Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uzeo kineze sa alija, 20usd za 12 meseci na 2 uređaja. Lista nema NovuS i NovuSport, ali za te pare je skroz ok. Ove kanale što mi fale rešavam " piratskim" MAG listama. Mnogo bolji odnos uloženo-dobijeno nego EON.

https://www.aliexpress.com/store/911125096

Zanima me koje sportske kanale ima i kako radi, da li puca i sl., na webu ne vidim nikakav popis kanala niti to da može na dva uređaja raditi istovremeno.
Da li ima sve ex-you sportklubove i arene,planet sport? Od stranih BT sport,bein,supersport,sky sports,premier sports,la liga UK?
Koje sportske kanale osim NovaS i NovaSport nema ?
Hvala !

Američki ESPN, bein sport, naše Arene

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Norveški eurosportovi, viasat sportovi, dpaly sport, nbc sport, NFL red zone
i meni najvažnije UK gold i USA network
Mislio sam na domace, na to se zale ljudi...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Кажу ми да је опет пукла она листа. Коме је стала нека цитира моју поруку и добија нову. Мрзи ме опет да шаљем групне поруке, али одговарам тек сутра ујутро.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ne znam koju si meni dao, ali sve i dalje radi kako treba. Koristim exyu i imam sve što mi treba. Hvala ti još jednom

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Кажу ми да је опет пукла она листа. Коме је стала нека цитира моју поруку и добија нову. Мрзи ме опет да шаљем групне поруке, али одговарам тек сутра ујутро.

Ne radi

Приватну поруку у којој сам вам дао листу хахахаха
Да не трпамо у тему захтеве.

Poslednja izmena:
Zanima me koje sportske kanale ima i kako radi, da li puca i sl., na webu ne vidim nikakav popis kanala niti to da može na dva uređaja raditi istovremeno.
Da li ima sve ex-you sportklubove i arene,planet sport? Od stranih BT sport,bein,supersport,sky sports,premier sports,la liga UK?
Hvala !

Ova konkretna lista ima preko 9000 kanala, 287 naših, svi SK, sve Arene, 3 Planetsporta, gomila US i UK (Sky, ESPN,...), Bein sports i gomila filmskih, dokumentarnih, itd... Od 287 naših ne rade baš svi (oni bitni rade). Kod SK i Arena nekad pomešaju srpske i hrvatske strimove, nekad je sve ok. HBO, Cinemax, Cinestar su uglavnom hrvatski.
Pukne stream ponekad, ali retko, možda je i do toga što nemam plaćenih aplikacija za gledanje. Meni lično OTT Navigator radi bolje od Tivi mate (doduše nijedan nije plaćen).
Uglavnom, daju test listu. Kontaktirajte ih, uzmite test listu i probajte da li vam odgovara. Mislim da je tako najbolje.

I da, meni radi istovremeno na 2 uređaja bez problema.

Poslednja izmena:
Norveški eurosportovi, viasat sportovi, dpaly sport, nbc sport, NFL red zone
i meni najvažnije UK gold i USA network
Hvala !
Američki ESPN, bein sport, naše Arene

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ja mislim da bi vama svima clientbox zavrsio posao lagano. A tu listu je lako naci, a deljena je sakom i kapom ovde na temi od strane ova nasa dva Robin Hood-a [emoji23][emoji1].

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Е јеси безобразан [emoji23]
И шта сад? Морам да поделим клијентпортал?
Па добро... Шта се мора - мора се.
20 најбржих, са минимум 100 коментара на форуму добија МАК адресе за стбему.

ИЗМЕНА: Ууупссс, сад тек видим да си поменуо клијенбокс [emoji16], а клијентпортал је још бољи. Па добро, обећао сам [emoji6]
Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Е јеси безобразан [emoji23]
И шта сад? Морам да поделим клијентпортал?
Па добро... Шта се мора - мора се.
20 најбржих, са минимум 100 коментара на форуму добија МАК адресе за стбему.

ИЗМЕНА: Ууупссс, сад тек видим да си поменуо клијенбокс [emoji16], а клијентпортал је још бољи. Па добро, обећао сам [emoji6]
Послато са Nova 5T
Haahah, pa daj meni taj klijent portal, sta si se stisooo [emoji23]

Samo da javim da meni lista ne treba[emoji23] uglavnom rade ove koje sam dobio tako da ne bi bilo fer da tražim... Javiću se kad riknu...[emoji6]

Pozdrav i svako dobro.

Dajte taj klijentportal :)

Bolja od kingbox-a?
Koliko ima 4K kanala i da li ima SK u 4K ? :)

Takođe da li je NBA League Pass kvalitet kanala bolji?

Poslednja izmena:
Haahah, pa daj meni taj klijent portal, sta si se stisooo [emoji23]

Само на ПП одговарам [emoji23]

ПС: важи за све - немојте затрпавати тему.

Иначе, клијентпортал нема 13.000 канала - има само 5400. Али зато видео клуб [emoji847]. Наше серије & филмове, страни са нашим преводом... Ма најбоље што има.
Послато са Nova 5T

Poslednja izmena:
Ja poslao pm, ali nema ništa [emoji14]
Srećna Nova godina :D
Извињавам се, али 90% времена форуму приступам са тапатока. То можете видети и по мојим коментарима.
Немам свој рачунар - када ми син дозволи приступ на његов, онда шаљем [emoji16]
7f5613a91fac2bdefe5e45a53a9104a7.jpg

Послато са Nova 5T

Da li je moguce odblokirati mag256 "Your STB is blocked"
Probao sam sa "NOBLOCK" ali ne uspevam.

[emoji115] ako piše da je blokiran od provajdera, kad platiš listu, pošalješ mac adresu provajderu biće odblokiran.

Hvala, imam placenu listu ali nisam znao da je to jedini nacin.
Nadam se da ce mi ubrzo odblokirati.

Može li link do tog klijent portala, pošto ne ispunjavam uslov da je dobijem, da vidim koliko košta?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

tcl.png

SK1, SK2 i SK3 su FullHD (25 fps) i bolji su na CP, takođe beIN SPORTS 1-10 su fullHD iako imau 4K u nazivu na CP
Zanimljivo na CP postoje kanali za NBA klubove...
Sve u svemu super :)

Poslednja izmena:
Client Portal za mene jedan od boljih portala, jos daju i u .m3u varijanti ali ne znam cenu, predpostavljam da nije za svaciji dzep.

Pa taj client-portal je u stvari Refundo lista koju sam do skora koristio za strane kanale.

Evo ga link http://channels227070.clientportal.link:80/get.php?username=********&password=*****type=m3u i ima u nazivu clientportal, ali je lista riknula pre par dana. Trajala mi je preko pola godine.

Ako je to ta lista onda je to najbolja strana lista koju sam ikada probao. Americki, kanadski, nemacki, francuski, spanski, poljski, danski, svedski, norveski su u vrhunskom kvalietu. Bitrejt veoma visok na dosta kanala ide i preko 8 Mb/s. Nasi (ex YU), italijanski i britanski nisu bas toliko visokog bitrejta ali mogu da se gledaju.

Jel mogu ja da apliciram za nju ako se nije javilo 20 vec ljudi? Ali ako moze m3u lista, jer ja tv gledam preko Kodija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno