Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam dobio niti sam tražio ;)

Dobio sam Eurosport Player login od člana ovog foruma ♥️ još prošle godine kad se na nekoj od tema vodila diskusija o Eurosport i koliko mrzim(o svi) domaće komentatore

Човече, дописуј се на ПП са њим, немој тему затрпавати приватном конверзацијом.

Hvala svima na odgovoru, uspeo sam da nađem server sa ESP playerom :)

Za koji dan stize samsung TU8002 model,moze preporuka za dobar iptv player obicno ubacujem m3u link,nema veze i ako se placa aktivacija.Do sada sam na starim modelima koristio smart iptv app,ako ima nesto bolje pisite.

odličan duplex

Ма скенира, него случајно сам отворио листу да је проверим и видим да има те канале.

Za koji dan stize samsung TU8002 model,moze preporuka za dobar iptv player obicno ubacujem m3u link,nema veze i ako se placa aktivacija.Do sada sam na starim modelima koristio smart iptv app,ako ima nesto bolje pisite.

Za IPTV liste (m3u), Duplex Play aplikacija je dosta dobra - korektna cena, jednostavna za korišćenje, lako upravljanje kanalima sa daljinskim od TV-a, sacinavanje favorit lista...
Jedino sam imao problem sa VOD-om, prilikom reprodukcije filmova ili serija, ne vidi se drugi red ponuđenog titla.
Ako ti VOD nije bitan, preporuka za Duplex.

Za IPTV liste (m3u), Duplex Play aplikacija je dosta dobra - korektna cena, jednostavna za korišćenje, lako upravljanje kanalima sa daljinskim od TV-a, sacinavanje favorit lista...
Jedino sam imao problem sa VOD-om, prilikom reprodukcije filmova ili serija, ne vidi se drugi red ponuđenog titla.
Ako ti VOD nije bitan, preporuka za Duplex.
Zbog toga sam Duplex platio, probao i nikad više otvorio. Takođe ne podrzava multisubtitles filmove, tako da od mene antipreporuka.

Zbog toga sam Duplex platio, probao i nikad više otvorio. Takođe ne podrzava multisubtitles filmove, tako da od mene antipreporuka.
U postu sam napisao da ima problema sa titlovima, i da ako VOD nije bitan, od mene preporuka.
Meni je za upravljanje kanalima sasvim dobro poslužila ova aplikacija.
Izvini ako sam te doveo u nedoumicu, ali imao si testni period da probaš da li ti odgovara.

Ja sam platio godinu dana TiviMate. Odlican IPTV plejer, podrzava i vise lista odjednom.

Pre njega sam gledao tv preko Kodija, sada Kodi sluzi samo za filmove i serije. :)

Tivimate je odlična Android aplikacija, ali ne može da se instalira na Samsung ili LG smart televizorima, koji imaju svoje OS (nisu android).

Podržava, preko plavog tastera biraš koji titl želiš

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno