Mislim da sam ovde video, ali nisam 100% siguranJa sam testirala gotovo sve te kineske liste i kupila ovu
Line.watchtv.best
![]()
38.99US $ |Livesino| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Mnogo dobra lista
Koristim placeni TiviMate Premium odavno, nikada nisam imao problema ali koristim samo placenu m3u listu.Da li neko ma problema sa TiviMate aplikacijom na androidu? Kod mene kada menjam države npr. sa UK na US prođe više od minut dok prikaže listu kanala. Probao sam factory reset box-a... ne pomaže.
X96 air, imam 5 listi. VIpmax, MaxHD, HomeBee x 2, ClientBoxKoji box? Koja lista?
Nisam ni ja do sada, od jutros počelo da zeza.Koristim placeni TiviMate Premium odavno, nikada nisam imao problema ali koristim samo placenu m3u listu.
Imam ja isti problem na mi box s. Ali problem se javio posto imam u tivimate-u mnogo lista mozda 15+, verovatno je do toga. Puno lista malo ram-a.Da li neko ma problema sa TiviMate aplikacijom na androidu? Kod mene kada menjam države npr. sa UK na US prođe više od minut dok prikaže listu kanala. Probao sam factory reset box-a... ne pomaže.
Imam ti ja ovu listu da pošaljem, ima ovaj F1 kanal i neki F1 eventi...pa ako hoćeš da testiraš ako se nisi snašao.Koristi li neko listu gdje ima posebno F1 sekcija sa izborom on board kamera i ostalog ? Ako ima da mi napiše ili ovdje ili na PM koje liste imaju , može li se testirati sutra dok traje formula i ostalo..
Hvala unapred
To sam i ja pretpostavio ali me zbunjuje što taj problem do jutros nisam imao, a sve liste su ubačene pre više od mesec dana.. Čak sam proverio da se nije TiviMate apdejtovao sinoć ili jutros... poslednji apdejt 01.03.2021. B*m li ga, ne znam... jedino još da proverim zauzeće RAM-a, CPU-a...Imam ja isti problem na mi box s. Ali problem se javio posto imam u tivimate-u mnogo lista mozda 15+, verovatno je do toga. Puno lista malo ram-a.
Imam od jutros isti problem na Tivimate apk i cak mi nece ponekad ni da ovora kanaleTo sam i ja pretpostavio ali me zbunjuje što taj problem do jutros nisam imao, a sve liste su ubačene pre više od mesec dana.. Čak sam proverio da se nije TiviMate apdejtovao sinoć ili jutros... poslednji apdejt 01.03.2021. B*m li ga, ne znam... jedino još da proverim zauzeće RAM-a, CPU-a...
Hvala ti. Već si me spasio sa NBA sekcijom i na tome sam ti neizmjerno zahvalan.. poslao sam zahtjev za test za dvije kineske liste pa ću vidjeti da li će sutra do početka utrke neko odgovoriti i poslati listu za testImam ti ja ovu listu da pošaljem, ima ovaj F1 kanal i neki F1 eventi...pa ako hoćeš da testiraš ako se nisi snašao.
Ja sam na svom boxu našao uzrok. Pregrevanje... temperatura procesora je oko 75-80°C.Imam od jutros isti problem na Tivimate apk i cak mi nece ponekad ni da ovora kanale
Gledaj da brises cashe tivimate same aplikacije. I obavezno u samoj aplikaciji clear epg. Brisem epg na svaka 2-3 dana. Tu zna da se nakupi podosta u mom slucaju 500-600 mb. Tek kad sve to odradim radi koliko toliko bolje.To sam i ja pretpostavio ali me zbunjuje što taj problem do jutros nisam imao, a sve liste su ubačene pre više od mesec dana.. Čak sam proverio da se nije TiviMate apdejtovao sinoć ili jutros... poslednji apdejt 01.03.2021. B*m li ga, ne znam... jedino još da proverim zauzeće RAM-a, CPU-a...
OK, ali kada sam uočio problem prvo sam odradio factory reset i sve ponovo podesio. Zeza zbog pregrevanja... sad još da osmislim neko hlađenje pa da ga tako testiram.Gledaj da brises cashe tivimate same aplikacije. I obavezno u samoj aplikaciji clear epg. Brisem epg na svaka 2-3 dana. Tu zna da se nakupi podosta u mom slucaju 500-600 mb. Tek kad sve to odradim radi koliko toliko bolje.
Hvala..samo 29 ljudi testaEvo od mp4balkan lista sa 1000 konekcija do kraja mjeseca...
To je ona todina lista.И уби ти листу, уби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari