Pinimini
Poznat
- Učlanjen(a)
- 16.01.2021
- Poena
- 35
Zna li neko da li u Reddevils listi ima Superstartv?
Zna li neko da li u Reddevils listi ima Superstartv?
To je tačno, ali je neuporedivo stabilnija od v6.1.I verzija 4 zna da mi zašteka ponekad kad provjeravam liste. Ne koristim ga puno pa ni ne smeta.
Na Vipmax ima li 4k sportskih kanala?
Poslato na pmAko ima Diogen lista...
Hvala![]()
jel može i meni? Ona prošla ne radiPoslato na pp.
Sinoć nije ništa otvaralo 1000%. Ni sada ne otvara preko sfvipTi se malo šališ izgleda? Listu sam sad provjerio i ona radi, i nećeš dobiti drugu od mene. Pitanje je dal si je uopšte i upalio nekad.
***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palioVrati se par strana pa vidi šta sam pisao o toj listi. I šta raditi ako ne radi.
Inače isprobao i radi.
Može li i meni jedna? HvalaPoslato na pp.
Naveo je da je moguće da vlasnik koristi u tom momentu kao što je koristio evo sad i meni tokom lige šampiona i to je ok.***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palio. Sad radi i kad ja upalim.
Kad vlasnik gleda ti ne možeš, zato se treba nabaviti više lista da nebi imao tih problema, konkretno ja na sfvip imam dodato 16 dobrih servera.***, izgleda da je baš rikavala kad sam ja palio. Sad radi i kad ja upalim.
Ne dijelim više tu listu.Može li i meni jedna? Hvala
Tako je.Naveo je da je moguće da vlasnik koristi u tom momentu kao što je koristio evo sad i meni tokom lige šampiona i to je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari