Poslat upit za test,uopste nisu ni videli poruku na Aliju,ne daj Boze da imam nekih problema sa listom.Vec sam postavljala ovu listu
RSD 3,904.61 | Line.watchtv.best
![]()
38.99US $ |Livesino| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Meni radi vise nego odlicno 🙂
Opusti se, trebalo bi za par dana... 👍Poslat upit za test,uopste nisu ni videli poruku na Aliju,ne daj Boze da imam nekih problema sa listom.![]()
Isto, pisao pre dva dana, nisu mi jos odgovorili.Poslat upit za test,uopste nisu ni videli poruku na Aliju,ne daj Boze da imam nekih problema sa listom.![]()
Posalji ako moze u inbox, naziv servera da nadjem na drugo mesto pitanje da li ce mi odgovoriti ili mu je prodavnics ugasena?Vec sam postavljala ovu listu
RSD 3,904.61 | Line.watchtv.best
![]()
38.99US $ |Livesino| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Meni radi vise nego odlicno 🙂
kad vidim takve prodavce sa imenom Shop1569............ bolje zaobidji inace neki prodavci imaju kontakt preko telegrama i WhatsApp.kad sam uzimao listu prvo sam kontaktirao i poslao mi sve informacije za narucivanje listi...Evo da i ja iznesem iskustvo sa iptv listom sa Aliekspresa. Radila je 5 meseci uglavnom bez problema, a onda je prestala sa radom (Server not responding... ). Probao sam da kontaktiram prodavca (Shop910543331)
putem poruke, ali izgleda da je prodavnica ugašena (nema nikakvih proizvoda za prodaju). Ne znam da li ima svrhe da kontaktiram Alliexpress?
Prodavnica iz koje sam kupio m3u listu za malo para (oko 1.5 evra mesečno) je imala solidnu ocenu ali mi nije bila poznata. Preporuka je neka proverena prodavnica, ali je sve to (prihvatljiv) rizik. Pozdrav.
Apsolutno si u pravu. Danak neiskustvu😢 Nadam se da nece neki kolega sa foruma proći kao ja.Mislim da je najbolja preporuka da se test dobije preko maila kao što radi gotit ili ipsmarters i onda iako im padne prodavnica ostaje mejl kao kontakt.
Daj adresu da vidimo jeli aktivan, možda je samo promjenio urlEvo da i ja iznesem iskustvo sa iptv listom sa Aliekspresa. Radila je 5 meseci uglavnom bez problema, a onda je prestala sa radom (Server not responding... ). Probao sam da kontaktiram prodavca (Shop910543331)
putem poruke, ali izgleda da je prodavnica ugašena (nema nikakvih proizvoda za prodaju). Ne znam da li ima svrhe da kontaktiram Alliexpress?
Prodavnica iz koje sam kupio m3u listu za malo para (oko 1.5 evra mesečno) je imala solidnu ocenu ali mi nije bila poznata. Preporuka je neka proverena prodavnica, ali je sve to (prihvatljiv) rizik. Pozdrav.
Ne znam da li smem da objavim javno adresu servera.Daj adresu da vidimo jeli aktivan, možda je samo promjenio url
Dosta njih to radi uplatis godinu dana, nakon 3 meseca kad prodje period zastite uga se ti liniju.Evo da i ja iznesem iskustvo sa iptv listom sa Aliekspresa. Radila je 5 meseci uglavnom bez problema, a onda je prestala sa radom (Server not responding... ). Probao sam da kontaktiram prodavca (Shop910543331)
Pa što ne bi smeo, pogotovo što ti ne radi, nemoj da kačiš username i pasword i nema problemsNe znam da li smem da objavim javno adresu servera.
Od juče su mi tvviet kanali u 50fps i slika je fantastična na tivimate plejeru a box je podešen na 50hz.
Nisu svi ali ono što gledam jeste, za ostalo me baš briga.Нису сви у 50 фрејмова. Мало тивимејт лаже. Причао сам са власником, ни њему није јасно како и зашто.
Dosta njih to radi uplatis godinu dana, nakon 3 meseca kad prodje period zastite uga se ti liniju.
Može link sa alija do ove liste?Treba zato uzimati kod "operatera" koji su tu duže vreme, ima ih nekoliko, uglavnom su najbolje i ocenjeni a dosta njih sada šalje liste putem mejla.
Po meni ipak od svih kineskih lista je najbolja king-ott. Ja sam uzeo za šest meseci a on mi je poslao za godinu dana, ne znam kako i zašto ali se ne žalim. Od svih tih kineskih lista, ova je najbolje sortirana, po meni cak i najstabilnija, kvalitet naravno ne može da se poredi sa nekom skupljom listom ali ja je najviše koristim za američke sportove i nikakav problem nisam imao, slika je uvek odlična.
Server radi, utvrđeno uz pomoć člana: torpedoo 👍. Probao sam umesto URL adrese (koja je inače http://mu03ye.wanicelife.com:8880) ubaciti IP adresu, ali i dalje ne radi. Očigledno me Čajniz eliminisao 😢Pa što ne bi smeo, pogotovo što ti ne radi, nemoj da kačiš username i pasword i nema problems
Aj probaj sa ovim urlomServer radi, utvrđeno uz pomoć člana: torpedoo 👍. Probao sam umesto URL adrese (koja je inače http://mu03ye.wanicelife.com:8880) ubaciti IP adresu, ali i dalje ne radi. Očigledno me Čajniz eliminisao 😢
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari