Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel može i meni neko da pošalje šta i kako za prenose kvalifikacija, osim toga neće se ni koristiti. Čitam temu ali mi nije baš najjasnije.

Koristi li neko listu gdje ima posebno F1 sekcija sa izborom on board kamera i ostalog ? Ako ima da mi napiše ili ovdje ili na PM koje liste imaju , može li se testirati sutra dok traje formula i ostalo..
Hvala unapred

Da li neko ma problema sa TiviMate aplikacijom na androidu? Kod mene kada menjam države npr. sa UK na US prođe više od minut dok prikaže listu kanala. Probao sam factory reset box-a... ne pomaže.

Da li neko ma problema sa TiviMate aplikacijom na androidu? Kod mene kada menjam države npr. sa UK na US prođe više od minut dok prikaže listu kanala. Probao sam factory reset box-a... ne pomaže.
Koristim placeni TiviMate Premium odavno, nikada nisam imao problema ali koristim samo placenu m3u listu.

Pa dodaj još koju listu :D :D Pa će da proradi bolje... Zato što aplikacija treba da updatuje sve te liste i obradi beskonačno kanala. A box je očigledno preslab i/ili "samo" je prespor storage čip za tu količinu IO radnji...

Imam ja isti problem na mi box s. Ali problem se javio posto imam u tivimate-u mnogo lista mozda 15+, verovatno je do toga. Puno lista malo ram-a.

Koristi li neko listu gdje ima posebno F1 sekcija sa izborom on board kamera i ostalog ? Ako ima da mi napiše ili ovdje ili na PM koje liste imaju , može li se testirati sutra dok traje formula i ostalo..
Hvala unapred
Imam ti ja ovu listu da pošaljem, ima ovaj F1 kanal i neki F1 eventi...pa ako hoćeš da testiraš ako se nisi snašao.

Prilozi

• IMG_20210327_161854.jpg
    IMG_20210327_161854.jpg
    152.9 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_2021-03-27-16-18-26-389_ar.tvplayer.tv.jpg
    Screenshot_2021-03-27-16-18-26-389_ar.tvplayer.tv.jpg
    108.3 KB · Pregleda: 51
Ja lepo plaćam listu i imam extra ono što ja gledam, N1, Nova S, svi SK, svi HBO, Cinemax i ostali aktuelni filmski kanali. Pozdrav 🙂

Imam ja isti problem na mi box s. Ali problem se javio posto imam u tivimate-u mnogo lista mozda 15+, verovatno je do toga. Puno lista malo ram-a.
To sam i ja pretpostavio ali me zbunjuje što taj problem do jutros nisam imao, a sve liste su ubačene pre više od mesec dana.. Čak sam proverio da se nije TiviMate apdejtovao sinoć ili jutros... poslednji apdejt 01.03.2021. B*m li ga, ne znam... jedino još da proverim zauzeće RAM-a, CPU-a...

To sam i ja pretpostavio ali me zbunjuje što taj problem do jutros nisam imao, a sve liste su ubačene pre više od mesec dana.. Čak sam proverio da se nije TiviMate apdejtovao sinoć ili jutros... poslednji apdejt 01.03.2021. B*m li ga, ne znam... jedino još da proverim zauzeće RAM-a, CPU-a...
Imam od jutros isti problem na Tivimate apk i cak mi nece ponekad ni da ovora kanale

Ja sam malopre uključio,Tivimate radi kao i obično.Znači odlično.

Imam ti ja ovu listu da pošaljem, ima ovaj F1 kanal i neki F1 eventi...pa ako hoćeš da testiraš ako se nisi snašao.
Hvala ti. Već si me spasio sa NBA sekcijom i na tome sam ti neizmjerno zahvalan.. poslao sam zahtjev za test za dvije kineske liste pa ću vidjeti da li će sutra do početka utrke neko odgovoriti i poslati listu za test

Gledaj da brises cashe tivimate same aplikacije. I obavezno u samoj aplikaciji clear epg. Brisem epg na svaka 2-3 dana. Tu zna da se nakupi podosta u mom slucaju 500-600 mb. Tek kad sve to odradim radi koliko toliko bolje.

Gledaj da brises cashe tivimate same aplikacije. I obavezno u samoj aplikaciji clear epg. Brisem epg na svaka 2-3 dana. Tu zna da se nakupi podosta u mom slucaju 500-600 mb. Tek kad sve to odradim radi koliko toliko bolje.
OK, ali kada sam uočio problem prvo sam odradio factory reset i sve ponovo podesio. Zeza zbog pregrevanja... sad još da osmislim neko hlađenje pa da ga tako testiram.

И уби ти листу, уби.

Ma svakako će trajati još par dana
Sigurno se testiraju serveri
Novi su u IPTV svijetu :)

Kako sam je ubio? Radi još par dana, i vlasnik je sam postavio u jednu telegram grupu od par stotina ljudi...na nju se niko nije konektovao svo vrijeme. Tako da nek ljudi gledaju prije kraja mjeseca se neće ugasiti a 1000 konekcija...mislim da neće ni pola biti konektovano u isto vrijeme.

lista.png

Pozdrav, zanimaju me vaša iskustva sa listama. Šta meni treba... Treba mi Arena HD, Sport Klub HD, Pink HD, i srpski kanali što više u hd. Bein HD, BT Sport Hd, Sky Sport HD, može i dodatno PPV HD, UFC HD... Da li neko ima neku takvu listu, iskustvo, da mi preporuči, i da mi pošalje u PM link gde mogu da kupim... Neko ko koristi duže vremena i da je prezadovoljan strimom.. Hvala :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno