SretenZujkic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2019
- Poena
- 95
Sto se domacih kanala tice, TvViet bez razmisljanja (ima i bt sport 1,2,3). Za ove ostale strane nisam siguran, ali najpovoljnija je neka kineska lista.
Da li si našao listu od Kineza koja ima sve F1 kanaleOvo sad meni stavljas so na ranu 🙂
Post automatically merged:
Savršeno izgleda
Ja bih instalirao sfvip plejer...Ima li neko objašnjenje ili rešenje zašto preko vlc plejera sa ubačenom mp3u listom na jednom kompu dobra slika, a na drugom imaju neke šare ali ne na svim kanalima nego na pojedinim, konkretno n1, sk, nova S? Posebno je izraženo kod fudbalskih utakmica...
Vidi da nije u podešavanjima na vlc onaj Deintarlace, stavi on ili off pa vidi razliku.Ima li neko objašnjenje ili rešenje zašto preko vlc plejera sa ubačenom mp3u listom na jednom kompu dobra slika, a na drugom imaju neke šare ali ne na svim kanalima nego na pojedinim, konkretno n1, sk, nova S? Posebno je izraženo kod fudbalskih utakmica...
Iskreno, tvviet mi je preskup, sve ostale kanale imam damo me Arene muče, a za tih 12€ mogu da uzmem i direktno od Arene njihov silver paket preko Arena CloudaTviet.tv
Možda sam glup, ali šta je SF? 😂😂😂 U medjuvremenu mi je član chifta prosledio kontakt od jednog domaćeg provajdera, brza i laka komunikacija, cena povoljna, za sada imam test od 48h pa ćemo da vidimo kako funkcioniše.Skini onaj plejer sa sf-a, ima arene sa par izvora i gledaj besplatno dok može. Ili plati neku domaću listu, ne postoji mogućnost nigdje da kupiš samo arene. Ovi alibaba, kinezi i slično nemaju pojma koji je koji kanal nit ih briga, strpaju ex-yu reda radi.
Možda sam glup, ali šta je SF? 😂😂😂 U medjuvremenu mi je član chifta prosledio kontakt od jednog domaćeg provajdera, brza i laka komunikacija, cena povoljna, za sada imam test od 48h pa ćemo da vidimo kako funkcioniše.
Na win je to najlakše u notepad+. Proguglaj malo, recimo ovih par programaImam neku m3u listu,jel postoji neki program za mac racunare,da otvorim tu listu i pobrisem neke kanale koji mi nisu potrebni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari