Imao ovde dobrih ljudi koji liste sa vremena na vreme podele... Isprati temu[emoji6]Izvinite, u poslednjih 10-ak posta pricate o ceni licence za TiviMate aplikaciju?
A jel sa tom licencom u aplikaciji dolaze i kanali ili moram negde posebno da platim za kanale (m3u listu)?
Zanimaju me Ex-Yu kanali jer Bluethunder na Kodiju cesto ne radi iako redovno menjam izmedju prvog i drugog portala.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Oprosti, sad pročitah ponovo, ja sam pogrešno razumeo kraj tvog prethodnog posta, tj prevariše me stare oči..[emoji6]Nisam rekao da ne prate temu.
Ja koristim tvviet preko Kodija, placenu listu i mogu da ti kazem da je kvalitet kao i stabilnost odlicna. Cak mogu da kazem da dosta kanala lepse izgleda preko te liste nego kod Telekomovog IPTV-a. E sada moguce da je u pitanju i tv preko koga se gleda/ Ja imam Hisens a drugar sa Telekomovim IPTV-jem Fox. Supernova kablovska vec lepse izgleda od bilo cega. Pretpostavljam tako i SBB-ov D3.
Vecina listi daju solidan kvalitet, ali takodje postoji nekolicina koja nudi veoma dobar kvalitet slike. Iskreno ja ne verujem da cu se nekada vratiti na Telekom ili SBB ili nekog takvog operatera. Budu li poostrili te mere pracenja nekada kao recimo sada na zapadu, uzecu VPN i kraj price. Posto sto se tice streamovanja sam se vec prebacio na sigurniju varijantu preko Real Debrida i Easynewsa. Iako sam realno mogao da ostanem na Elementumu u Srbiji i dalje.![]()
Nisam našao zasebnu temu pa ajde ovde da pitam jer ima veze sa IPTV... Uzeo sam pre neki dan Mi Box S pa me zanima da li ona 2 dugmeta za Netflix i Prime video mogu nekom aplikacijom da se zamene da otvaraju nešto drugo?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
To ti je bas bas Sizifov posao..tesko pretesko..bolje zatrazi..Jel ima negde neki tutorijal kako se skeniraju m3u liste i da li je nesto od neke specijalne opreme potrebno za to? Opet mi puce refundo lista, a iskreno glupo mi da trazim treci put od istog coveka koji mi je dao (ne na ovom forumu).
Imaju backup streamove losijeg kvaliteta.Ljudi kazite mi zasto se menja rezolicija nekoh lanala na iptv-u, recimo neki kanali koji su FullHD vecinom su 720x576,tj. vise su te rezolucije nego FullHD?
Ovde takođe.Кажу ми да је опет пукла она листа. Коме је стала нека цитира моју поруку и добија нову. Мрзи ме опет да шаљем групне поруке, али одговарам тек сутра ујутро.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ма какви. Ово ти је као игрица. Кад се заразиш, онда би се само играо. А што се тиче ове, буквално 4 секунде посла. Ту и нема неке дражиKako li sve vas ne mrzi da non stop tragate, ubacujete, proveravate i cimate se sa svim tim listama prokletim ?
Koji svi sportski kanali moraju biti da bi zadovoljili vase potrebe, da proverim na mojoj listi?
Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari