Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno nije njegova slika.

Мени се обраћаш?
IMG_20210405_130338.jpg

Pozdrav, da li bi neko mogao da mi pošalje gde se može uzeti neka od ovih lista gde ima F1 da se gleda (bili su screenshotovi na 135. strani)

Poslat upit za test,uopste nisu ni videli poruku na Aliju,ne daj Boze da imam nekih problema sa listom.(n)
Isto, pisao pre dva dana, nisu mi jos odgovorili.
Post automatically merged:

Vec sam postavljala ovu listu

RSD 3,904.61 | Line.watchtv.best

Meni radi vise nego odlicno 🙂
Posalji ako moze u inbox, naziv servera da nadjem na drugo mesto pitanje da li ce mi odgovoriti ili mu je prodavnics ugasena?

Evo da i ja iznesem iskustvo sa iptv listom sa Aliekspresa. Radila je 5 meseci uglavnom bez problema, a onda je prestala sa radom (Server not responding... ). Probao sam da kontaktiram prodavca (Shop910543331)
putem poruke, ali izgleda da je prodavnica ugašena (nema nikakvih proizvoda za prodaju). Ne znam da li ima svrhe da kontaktiram Alliexpress?
Prodavnica iz koje sam kupio m3u listu za malo para (oko 1.5 evra mesečno) je imala solidnu ocenu ali mi nije bila poznata. Preporuka je neka proverena prodavnica, ali je sve to (prihvatljiv) rizik. Pozdrav.

Mislim da je najbolja preporuka da se test dobije preko maila kao što radi gotit ili ipsmarters i onda iako im padne prodavnica ostaje mejl kao kontakt.

Evo da i ja iznesem iskustvo sa iptv listom sa Aliekspresa. Radila je 5 meseci uglavnom bez problema, a onda je prestala sa radom (Server not responding... ). Probao sam da kontaktiram prodavca (Shop910543331)
putem poruke, ali izgleda da je prodavnica ugašena (nema nikakvih proizvoda za prodaju). Ne znam da li ima svrhe da kontaktiram Alliexpress?
Prodavnica iz koje sam kupio m3u listu za malo para (oko 1.5 evra mesečno) je imala solidnu ocenu ali mi nije bila poznata. Preporuka je neka proverena prodavnica, ali je sve to (prihvatljiv) rizik. Pozdrav.
kad vidim takve prodavce sa imenom Shop1569............ bolje zaobidji inace neki prodavci imaju kontakt preko telegrama i WhatsApp.kad sam uzimao listu prvo sam kontaktirao i poslao mi sve informacije za narucivanje listi...

Daj adresu da vidimo jeli aktivan, možda je samo promjenio url

Dosta njih to radi uplatis godinu dana, nakon 3 meseca kad prodje period zastite uga se ti liniju.

Od juče su mi tvviet kanali u 50fps i slika je fantastična na tivimate plejeru a box je podešen na 50hz.

Od juče su mi tvviet kanali u 50fps i slika je fantastična na tivimate plejeru a box je podešen na 50hz.

Нису сви у 50 фрејмова. Мало тивимејт лаже. Причао сам са власником, ни њему није јасно како и зашто.

Dosta njih to radi uplatis godinu dana, nakon 3 meseca kad prodje period zastite uga se ti liniju.

Treba zato uzimati kod "operatera" koji su tu duže vreme, ima ih nekoliko, uglavnom su najbolje i ocenjeni a dosta njih sada šalje liste putem mejla.

Po meni ipak od svih kineskih lista je najbolja king-ott. Ja sam uzeo za šest meseci a on mi je poslao za godinu dana, ne znam kako i zašto ali se ne žalim. Od svih tih kineskih lista, ova je najbolje sortirana, po meni cak i najstabilnija, kvalitet naravno ne može da se poredi sa nekom skupljom listom ali ja je najviše koristim za američke sportove i nikakav problem nisam imao, slika je uvek odlična.

Treba zato uzimati kod "operatera" koji su tu duže vreme, ima ih nekoliko, uglavnom su najbolje i ocenjeni a dosta njih sada šalje liste putem mejla.

Po meni ipak od svih kineskih lista je najbolja king-ott. Ja sam uzeo za šest meseci a on mi je poslao za godinu dana, ne znam kako i zašto ali se ne žalim. Od svih tih kineskih lista, ova je najbolje sortirana, po meni cak i najstabilnija, kvalitet naravno ne može da se poredi sa nekom skupljom listom ali ja je najviše koristim za američke sportove i nikakav problem nisam imao, slika je uvek odlična.
Može link sa alija do ove liste?

Samo HR Arene i HR SK od domaćih od stranih samo BT. Ostalo nažalost sve 25fps.

Sad zamoli dobre duše ovdje na forumu nek ti skeniraju taj isti server pa gledaj kad si već platio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno