Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moraš na sve ja recimo za sebe koristim da je ostala adresa dmtn koja uredno radi. U slučaju da ne radi probaj tu adresu. Probao sam onu listu što sam ti ranije poslao i ona radi al sa ovom drugom adresom. Sad imaš znači dvije 🙂

Imao sam ja negde diogen, radi već par mjeseci.
Najgore što sam je pobrisao iz tivimate.

D je zakon, ako neko bude imao za deljenje nek' baci u inbox. :)

Ta lista je valjda promijenila adresu.
Jel zna neko novu?
Da nije evelin,night?

Ovaj @veljkoka sve liste skuplja :D
Па и треба да сакупља. Свако треба да има бар 5 листа које раде. Једино тако можеш да се опустиш и да знаш да ће ти радити бесплатна иптв у кући.
Лепо је то што се укључује још људи који деле листе.
Што се тиче Диоген листе. Она је била добра, али све што је добро, кратко траје. Као што смо пре рекли, она и даље постоји, али је на другој платформи. Сада је као и сви остали сервери.

Nedlion-work је можда и бољи од Диогена. Барем што се видеотеке тиче сигурно.

Zar Diogen i Majevica nisu ista lista? Koliko vidim iste kanale strimuju.

Jesu , to je jedna ista lista. Takodje kao evelin i night. Za neke liste bolje da se ne spominju puno, moze se ponoviti sitaucija sa doticnom listom.

Јесте и ради само на токен кључ. То је све што могу да кажем.

Ova lista Diogen se raširila puno i mislim da je pitanje vremena kada će prestati da radi..
Babazu lista je odlična.

Šta to ima u njoj toliko interesantno što nema u npr. ClientPortal ili Nordic listama?

Jedna napomena za sve vas kojima sam podijelio vipmax listu (vas 30-tak) počeli ste da se javljate da lista ne radi. Stvar je u tome da je sad drugi link servera. Znači sada kucate
http://auth.dmtn.tv:8080/c/
Ako ni tad neće onda lista stvarno ne radi ili je koristi vlasnik. Ja sam taj server Isforsirao i više ga ne dijelim, sve u cilju da bi lista koliko toliko duže radila, iako smo svi svjesni da liste danas ne traju kao što su trajale prije....
Meni je proradila u SF playeru kad sam.vratio staru verziju programa..na novoj verziji nijedna od 3 maca nije radila..na cemu tebi radi pod tim novim serverom na kom programu? Hvala

На ВипМакс-у је избачена функција провере листе преко корисничких података, па се због тога не може проверити број активних конекција. То је пре свега урађено да се смањи напад на сервер преко корисничких података (username, password).
У већини случајева листе имају једну конкуренцију, па овај ко се логује никако не може сазнати је ли власник гледа или неко ко је пре тебе почео да гледа. Због тога се мисли да листа не ради.
Иста прича је и са КлијентБокс (clientbox.tv).

Ako neko ima sacuvanu listu sa serverima koji imaju exyu kanale bio bih mu jako zahvalan ako je podeli samnom.

Meni je proradila u SF playeru kad sam.vratio staru verziju programa..na novoj verziji nijedna od 3 maca nije radila..na cemu tebi radi pod tim novim serverom na kom programu? Hvala
Preko sfvip playera. Znači imam macove koje rade na staroj adresi, a isto tako neki neće bez samo na ovu novu. Verzija playera je zadnja, automatski se ažurira i nisam se time bavio.

3-4 liste dijelim za server koji je pomenuo salacUE za prve koji se jave na pm. U pitanju je domaći server svaka lista prije slanja biće provjerena u sfvip player. Ako lista ne radi u trenutku probajte malo kasnije. Ako lista stane nakon par dana ne dajem drugu jer kao što sam rekao u pitanju je domaći server.
Pravila znate.
Takođe sam podijelio par listi Evelin servera ko se javio i interesovao i više ne dijelim.

I verzija 4 zna da mi zašteka ponekad kad provjeravam liste. Ne koristim ga puno pa ni ne smeta.

Stalker player je bolji da se na brzaka proveri mac da li radi, ne mora da se snimi profil, ali mnogo često mi se zaglupi, i ova 4 verzija a pogotovo 6.1 tako da je za gledanje SF plejer mnogo bolji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno