Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tražio test ovde https://nordicone.vip i dobio listu sa ovom adresom: http://nordic1.tv:2095
Tako da je to prava nordic lista :)

Yes original NordicOne server.
We have several domains that we use so you should be able to use nordic1.tv, nordicone.tv or even iptvworld.nl

Mada se broj kanala ne poklapa:
IMG-20210817-221357522.jpg
EDIT: zanimljivo isti mac u kombinaciji sa nordicone.tv adresom daje više kanala nego sa nordic1.tv :)

Poslednja izmena:
Pa uporedio sam, vidiš na slici 2 Nordic liste.
To je to, što se tiče grupa koje sam gledao ex-yu, sweden, UK, USA sve je isto, ostalo mi nije interesantno.

Нордик и даље има геоблокаду или се нешто променило?

Ja sam je pre par meseci koristio sa VPNom bez njega nije radila... Sad ne radi nikako jer je pukla. Da li se od tada šta promenilo ne znam, ali tada je postojala blokada.

Па добро.
Онда остаје да га искенирам и поделим. А ви се снађите за ВПН 😁

Jel' radi u Norveškoj bez VPN?

Ovde mogu da se prate izmene na CP listi: Channel List's Changes and Updates
Da li neko ko legalno gleda CP listu moze da ih pita da ubace posebnu sekciju sa azijskim filmovima i posebnu sekciju sa azijskim serijama?

Recimo ovako... Movies: Asian i Series: Asian.

Ako Netfliks ima gomilu azijskih filmova i serija ne vidim zasto i IPTV provajderi ne bi to imali. A ima ih stvarno dobrih iz Juzne Koreje, Japana, Kine, Tajlanda itd. Ovo sto ima na vecini IPTV provajdera su bas mrvice... Misljenja sam da ih treba biti daleko vise i da zasluzuju svoju sekciju jer su daleko bolje od indijske, poljske i drugih kinematografija koje imaju svoje posebne sekcije za serije i filmove...

Može li neki predlog za free vpn, idem malo do Grčke, pa cisto da budem siguran ako zatreba? Imam ove liste što nam dobri ljudi odavde podeliše, ne znam da li će to da radi tamo, za HBO GO znam da neće... Može i neka sa trial periodom od 10ak dana...

Ма немој. Да нећеш да им још искенирам и Nord VPN налоге, кад имамо конфиг?
😂😂😂😉😂

Da li neko zna pod kojim nazivom je moguće naći clientbox? Pokušavao sam pod tim nazivom ali ništa mi ne izlazi, nikako da nađem od kad mi istekle pozajmljene liste. 😁😀

Da li neko zna pod kojim nazivom je moguće naći clientbox? Pokušavao sam pod tim nazivom ali ništa mi ne izlazi, nikako da nađem od kad mi istekle pozajmljene liste. 😁😀
Ако ме сећање не вара - кинг-бокс.клуб

Па добро. Само мајстор да преуреди конфиг, а ви се пријављујте за Нордик1. Стандардни услови за добијање, а ја вам уз 10 МАК адреса по особи дајем и податак из које је земље, па се играјте са ВПН-ом 😁

Bravo za majstora:)
Inače za nordic je jedno 80 posto Švedska, 15 posto Norveška i Danska i ostalo razno za vpn, mada se nekad retko ubode i naš pa ne treba vpn.

Ја колико сам разумео, њему треба сајт где се купују листе од Кинг бокса.

Измена: али морао сам и ово да ставим, 😃
Screenshot_20210821_133545_com.android.chrome.jpg

• Like
Reagovanja: gec
Hvala svima na pomoci, kad sam video cene odustao sam istog trenutka od potencijalne kupovine :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ostaju mi free liste ako neku nabodem da radi :LOL:

koristim gotit i radi posao, letos u grckoj dobro doslo za evropsko prvenstvo medjutim treb mi predlog za neku listu koja ima arene a da nisu 25 ili 30fps. presao bih ma mts ali nema optike kod mene tako da mi treba neato za arene a da je bolje od gotita... arenacloud je 8eur mesecno tako da ta lista bi trebala recimo da budem barem duplo jeftinija... pucajte sa predlozima

Zamoliš lepo nekog od dobrih ljudi sa ove teme (da ih ne imenujem sad, lako ih je pronaći) i dobiješ daleko bolje liste od pomenute.

Evo ja da zamolim nekog od dobrih ljudi, sa nekom dobrom stabilnom listom koja ima nesto domace ali i strane muzike..za smart tv. Hvala unapred

Па сад... Дакле арене са 50fps.
Ето, реците ми где имају па ћу радо поделити. Наравно, да нису Тввиет и реддевилс 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno