Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дели се сутра balkan-x на мак адресу.
Правила знате, да не понављам.

Zna li neko da li je moguće da dobijam 503 error kod Kineza (king-ott) zato što je "server blokiran u UK" (kako kaže Kinez sa Ali Express-a? Koliko ja znam 503 je serverska greška, znači da je server "reachable" i da je nešto drugo problem.

Ubeđuje me da su svi provajderi iz UK blokirali server, što mi zvuči malo neverovatno da su svi u syncu.

Probaj preko vpn

Radi preko (srpskog) VPN-a, nego mi nije jasno da li je zaista UK provajder blokirao pristup (čisto sumnjam zbog 503 greške) ili su oni zabranili pristup iz UK (u config panel-u uključili geo zabranu).

Imam nula znanja o xstream (ili kako se već zove) protokolu, pa pokušavam da shvatim da li me farba. Ne pada mi na pamet da plaćam VPN, pre ću dati te pare nekom drugom IPTV provajderu bez geo blokade.

Razmisli malo.. Sto bi on tebe ogranicavao kad mu je u korist da ima zadovoljnog klijenta? Na kraju krajeva, sta on dobija time buduci da i dalje mozes da gledas sadrzaj preko VPN? I jos ti on daje savet da koristis VPN.

Pusti te greske, verovatno je stvarno blokirano, i kod nas u RS MTEL pocinje da zeza. Ne bas tako ali ucinili su nemoguce gledanje IPTV, konstatno prekidanje zakucavanje..

Provajderi blokiraju. Prilozi zalbu, jer nemaju prava na to.

Ipak imaju prava, u pitanju je nelegalan sadrzaj i bolje da cuti i drži jezik za zubima. Sta da kaze? Lako moze da popije i prijavu, jos ako zivi u uredjenoj zemlji.

Evo, ja sam u uredjenoj zemlji, gde je moj provajder blokirao Gottit domen. Jedan poziv je resio problem. To je bilo pre vise od godinu dana, prijavu nisam dobio. Ne moze ti niko bez naloga, odredbe i bez obavestenja nista blokirati.

Razmisli malo.. Sto bi on tebe ogranicavao kad mu je u korist da ima zadovoljnog klijenta? Na kraju krajeva, sta on dobija time buduci da i dalje mozes da gledas sadrzaj preko VPN? I jos ti on daje savet da koristis VPN.

Pusti te greske, verovatno je stvarno blokirano, i kod nas u RS MTEL pocinje da zeza. Ne bas tako ali ucinili su nemoguce gledanje IPTV, konstatno prekidanje zakucavanje..

Ja sam mislio da je problem do mene i moje opreme, odjednom su sansat i svi njegovi reselleri poceli da zabadaju nakon 30-60 sekundi strim se samo zaledi, livego ista prica, onda sam probao na vise razlicitih konekcija i IPeva i na mobilnim podacima sve isto, dok sa VPN ili proxy radi sve super

Edit: Zaboravio sam da napomenem da je rijec o mtelu i to je pocelo da se desava od skoro, koristim kineske liste vec duze od 2 godine i nikad nije bilo problema do skoro

Poslednja izmena:
A iz RS si, kao sto rekoh, MTEL svima blokira i otezava gledanje IPTV, nisi jedini, na 90% servera imaju ti problemi. Resenje je VPN ili eto da zoves MTEL i da se zalis. I ja imam te probleme.

Eto ako hoces zovi ih, zali se pa javi nam sta je bilo.

Pa bilo je vec reci o tome na forumu, valjda je sbb isto radio pa su pozivi resavali stvar, tako nesto bese...

Za sad imam jos par lista koje rade pa mi nije jos hitno, zao mi je zbog livegoa i sansat ekipe (pandar, esun, mitvpro itd). Problem je sto mtel ima jadnu korisnicku podrsku u call centru, kad bi ih pozvao ne bi mogao da im objasnim sta se desava, prijavili bi to kao kvar i poslali tehnicara da promjeni kablove i ruter :D

Hvala na savetima, ali ne bih se baš bunio u UK da mi ne radi nelegalna IPTV platforma, a svakako provajder (tj. više njih) nije blokirao domen, jer domen radi.

Takođe, 503 grešku vraća server, znači da je server "reachable", odgovara na zahteve. E sad možda provajder blokira na nekom nižem nivou, al' opet ne bi server vratio 503 (service unavailable)...

U pitanju su sledeći domeni, ako neko možda ima dodatne od istog provajdera da mi pošalje da probam:
procajaiptv.com kingott.pro king-ott.com

Nije stvar u domenima, obicno su kanali hostovani na drugim serverima i oni budu blokirani, npr pandar tv je Ukrajinski ip a arenu 1 vuce sa Holandskog ip, bein sport 1 vuce isto sa Holandskog ip ali potpuno drugi server, npr livego je Ruski ip a arene vuce sa nekog valjda Indijskog servera (neki geoip pokazuju Indija neki Holandija), i svi kanali iz tog ip poola zalede posle 30-60 sekundi, dok npr nba tv vuce sa Francuskog servera i taj kanal mi radi bez problema kao i svi kanali sa te liste koji nisu na tom Indijskom(?) serveru

Ja sam juče uzeo od nekog kineza sa Aliexpress-a IPTV 6 meseci za 10€. Stream radi super za sada. Samo me zanima jel moguće da izdrži 6 meseci,ili može da se ugasi bilo kad? I šta ako se ugasi za recimo dva meseca? Nikom ništa?

Ja sam juče uzeo od nekog kineza sa Aliexpress-a IPTV 6 meseci za 10€. Stream radi super za sada. Samo me zanima jel moguće da izdrži 6 meseci,ili može da se ugasi bilo kad? I šta ako se ugasi za recimo dva meseca? Nikom ništa?
99% ce ti raditi 6 mjeseci ako si uzeo neki poznatiji server, koji domen si dobio u url liste ?

Untitled.png

imam i ja tu listu, mozes da koristis i killott.com, ottsmarters.co kao url, lista je ok stabilna je, kanali se hostuju na amazon aws serveru, za te pare sasvim ok ali uvjek favorizujem livego sansat i megaott kada je rijec o kinezima

btw za ljude koji imaju problema sa MTELom mogu da koriste ovu listu

Павле, Павле... Данас се учланио и сви коментари у овој теми.
Ко ли нам је то сакривен иза тог ника Павлесрб???🤔
😂

Nije stvar u domenima, obicno su kanali hostovani na drugim serverima i oni budu blokirani, npr pandar tv je Ukrajinski ip a arenu 1 vuce sa Holandskog ip, bein sport 1 vuce isto sa Holandskog ip ali potpuno drugi server, npr livego je Ruski ip a arene vuce sa nekog valjda Indijskog servera (neki geoip pokazuju Indija neki Holandija), i svi kanali iz tog ip poola zalede posle 30-60 sekundi, dok npr nba tv vuce sa Francuskog servera i taj kanal mi radi bez problema kao i svi kanali sa te liste koji nisu na tom Indijskom(?) serveru

Da, video sam danas da su sve ovo ustvari različiti proxyji (svaki domen druga IP i drugi proxy - pretpostavljam za svaku zemlju / region posebno).

Ima li neko link do tehničke specifikacije / github / opis kako funciiošu ovi proxy-ji / liste? Ili objašnjenje direktno ovde kuda putuju paketi od stream servera do naše aplikacije (ujedno i autorizacija kako funkcioniše)?

Pogledajte prilog 315641

imam i ja tu listu, mozes da koristis i killott.com, ottsmarters.co kao url, lista je ok stabilna je, kanali se hostuju na amazon aws serveru, za te pare sasvim ok ali uvjek favorizujem livego sansat i megaott kada je rijec o kinezima

btw za ljude koji imaju problema sa MTELom mogu da koriste ovu listu
Za sada sam zadovoljan. Sve radi fluidno i bez seckanja.

Koji je po vama najbolji iptv player za android tv? Ja sam skinuo iptv smarters običnu verziju.

Павле, Павле... Данас се учланио и сви коментари у овој теми.
Ко ли нам је то сакривен иза тог ника Павлесрб???🤔
😂
Uclanio sam se ovde danas, ali svime ovim se bavim duze malo :D Nisam neki ekspert za ove skuplje liste ali kineze sam proucavao godinama :D

Zanima me gde se mogu naći epg liste za exyu kanale?

Zanima me gde se mogu naći epg liste za exyu kanale?
svaki kinez od koga kupis listu ima svoj epg, njemu pristupas tako sto malo izmjenis url, tipa u tvom slucaju http://ott4k.me/xmltv.php?username=tvojusername&password=tvojpassword
samo izmjenis url dodas tvoj username i password iz linka i uneses u player i to je to, mozes da probas i neke public epgove koji postoje na internetu ali ja sam uvjek koristio epg od sellera jer je vec optimizovana lista za taj epg

svaki kinez od koga kupis listu ima svoj epg, njemu pristupas tako sto malo izmjenis url, tipa u tvom slucaju http://ott4k.me/xmltv.php?username=tvojusername&password=tvojpassword
samo izmjenis url dodas tvoj username i password iz linka i uneses u player i to je to, mozes da probas i neke public epgove koji postoje na internetu ali ja sam uvjek koristio epg od sellera jer je vec optimizovana lista za taj epg
Već sam uneo to,nema ništa. Piše "Nema informacija".

Dajte neki predlog za proverene kineze ili slicne jeftine liste koje imaju SK, odnosno eon sportsku ponudu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno