Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodao bih samo da tivimate fenomenalno radi na fire sticku 4k. Softver na tom uređaju je utegnut do maksimuma . Ali to je već neka druga priča. Nadam se da na VOD na stalkeru nećemo puno čekati

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Sada ste i mene zainteresovali za Tivi mate,samo me interesuje da li se medjusobno isključuju Smart IPTV,IPTV Smarters,StbEmu i Tivi mate?Ili mogu nesmetano da rade kao velika srećna porodica?:d

Zavisi od uređaja, tj njegovog hardvera. Na Shieldu radi više aplikacija istovremeno, šetanje iz aplikacije u aplikaciju je praktično trenutno.

Sada ste i mene zainteresovali za Tivi mate,samo me interesuje da li se medjusobno isključuju Smart IPTV,IPTV Smarters,StbEmu i Tivi mate?Ili mogu nesmetano da rade kao velika srećna porodica?:d
Naravno da mogu. Tivimate nije idealno rešenje za telefone. Čisto da se zna

Imam Mi box S,hvala na pomoći

Tivi mate vredi svake pare, a kada budu ubacili vod i za stalker liste, sto se mene tice, bice neprikosnoveni.

Izuzetno se lako koristi, a mozda je najbolje imati m3u listu jer se mogu izbaciti nepotrebne grupe kanala i onda svedes listu na ono sto ti je potrebno.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Još bolja stvar je da tivimate ima Hide group pa ti to dođe kao editor liste[emoji6]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Nisi me skapirao, tivimate ima tu opciju[emoji6]

Znaci ima tu opciju :)

Tivimate je majka što se iptv aplikacija tiče. Kupio sam tvviet na 3 meseca - na tivimate radi fluidnije i brže nego na tvviet aplikaciji. Promena kanala je trenutna. Jedina mana je nemogućnost gledanja VOD ako je lista učitana preko stalkera. O tome je ovde pisano nekoliko postova pre ovog mog.
Neko je pomenuo Ministru. Taj player sam kupio pre nekoliko meseci. VOD za tvviet takođe ne radi u ovoj aplikaciji - čisto da znaju oni koji koriste ovu listu. Gledanje kanala unazad radi dosta solidno. Ipak, Ministra je 3 koraka iza tivimate aplikacije što se kvaliteta tiče. To je neko moje mišljenje.

Probao sam reddevils listu preko tivimate aplikacije. Ova lista nema vraćanje kanala unazad ali ima odličnu videoteku. U tivimate to izgleda i radi fantastično! Opis filmova, trejleri...baš šteta što to nema na stalker listi još ubmvek

Probaj sa isključenim Buffer-om, pre otvori novi kanal nego što signal od mozda stigne do ruke koja menja kanal. xD

Imate na ovoj temi link za gotit. Ako neko ima bolji predlog za gore navedene kanale, neka slobodno predlozi.

Smart iptv je app za LG tv, koji koristite za gledanje svojih listi. Nju koristim trenutno. Takodje, ako ima boljih player-a za LG slobodno javite. [emoji1]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Predlažem ti da testiraš DuplexPlay aplikaciju, ima trial od 7 dana a posle se plaća $1.99 godišnje što je smešno za tako dobru app.

Што се тиче ТВВИЕТ и тивимејт апликације, могу скромно рећи да је то моја заслуга.
Наиме, исфорсирао сам тивимејт апликацију код корисника ТВВИЕТ и на моју молбу, Лук Лук је контактирао аутора апликације, послао му налог и остало је да се усклади рад апликације и враћање у назад кроз ЕПГ. Можда после 2-3 дана одрађено је то што је одрађено, тако да ово ради стварно перфектно.
Министра плејер је био једини који је омогућавао ову функцију кроз ЕПГ, међутим Руси који раде ову апликацију су немарни. Урадили су то што су урадили, знају да су безмало једина квалитетна апликација за Самсунг /LG паметне ТВ и уљуљкали су се. Мислим, колико их је за многе ствари брига говори и то што сам пре 10-ак дана вратио бокс на фабричка подешавања. Од тада министра плејер не могу да користим. Једноставно, јавља ми да се лиценца коју сам купио већ користи на једном уређају. На моје молбе да реше проблем - биће решено и ништа.
Тивимејт је стварно одлична апликација, поготову што лиценца важи за 5 уређаја и могу уређаји да се бришу, додају...

Послато са Nova 5T

Salac,

da li ti znaš da li možda autor TiviMate-a planira da napravi aplikaciju dostupnu i za LG WebOS?

Koja lista sa što više sportskih kanala, pretežno tenis gledam. Voleo bi da kanali budi u HD rezoluciji. Možeš predlog?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Mislim da mi je ovo prvi post na ovom forumu kojeg dugo pratim voajerski ali pratim druge (uvijek isti nickname)  s ovom tematikom tako da neznam dali pripadam odabranima..šala mala [emoji3]
U familiji sam ja "admin" za iptv: Smart IPTV (plaćena RD lista koja je nazalost izgubila grcke sportske Cosmote programe) i Duplex (free lista s Iptvpozitive.com) su app za LG tv koje koristim za gledanje tih listi dok mi je na tabletu Kodi Blue thunder.

Ostali koriste Nova Iptv i Lux iptv (smart TV, Firestick, PC) ali s obzirom da sve ja plaćam ako može jedna lista sa domaćim kanalima ili ona kineska koju je spominjao kolega @Salexn za 17$ 6 meseci a koja navodno  radi puno bolje od ovih koje sam naveo.

Imate na ovoj temi link za gotit. Ako neko ima bolji predlog za gore navedene kanale, neka slobodno predlozi.

Smart iptv je app za LG tv, koji koristite za gledanje svojih listi. Nju koristim trenutno. Takodje, ako ima boljih player-a za LG slobodno javite. [emoji1]

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Probaj ssiptv besplatna i lep dizajn samo što nema epg na tvviet.

Ja sam platio godisnju licencu za tivi mate, ali me interesuje da li npr sada mogu, pre isteka godinu dana da uplatim i aktiviram trajnu licencu?

Poslednja izmena:
Možeš ali da platiš punu cenu. Bar ja tako mislim. Ako si mislio da doplatiš do pune licence nisam siguran da to može.

Možeš ali da platiš punu cenu. Bar ja tako mislim. Ako si mislio da doplatiš do pune licence nisam siguran da to može.

Problem je sto sam instalirao i onu drugu apk gde se brisu uredjaji, ali nigde ne vidim opciju kako da kupim trajnu licencu i koliko bi me to kostalo u ovom trenutku kada jos uvek imam aktivan premium godisnji nalog koji je aktiviran u novembru ili krajem oktobra

Mislim da moraš otkazati pretplatu prvo, pa onda uplatiti jednokratno. Ja ću verovatno sačekati idući Black friday ili tako nešto. Ovakva aplikacija svakako vredi tih 5e/godišnje.

Strpi se se do novembra. Mozda nezto zeznu pa se razočaraš

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kolika je trenutna cena za trajnu licencu?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Cini mi se da je trenutna cena za trajnu licencu oko 2.400 din. Moguce da moze da se ide na otkazivanje pretplate da bi se platila trajna.

Ipak je sigurno bolje sacekati neko snizenje jer znam da je kostala i oko 18e.

Nadam se da je nece pokvariti.

Poslednja izmena:
Recite mi još da li da preuzmem sa Google Storea ili zvaničnog sajta?Našao sam da je oko 20$ i nemam strpljenja da čekam:exploder:

Ja sam platio 15$ lifetime licencu na BF popustu.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

To je ok cena.

Izvinite, u poslednjih 10-ak posta pricate o ceni licence za TiviMate aplikaciju?
A jel sa tom licencom u aplikaciji dolaze i kanali ili moram negde posebno da platim za kanale (m3u listu)?
Zanimaju me Ex-Yu kanali jer Bluethunder na Kodiju cesto ne radi iako redovno menjam izmedju prvog i drugog portala.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno