Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Tivimate je samo aplikacija za gledanje IPTV-a. Kanale nalaziš ili kupuješ sam.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Izvinite, u poslednjih 10-ak posta pricate o ceni licence za TiviMate aplikaciju?
A jel sa tom licencom u aplikaciji dolaze i kanali ili moram negde posebno da platim za kanale (m3u listu)?
Zanimaju me Ex-Yu kanali jer Bluethunder na Kodiju cesto ne radi iako redovno menjam izmedju prvog i drugog portala.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Imao ovde dobrih ljudi koji liste sa vremena na vreme podele... Isprati temu[emoji6]

Ma sve te liste sto su fraj ili rade kratko ili rade veoma kratko, pod uslovom da rade uopste. Nema tu neke srece sa njima. Drugo je ako naidjes na nekog ko ce da ti posalje neku skeniranu listu vec koja se placa, ali taj neko zeli da ti je ustupi besplatno. E takve vec rade i stabilno i duze, a mogu raditi i veoma dugo. Meni je jedna refundo lista radila 6 meseci bez najmanjih problema, koju mi je ustupio jedan clan sa drugog foruma. Nju sam koristio za strane sportske kanale i nesto americkih i kanadskih.

I ovde ima ljudi koji su velikodusni i hoce da podele takve liste, samo malo prati temu ;)

Nije istina da ne prate temu. Tu su... Ja sam prezadovoljan listama što sam dobio i hvala im puno.
Ne rade sve, a neke ne rade uvek, jer ih koristi i onaj ko ih je platio, a i možda ih još neko koristi kao ja "na divlje"... ali uglavnom se nađe neka koja radi u datom trenutku, i ne može da se poredi sa iptvom preko kodija ni po kvalitetu slike ni po konzistentnosti.

Nisam rekao da ne prate temu.

Ja koristim tvviet preko Kodija, placenu listu i mogu da ti kazem da je kvalitet kao i stabilnost odlicna. Cak mogu da kazem da dosta kanala lepse izgleda preko te liste nego kod Telekomovog IPTV-a. E sada moguce da je u pitanju i tv preko koga se gleda/ Ja imam Hisens a drugar sa Telekomovim IPTV-jem Fox. Supernova kablovska vec lepse izgleda od bilo cega. Pretpostavljam tako i SBB-ov D3.

Vecina listi daju solidan kvalitet, ali takodje postoji nekolicina koja nudi veoma dobar kvalitet slike. Iskreno ja ne verujem da cu se nekada vratiti na Telekom ili SBB ili nekog takvog operatera. Budu li poostrili te mere pracenja nekada kao recimo sada na zapadu, uzecu VPN i kraj price. Posto sto se tice streamovanja sam se vec prebacio na sigurniju varijantu preko Real Debrida i Easynewsa. Iako sam realno mogao da ostanem na Elementumu u Srbiji i dalje. :D

Al ste drugar i ti se "usrecili" s televizorima..[emoji2960][emoji2960][emoji2960]sorry,moram malo..salu na stranu koristim i ja kineski telefunken za te pare je odlican Tv za sobu spavacu npr. TV VIET gledam na 42 incha LG FULL HD i slika je na vecini kanala.kao HD slika kod ptt kds provajdera..ni manje ni vise,dakle dobio sam Sk ,eurosport,N1 i bruku filmskih i dokum kanala..jes da kosta,ali ima premotavanje 5 dana unazad,solidna videoteka,ekstra brza podrska, a i lako ide "viet za mnom"...naime, zivim na 2 lokacije u 2 grada,pa bez problema sa 1 nalogom gledam u 2 stana..korektno od njih

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Nisam rekao da ne prate temu.

Ja koristim tvviet preko Kodija, placenu listu i mogu da ti kazem da je kvalitet kao i stabilnost odlicna. Cak mogu da kazem da dosta kanala lepse izgleda preko te liste nego kod Telekomovog IPTV-a. E sada moguce da je u pitanju i tv preko koga se gleda/ Ja imam Hisens a drugar sa Telekomovim IPTV-jem Fox. Supernova kablovska vec lepse izgleda od bilo cega. Pretpostavljam tako i SBB-ov D3.

Vecina listi daju solidan kvalitet, ali takodje postoji nekolicina koja nudi veoma dobar kvalitet slike. Iskreno ja ne verujem da cu se nekada vratiti na Telekom ili SBB ili nekog takvog operatera. Budu li poostrili te mere pracenja nekada kao recimo sada na zapadu, uzecu VPN i kraj price. Posto sto se tice streamovanja sam se vec prebacio na sigurniju varijantu preko Real Debrida i Easynewsa. Iako sam realno mogao da ostanem na Elementumu u Srbiji i dalje. :D
Oprosti, sad pročitah ponovo, ja sam pogrešno razumeo kraj tvog prethodnog posta, tj prevariše me stare oči..[emoji6]

Nisam našao zasebnu temu pa ajde ovde da pitam jer ima veze sa IPTV... Uzeo sam pre neki dan Mi Box S pa me zanima da li ona 2 dugmeta za Netflix i Prime video mogu nekom aplikacijom da se zamene da otvaraju nešto drugo?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Probaj ovu ili neku sličnu apk.Meni radi posao.
Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.homebutton

Probao ali ne reaguje na ova 2 dugmeta, zapravo pusti te 2 aplikacije umesto da "mapira"...

Nisam našao zasebnu temu pa ajde ovde da pitam jer ima veze sa IPTV... Uzeo sam pre neki dan Mi Box S pa me zanima da li ona 2 dugmeta za Netflix i Prime video mogu nekom aplikacijom da se zamene da otvaraju nešto drugo?

Pisano je vec u temi namenjenoj za Android boksove, ne mogu.

Poslednja izmena:
Hvala, da se ne zezam onda za džabe...

Jel ima negde neki tutorijal kako se skeniraju m3u liste i da li je nesto od neke specijalne opreme potrebno za to? Opet mi puce refundo lista, a iskreno glupo mi da trazim treci put od istog coveka koji mi je dao (ne na ovom forumu).

Traži nije sramota, sigurno je gazda promijenio pasvord.
Traži ako ima sa više konekcija.

Jel ima negde neki tutorijal kako se skeniraju m3u liste i da li je nesto od neke specijalne opreme potrebno za to? Opet mi puce refundo lista, a iskreno glupo mi da trazim treci put od istog coveka koji mi je dao (ne na ovom forumu).
To ti je bas bas Sizifov posao..tesko pretesko..bolje zatrazi..

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ljudi kazite mi zasto se menja rezolicija nekoh lanala na iptv-u, recimo neki kanali koji su FullHD vecinom su 720x576,tj. vise su te rezolucije nego FullHD?

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Ljudi kazite mi zasto se menja rezolicija nekoh lanala na iptv-u, recimo neki kanali koji su FullHD vecinom su 720x576,tj. vise su te rezolucije nego FullHD?
Imaju backup streamove losijeg kvaliteta.
U sustini bolje i tako nego da uopste ne radi kanal.

Кажу ми да је опет пукла она листа. Коме је стала нека цитира моју поруку и добија нову. Мрзи ме опет да шаљем групне поруке, али одговарам тек сутра ујутро.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Kako li sve vas ne mrzi da non stop tragate, ubacujete, proveravate i cimate se sa svim tim listama prokletim ?

U tome i jeste draz, da nadjes nacin kako da dodjes do neceg.

Nije interesantno inati sve na gotovo.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Кажу ми да је опет пукла она листа. Коме је стала нека цитира моју поруку и добија нову. Мрзи ме опет да шаљем групне поруке, али одговарам тек сутра ујутро.

Ovde takođe.

Kako li sve vas ne mrzi da non stop tragate, ubacujete, proveravate i cimate se sa svim tim listama prokletim ?
Ма какви. Ово ти је као игрица. Кад се заразиш, онда би се само играо. А што се тиче ове, буквално 4 секунде посла. Ту и нема неке дражи :D

Kad smo kod posla, šta se desilo sa onim fantastičnom listom? Od sinoć mrak, teška srca sam se vratio na Gotit :)

Poslednja izmena:
Za 20-ak dana mi ističe Gotit. Ima li šta sa sličnom cenom da vredi kupiti? Gotit je ok ali me nervira česta promena komentatora na Sportklubu, usred prenosa utakmice sa srpskog prebaci na hrvatski SK.

I ja isto pitao šta posle gotit

Ja sam uzeo kineze sa alija, 20usd za 12 meseci na 2 uređaja. Lista nema NovuS i NovuSport, ali za te pare je skroz ok. Ove kanale što mi fale rešavam " piratskim" MAG listama. Mnogo bolji odnos uloženo-dobijeno nego EON.

https://www.aliexpress.com/store/911125096

Poslednja izmena:
Koji svi sportski kanali moraju biti da bi zadovoljili vase potrebe, da proverim na mojoj listi?

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Koji svi sportski kanali moraju biti da bi zadovoljili vase potrebe, da proverim na mojoj listi?

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Norveški eurosportovi, viasat sportovi, dpaly sport, nbc sport, NFL red zone
i meni najvažnije UK gold i USA network

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno