
Livego meni radi super,kupio po preporuci ovde iskusnog forumaša za 16,66$ ali nema 'Info Wars' kanal.(Priznajem teoretičar sam zavere).

Ne znam koji internet koristiš. Ako imaš stabilan signal i brz mobilni net i ako možeš da prežališ nekoliko Gb, probaj da se povežeš preko mobilnog neta da vidiš kako radi.
Edit: Mislio sam ako nisi mts, njihov net u Nišu je najlošiji. A1 i Telenor su ok za net.
Dobar je i stabilan Internet. SBB kabl, box na LAN, fon na WiFi. Opet kažem, čudno mi je što testovi na istom serveru rade OK, a plaćeni nalog ne valja. 🙄
Probaću i na mob. Internetu i sa VPN.

izgleda da je dmtn/vipmax isto uveo dodatnu zaštitu,na nekom forumu je netko najavio to prije par tjedana...
preko screena porukom javlja ako je netko već spojen odnosno ako je ip adresa banirana

Poslednja izmena:
Dobar je i stabilan Internet. SBB kabl, box na LAN, fon na WiFi. Opet kažem, čudno mi je što testovi na istom serveru rade OK, a plaćeni nalog ne valja. 🙄
Daj mi podatke da isprobam, da vidimo gde je problem.

Trazi od kineza listu sa drugog servera ako ova nece, ista lista je i na datoo i iptv-mag.

Ovako:
Internet - Vodafone Nemacka, SFVIP plejer na Win 10:
Dinamo - Barcelona i Udi - Inter bez trzaja preko 20 min na Arena Premijum 1 i 2.
Isto B92, N1, Pink...
Takodje UK Sky koji znaju biti jako problematicni su savrseno radili, tj oni koji su radili ali to je vec brljotina kod kineza.
Inace puno izmesanih kanala tipa neki UK Sky movie kanali su na nemackom, kao i HD koji ni pola HD nisu :)
Sve u svemu ni jedan jedini kanal mi stucnuo nije.
Na zalost, do tebe je tj na ruti od tvog modema/rutera do izlaza sa servera od tvog provajdera prema kinezu.

Ah da, izbrisao sam listu, cepaj slobodno dalje.
Takodje probaj preko vpn da pustis tv, ako ti tada ne koci, onda ti provajder blokira protok ka odredjenim domenima.

Hvala na trudu. Kod mene na SFVIP nije htelo ni da mrdne. (Invalid login credentials)
Evo, sad sam uzeo test kod drugog Kineza, potpuno isti server, radi kao lud.
Nisam pametan...

najbolja i najstabilnija lista je ona za koju većina korisnika ne zna. Imam takvih 2-3 koje rade po 15h bez prekida na 2 androida mts 50/8. Sve te livego, king, client, su 24h pod skeniranjem i napadima skenera i normalno da ne mogu biti stabilne. Još kada uđu u špic utakmica onda tek štuca panel i server.

Uz to pre gledanja važnih stvari nije teško restart ruter da se dobije fresh pa gledati, verujte da bolje radi i net i strim, pod uslovom da vam je net ok da nema srčane mane u vidu ping varijacija i nestanaka u pretežno večernjim satima kao kod nekih provajdera.

Zašto, može objašnjenje na pm. Šta je pogrešno napisano Istina možda!?

Jos bolje ako moram da ti objasnjavam zasto...
Koliko imas godina, 15?

55 stručnjak, to možeš i videti u profilu.

Zalosno onda sto ti moram objasnjavati.
Ili napisi koje su te liste ili nemoj nista pisati.
Te strucnjak fore i ja znam ali necu da vam reknem ostavi za zabaviste, ovde to ne pali.

Odgovor. Svi koji traže liste znaju da nađu i te liste i hostove koje se ne koriste i koje nisu javno u ubjajanju. Ako bi ti ih ovde postavio a onda bi me tek ban jer to je nedozvoljeno. Uz to automatski bi prvo vas 200 najašilo na sken istih, pa bi to nagurali na telegram i ostale uništivače. Nisi ti mali da ne znaš kako to funkcioniše.

Znači dobili ste odgovor koji vam je poteban. Ko ima bazu ip adresa hostova a ne aliasa znaće i razumeće o čemu sam pisao.

Ne, to je selektivan odgovor, za one "ko razume, shvatice" i time u startu iskljucujes vecinu iz diskusije.
Nebitno da li ja razumem, vecina ne i time je ovo samo pokazivanje onima koji su upuceni u materiju koliko znas, nista vise.
Problem je sto potencionalno udaljavas ostale clanove (empirijski dokazano) i zato ponavljam - ili napisi sve ili nista, obe varijante su korisne, polovicne informacije nikako.

Znači da postoje super dobre liste koje se ne reklamiraju i koje su top secret?

To mi ne deluje kao neka dobra biznis ideja...

Izvinjavam se, verovatno sam glup, ali ne razumem šta je u pitanju.

Šta mislite zašto se paneli, hostovi, štite? I zašto ti isti imaju 5-20 aliasa hostova i reselera? Kriju iza cloudflare i slično? Da bi nešto razumeo moraš nešto i da naučiš, a pojedinci ovde misle da znaju a ne znaju, a uz to neće ni da saslušaju drugo mišljenje i mišljenja iz iskustva drugih članova i korisnika iptv veći niz godina. I onda kada neko nešto odgovori ako im se ne sviđa odgovor onda fol, dao si polovičan odgovor ne razumeju te. Pa ko razume razume ko ne razume neće ni čitati prodižiće na druge odgovore.

Ti koji ne znaju ni da pročitaju šta sam napisao a to je "što je lista manje izložena STABILNIJA JE". I naravno svaka takva se višehiljadito puta u toku 24h manje skenira i obara pervormanse servera.

Mislite li vi pojedinci da 100 000 skeniranja nekog panela ne utiče na rad i performanse istog!?

I ti je sva priča. A koje su ti liste? U prevodu bilo koje na koje ne jaše 100 000 skenera.

Poslednja izmena:
Znači da postoje super dobre liste koje se ne reklamiraju i koje su top secret?

To mi ne deluje kao neka dobra biznis ideja...

Izvinjavam se, verovatno sam glup, ali ne razumem šta je u pitanju.
A sto ti i svi ostali mislite da je reklama jedini nacin za zaradu? Sto je tesko shvatiti da neki imaju brdo korisnika i bez reklame, da rade ljudi na preporuku? Shvatas da ovo nije legalno? Sto nekom treba da ga ganjaju operateri da im traze da gase pojedine kanale? ART nema reklamu, nemaju sajt nemaju oglase a rade godinama unazad, najstabilniji su, da im tako ne odgovara verovatno bi se oglasavali kao svi ostali. Ni Diogen nema reklame, nema sajt, nema ih po oglasima koliko znam. Da ne nabrajam, prosto ljudima tako odgovara da im se isplati raditi i za sta znam 5.000 korisnika, lupam sad brojku ali kapiras poentu. Ne mora da znaci da je najbolja lista ona koja se najvise reklamira, na kraju krajeva sve je to subjektivno, nekom je najbolja lista sa 80.000 sadrzaja a nekom ona sa 5.000 sve zavisi sta ko gleda. Imam i te najvece i te najmanje i onako iskreno receno, licno, ne gledam vise od 20 kanala, i ponešto iz videoteke, svakako sa listama od preko 80.000 sadrzaja tih 70.000 je negledljivo jer su obicno u pitanju arapski kanali, filmovi bez prevoda, serije bez prevoda i tako te gluposti.

I sad si ti otkrio toplu vodu sa tim komentarom :p Vlasnici se dovijaju na razne načine tako da neke možeš skenirati koliko hoćeš ali nema vajde. Evo ti preimjer art - mac se dijelio na kile pa se sad ne gleda, ako se i gleda to je jako mali broj ljudi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno