Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je najbolja preporuka da se test dobije preko maila kao što radi gotit ili ipsmarters i onda iako im padne prodavnica ostaje mejl kao kontakt.

Server radi, utvrđeno uz pomoć člana: torpedoo 👍. Probao sam umesto URL adrese (koja je inače http://mu03ye.wanicelife.com:8880) ubaciti IP adresu, ali i dalje ne radi. Očigledno me Čajniz eliminisao 😢
Ne mora da znaci da je kinez, nalog se napravi zacas sa laznim podacima moze biloko da bude. I kinezi prodaju preko laznih naloga. Ne mozes da imas nalog za prodaju ako nemas firmu. Zato im gase naloge, jer su napravljeni laznim podacima.

Lista je nako, srednja žalost ...
Ima i domaćih
GFkv4oE.png

Može link sa alija do ove liste?
RSD 1,898.48 | Payment after Communication With The Seller Such as Shipping Cost for DHL / FedEx / EMS / UPS / TNT balance

Bilo je već ovde ja mislim. Uglavnom, ovaj Kinez je solidno ažuran za prodavca sa aliekspresa i brzo odgovara.

Zahvaljujem se članu Torpedoo (moj dobar drugar 👍) od koga sam dobio novu mak adresu za listu koja je prestala da mi radi. Hvala i svim ostalima.
Nije to novi mak,ima ga i vlasnik
Sad ste dva na jedan,a lista ima max 1 conection
Kad ste u isto vreme ce da ledi slika
Za te hopa cupa liste samo eBay 6m
Ako zeza imas PayPal,dobijas refund 100 posto

Jel imaš neke preporuke neke? Ostavi linkove slobodno ako možeš

Да је 100% тако како ти пишеш, онда нико не би гледао изузев власника. А ти сервери су бушни к'о сито, зато и доста људи гледа на тај начин. Уосталом, има доста МАК-ова које нико не користи а који су активни. Плаћа човек листу, али је не користи. Знам доста корисника ТВВИЕТ који су поставили питања од када су у листи неки канали - признају да погледају тек по некада. Или можеш наћи МАК којем је власник у Америци или Аустралији па гледаш када он не гледа.

Interesuje me kada se u istom trenutku prijave vlasnik liste i "neko drugi" koji ima neophodne parametre, kako server (softver) zna koga da pusti? Pri tome vlasnik liste se ranije prijavljivao sa više različitih uređaja i IP adresa.

Interesuje me kada se u istom trenutku prijave vlasnik liste i "neko drugi" koji ima neophodne parametre, kako server (softver) zna koga da pusti? Pri tome vlasnik liste se ranije prijavljivao sa više različitih uređaja i IP adresa.
Zavisi od panela koji koristi, neki ne dozvoljava da se prijavis sa vise od 1 ip adrese, ako probas sa drugom ip adresom nece raditi. Kod nekih servera, mozes da se prijavis u istom trenutku sa vise ip adresa, posle nekog vremena server ce prepoznsti vise ip adresa i deaktivirace liniju. Ako vise puta registruje vise ip adresa trajno se banuje linija.

Само мађарски канали.

Тражио ми један члан Клијент бокс, ја укључио скенер и заборавио на њега. Има 140 листи, па ко хоће нека се јави. Добија по пет листи.
Услов је бар сто порука на форуму 😉
Hvala drug 👍🏻

Na TiviMate mi ne otvara liste,izbacuje poruku:
Došlo je do greške:MediaCodecVideoDecoderException.
Koji mu je?

Pa upravo to što piše... program je u codec formatu koji tvoj stroj ne može pročitati... poželjan restart boxa...

Našao sam na Redditu da treba da uradim update ali mi se ne nudi jer je isključen autoupdate app?Da li moram da deinstaliram postojeću verziju i da instaliram najnoviju?
Post automatically merged:

Pa upravo to što piše... program je u codec formatu koji tvoj stroj ne može pročitati... poželjan restart boxa...
Pomogao je restart Mi Boxa,hvala!

Našao sam na Redditu da treba da uradim update ali mi se ne nudi jer je isključen autoupdate app?Da li moram da deinstaliram postojeću verziju i da instaliram najnoviju?

Pomogao je restart Mi Boxa,hvala!
Update radiš tako što u prodavnici nađeš tivimate i tu ti piše ako imaš apdejt. Nemoj ništa deinstalirati.

Koja aplikacija za iptv,ova iptv smarters mi je u sustini OK,sem baga koji ima kad se vracam nazad u meni.

Prilozi

• IMG20210410142104.jpg
    IMG20210410142104.jpg
    356.4 KB · Pregleda: 47
Dobio test...
HomeBee i It Smarters su svemirski brodovi za ovo.

da i ja sam dobio test veoma lose

Koja aplikacija za iptv,ova iptv smarters mi je u sustini OK,sem baga koji ima kad se vracam nazad u meni.
probao sam vise aplikacija za iptv al najbolje mi pase Smart IPTV

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno