Ne znam da li je do mog testa ali nema uopšte srpskih sport klubova? Takodje na mestu srpske arene 4 je arena 3 pa trenutno nije moguće gledati derbi francuskeMP4BAKLAN CLUB
mp4balkan.club
Odlicno je odradjena zastita. Potrazite test i probajte. Nema hiljade kanala kao pojedini, ali sve ono sto je bitno ima, bez lokalnog sljama. Potrazite test listu, a preko mene mozete i jeftinije da dobijete![]()
Ako ti ne šteka sad dok je besplatno 10 dana, neće ni posle ako uzmeš plus će se osloboditi 90% ljudi što koristi kada prođe ovaj test period.Biće trzalica kad nakupe dovoljno korisnika.
Видим да ми листе траже само они којима је истекла, време је за поделу једног новог сервера.
Овај ми је случајно улетео. Има по две конекције и иде само на мак адресу.
Има неке спортске канале, па ко хоће нека тражи. Да истетирамо како ради.
Нема 4к канале, али има базу филмова у 4к. Не могу да тестирам, јер на послу имам слаб нетбук и спор интернет.
Mislis na stbemu player?Dobro vece drustvo...
Ako ima neko tv nova s ? i da mi neko objasni kako da podesim na tablet stb program.
Hvala.
Samo da napomenem da od kako sam se registrovala na forum nekoliko meseci nisam mogla kucati poruku na post stalno mi je pisalo neki problem sa odobrenjem administracije..i sad probam kad ono okej sve.![]()
Da na taj program sam mislila.Gledala sam malo video na yt kako se instalira i ubacuje lista.Mislis na stbemu player?
Koju listu imas, dosta je lako ubaciti, objasnicemo ti nije problem. Listu sa mac adresom ubacujes?Da na taj program sam mislila.Gledala sam malo video na yt kako se instalira i ubacuje lista.
Isti server tj ista IP adresa: 185.71.66.91
Ako nisu iste adrese to ne povlači da nisu iste liste?uradiš ping pa vidiš da nisu iste IP adrese u pitanju.
Ma jok, gledam kog kineza da kupim. Poslali mi test liste pa ispitujem koja mi je najbolja opcija.Imam ti ja Makove od ove worldiptv liste ako ti treba, javi se na pm.
Ja sam testirala gotovo sve te kineske liste i kupila ovuAko nisu iste adrese to ne povlači da nisu iste liste?
Ma jok, gledam kog kineza da kupim. Poslali mi test liste pa ispitujem koja mi je najbolja opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari