Да видимо шта ту има 😉
Kako si dosao do tog zakljucka o br korisnikaБрутална листа!
Поделиш је бесплатно на пар места и има 40 корисника 🤣
А максимална резолуција спортских канала 720р.
Evo ne znam ima ih da koriste od 1 do 5.To je kratkog daha, onaj ko je platio vidi ako se još neko nakačio.
Imam ti ja jednu dobru listu dosta 4k kanala, al radi na VPN samo. Ako hoćeš mogu ti poslati da testiraš, inače mogu ti dati i Express Vpn modovanu aplikaciju.Pošto su ovdje svi eksperti pa da pitam koja lista ima kvalitetnu 4k ( uhd ) sekciju?
Pošto imam i uhd Tv a i firestick 4k da vidim kako to radi i koja je kvaliteta i fluidnost. Hvala na odgovorima
Ај' али озбиљно немој бити смешан. Погледај прво те канале у којој резолуцији раде и да ли уопште постоје као 4К.Imam ti ja jednu dobru listu dosta 4k kanala, al radi na VPN samo. Ako hoćeš mogu ti poslati da testiraš, inače mogu ti dati i Express Vpn modovanu aplikaciju.
I da ima samo jedan 4k kanal odlično jer će mu služiti da testira to što je htio. Kao što sam mnogima rekao koji su mi tražili liste ja mnoge liste ne gledam, samo provjerim dal rade ili ne. Čak i da nije 80% 4k? U čemu je problem? Naće čovjek makar jedan 4 k kanal da testira a ako ne onda, *** dobio listu za džabe.Ај' али озбиљно немој бити смешан. Погледај прво те канале у којој резолуцији раде и да ли уопште постоје као 4К.
Пише и на аутобусу Ласта, па не лети.
Уђеш код неког у апликацију коју је платио и брљаш по листама које је платио (убацио) хммммEvo ne znam ima ih da koriste od 1 do 5.
Na njih 5 uđem u neki profil prazan bude napravim listu i gledam. Da vidimo dal će da primete i koliko će da traju.
Nema TiviMate sinhronizovanje listi između uređaja, samo lokalno Backup pa prebacuješ. Možda i bolje tako. xDУђеш код неког у апликацију коју је платио и брљаш по листама које је платио (убацио) хмммм
Е онда уживај!Ne funkcioniše baš tako. Kad uđem na nečiji profil nema nijedne njegove liste 😏 Ne mogu da vidim šta neko koristi, isto tako ni ne vide šta ja stavljam od listi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari