Па и треба да сакупља. Свако треба да има бар 5 листа које раде. Једино тако можеш да се опустиш и да знаш да ће ти радити бесплатна иптв у кући.Ovaj @veljkoka sve liste skuplja![]()
Nikad čuo za ovo, jel' to nešto sa ovih prostora?Nedlion-work је можда и бољи од Диогена. Барем што се видеотеке тиче сигурно.
Meni je proradila u SF playeru kad sam.vratio staru verziju programa..na novoj verziji nijedna od 3 maca nije radila..na cemu tebi radi pod tim novim serverom na kom programu? HvalaJedna napomena za sve vas kojima sam podijelio vipmax listu (vas 30-tak) počeli ste da se javljate da lista ne radi. Stvar je u tome da je sad drugi link servera. Znači sada kucate
http://auth.dmtn.tv:8080/c/
Ako ni tad neće onda lista stvarno ne radi ili je koristi vlasnik. Ja sam taj server Isforsirao i više ga ne dijelim, sve u cilju da bi lista koliko toliko duže radila, iako smo svi svjesni da liste danas ne traju kao što su trajale prije....
Preko sfvip playera. Znači imam macove koje rade na staroj adresi, a isto tako neki neće bez samo na ovu novu. Verzija playera je zadnja, automatski se ažurira i nisam se time bavio.Meni je proradila u SF playeru kad sam.vratio staru verziju programa..na novoj verziji nijedna od 3 maca nije radila..na cemu tebi radi pod tim novim serverom na kom programu? Hvala
HvalaPreko sfvip playera. Znači imam macove koje rade na staroj adresi, a isto tako neki neće bez samo na ovu novu. Verzija playera je zadnja, automatski se ažurira i nisam se time bavio.
Odlično je osmišljena ta najnovija verzija, ali je šteta što često puca pa je ipak v4.0 najstabilnija.Mnogi mi se zale da ne mogu da otvore liste preko VLC-a.
Evo link za Stalker Portal Player
Sve liste koje mi rade na njemu rade i bilo gde drugde
stalker portal player v6.1.rar - AnonFiles
anonfiles.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari