torpedoo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2017
- Poena
- 115
Pogrešno sam tebe citirao , mislio na ovog što tura hrpu slika 🙃Ako misliš na mene gdje sam ja napisao da dijelim skener i da svako ulovi šta mu treba?
Pogrešno sam tebe citirao , mislio na ovog što tura hrpu slika 🙃Ako misliš na mene gdje sam ja napisao da dijelim skener i da svako ulovi šta mu treba?
Jel'ovo lista pokojnog GOTIT-a?Случајно сам гледао унутар http://clientportal-worldiptv.club:8080/ и видео да има ту ти ваши Јуроспорт 360 канали, па да знате
Pogledajte prilog 308490
Напомена, то није Клијент портал о коме смо пре писали.
Za koji dan stize samsung TU8002 model,moze preporuka za dobar iptv player obicno ubacujem m3u link,nema veze i ako se placa aktivacija.Do sada sam na starim modelima koristio smart iptv app,ako ima nesto bolje pisite.
Није. Слична је Клијент порталу.Jel'ovo lista pokojnog GOTIT-a?
Zbog toga sam Duplex platio, probao i nikad više otvorio. Takođe ne podrzava multisubtitles filmove, tako da od mene antipreporuka.Za IPTV liste (m3u), Duplex Play aplikacija je dosta dobra - korektna cena, jednostavna za korišćenje, lako upravljanje kanalima sa daljinskim od TV-a, sacinavanje favorit lista...
Jedino sam imao problem sa VOD-om, prilikom reprodukcije filmova ili serija, ne vidi se drugi red ponuđenog titla.
Ako ti VOD nije bitan, preporuka za Duplex.
U postu sam napisao da ima problema sa titlovima, i da ako VOD nije bitan, od mene preporuka.Zbog toga sam Duplex platio, probao i nikad više otvorio. Takođe ne podrzava multisubtitles filmove, tako da od mene antipreporuka.
Podržava, preko plavog tastera biraš koji titl želišZbog toga sam Duplex platio, probao i nikad više otvorio. Takođe ne podrzava multisubtitles filmove, tako da od mene antipreporuka.
Kako ja to nisam provalio, danke!Podržava, preko plavog tastera biraš koji titl želiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari