Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Odlicno je odradjena zastita. Potrazite test i probajte. Nema hiljade kanala kao pojedini, ali sve ono sto je bitno ima, bez lokalnog sljama. Potrazite test listu, a preko mene mozete i jeftinije da dobijete ;)
Ne znam da li je do mog testa ali nema uopšte srpskih sport klubova? Takodje na mestu srpske arene 4 je arena 3 pa trenutno nije moguće gledati derbi francuske

Видим да ми листе траже само они којима је истекла, време је за поделу једног новог сервера.
Овај ми је случајно улетео. Има по две конекције и иде само на мак адресу.
Има неке спортске канале, па ко хоће нека тражи. Да истетирамо како ради.
Нема 4к канале, али има базу филмова у 4к. Не могу да тестирам, јер на послу имам слаб нетбук и спор интернет.

Jel moze preporuka za dobra lista. Pratim pretezno sport, Arene su mi bitne.
Hvala

Видим да ми листе траже само они којима је истекла, време је за поделу једног новог сервера.
Овај ми је случајно улетео. Има по две конекције и иде само на мак адресу.
Има неке спортске канале, па ко хоће нека тражи. Да истетирамо како ради.
Нема 4к канале, али има базу филмова у 4к. Не могу да тестирам, јер на послу имам слаб нетбук и спор интернет.

moze ime servera na PP?

Dobro vece drustvo...
Ako ima neko tv nova s ? i da mi neko objasni kako da podesim na tablet stb program.
Hvala.
Samo da napomenem da od kako sam se registrovala na forum nekoliko meseci nisam mogla kucati poruku na post stalno mi je pisalo neki problem sa odobrenjem administracije..i sad probam kad ono okej sve. :)

Dobro vece drustvo...
Ako ima neko tv nova s ? i da mi neko objasni kako da podesim na tablet stb program.
Hvala.
Samo da napomenem da od kako sam se registrovala na forum nekoliko meseci nisam mogla kucati poruku na post stalno mi je pisalo neki problem sa odobrenjem administracije..i sad probam kad ono okej sve. :)
Mislis na stbemu player?

Skini slobodno i Tivimate, IPTV Extreme, IPTV Stalker Player. Dosta lista bude blokirana u stb pa neće da otvori dok sa ovim nema tih problema.

Znači druge su obe gotit. Pošto sam mislio da HomeBee nije isto što i gotit ali po ovome jeste.
A prve dve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno