Pinimini
Poznat
- Učlanjen(a)
- 16.01.2021
- Poena
- 35
Zna li neko da li u Reddevils listi ima Superstartv?
Zna li neko da li u Reddevils listi ima Superstartv?
To je tačno, ali je neuporedivo stabilnija od v6.1.I verzija 4 zna da mi zašteka ponekad kad provjeravam liste. Ne koristim ga puno pa ni ne smeta.
Na Vipmax ima li 4k sportskih kanala?

Poslato na pmAko ima Diogen lista...
Hvala
jel može i meni? Ona prošla ne radiPoslato na pp.
Sinoć nije ništa otvaralo 1000%. Ni sada ne otvara preko sfvipTi se malo šališ izgleda? Listu sam sad provjerio i ona radi, i nećeš dobiti drugu od mene. Pitanje je dal si je uopšte i upalio nekad.
***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palioVrati se par strana pa vidi šta sam pisao o toj listi. I šta raditi ako ne radi.
Inače isprobao i radi.
Može li i meni jedna? HvalaPoslato na pp.
Naveo je da je moguće da vlasnik koristi u tom momentu kao što je koristio evo sad i meni tokom lige šampiona i to je ok.***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palio. Sad radi i kad ja upalim.
Kad vlasnik gleda ti ne možeš, zato se treba nabaviti više lista da nebi imao tih problema, konkretno ja na sfvip imam dodato 16 dobrih servera.***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palio. Sad radi i kad ja upalim.
Ne dijelim više tu listu.Može li i meni jedna? Hvala
Tako je.Naveo je da je moguće da vlasnik koristi u tom momentu kao što je koristio evo sad i meni tokom lige šampiona i to je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari