Ne znam koji internet koristiš. Ako imaš stabilan signal i brz mobilni net i ako možeš da prežališ nekoliko Gb, probaj da se povežeš preko mobilnog neta da vidiš kako radi.Tako je. Test je radio super, baš sam ga izmaltretirao kroz razne platforme. Ali, kupljena lista, sa istim "livego" serverom jednostavno ne radi. Bar ne kod mene.
Dobar je i stabilan Internet. SBB kabl, box na LAN, fon na WiFi. Opet kažem, čudno mi je što testovi na istom serveru rade OK, a plaćeni nalog ne valja. 🙄Ne znam koji internet koristiš. Ako imaš stabilan signal i brz mobilni net i ako možeš da prežališ nekoliko Gb, probaj da se povežeš preko mobilnog neta da vidiš kako radi.
Edit: Mislio sam ako nisi mts, njihov net u Nišu je najlošiji. A1 i Telenor su ok za net.
Daj mi podatke da isprobam, da vidimo gde je problem.Dobar je i stabilan Internet. SBB kabl, box na LAN, fon na WiFi. Opet kažem, čudno mi je što testovi na istom serveru rade OK, a plaćeni nalog ne valja. 🙄
Probaću i na mob. Internetu i sa VPN.
Ovako:Dobar je i stabilan Internet. SBB kabl, box na LAN, fon na WiFi. Opet kažem, čudno mi je što testovi na istom serveru rade OK, a plaćeni nalog ne valja. 🙄
Probaću i na mob. Internetu i sa VPN.
Probaj drugi dns ako vec nisiHvala na trudu. Kod mene na SFVIP nije htelo ni da mrdne. (Invalid login credentials)
Evo, sad sam uzeo test kod drugog Kineza, potpuno isti server, radi kao lud.
Nisam pametan...
Hajde molim te napisi jos jedan ovakav post pa da te banujem...najbolja i najstabilnija lista je ona za koju većina korisnika ne zna. Imam takvih 2-3 koje rade po 15h bez prekida
A sto ti i svi ostali mislite da je reklama jedini nacin za zaradu? Sto je tesko shvatiti da neki imaju brdo korisnika i bez reklame, da rade ljudi na preporuku? Shvatas da ovo nije legalno? Sto nekom treba da ga ganjaju operateri da im traze da gase pojedine kanale? ART nema reklamu, nemaju sajt nemaju oglase a rade godinama unazad, najstabilniji su, da im tako ne odgovara verovatno bi se oglasavali kao svi ostali. Ni Diogen nema reklame, nema sajt, nema ih po oglasima koliko znam. Da ne nabrajam, prosto ljudima tako odgovara da im se isplati raditi i za sta znam 5.000 korisnika, lupam sad brojku ali kapiras poentu. Ne mora da znaci da je najbolja lista ona koja se najvise reklamira, na kraju krajeva sve je to subjektivno, nekom je najbolja lista sa 80.000 sadrzaja a nekom ona sa 5.000 sve zavisi sta ko gleda. Imam i te najvece i te najmanje i onako iskreno receno, licno, ne gledam vise od 20 kanala, i ponešto iz videoteke, svakako sa listama od preko 80.000 sadrzaja tih 70.000 je negledljivo jer su obicno u pitanju arapski kanali, filmovi bez prevoda, serije bez prevoda i tako te gluposti.Znači da postoje super dobre liste koje se ne reklamiraju i koje su top secret?
To mi ne deluje kao neka dobra biznis ideja...
Izvinjavam se, verovatno sam glup, ali ne razumem šta je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari