Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci od interesantnih sadrzaja, mogu da gledam Selo gori a baba se ceslja i Bolji zivot, ako nas posrece neke reprize...

Pricamo o terminu mimo novogodisnjih i bozicnih praznika. ;)

Пре сам писао шта се деси кад неко јавно окачи неку добру листу. Е то се управо десило за нову годину. Буде блокирана! И то баш за време новогодишњих празника.

Нема везе. Сви са добром репутацијом, а који су на овој теми, добили су замену.

@veljkoka пуно ти је сандуче.

Hvala još jednom javno, Sale!

Пре сам писао шта се деси кад неко јавно окачи неку добру листу. Е то се управо десило за нову годину. Буде блокирана! И то баш за време новогодишњих празника.

Ocistio sam

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Hvala i bravo majstore Sale!

Slazem se Sale u potpunosti sa svime sto si napisao, takvima ne treba davati te dobre liste i gotovo. Pozdrav i sve najbolje...[emoji106][emoji6]

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Hvala Sale i ovde, reputaciju cu da dodam naknadno jer mi sistem ne da vise dok ne prosaram malo :)

Ne da ni meni da ostavim zasluženu rep. Ovo je top - grupe, logo, epg, sve na mestu. Hvala puno majstore!

I ovdje, veliko hvala Sale!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja sam dobio pre 20ak dana, nisam je sherovao i sasvim mi lepo radi. Meni si baš pomogao tako da hvala još jednom za listu.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Zahvaljujem za listu,obradovao si me!

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Je li ko skida liste sa turskog foruma?? Ja skinuo nekoliko i sve rade...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Момци, да не тражим коме сам већ слао. WINK коме не ради нека се јави на ПП за нову верзију.
Поздрав!

Измена: очигледно ме многи нису разумели. Не делим никакве листе него апликацију са само Руским ВОД садржајем. Знају они који су прошли пут тражили о чему се ради.
ИПТВ листе тражите од јуниора, ионако кука сваки дан да му се обратите на ПП [emoji16]

Шалим се, биће сутра стандардна понуда, па коме треба нека се јави.

Poslednja izmena:

Ljudi su nezahvalni, ja sam dobio 3 liste os Saleta negde u aprilu 2020.g i jedna još radi ( do 12.01.2021). Ako je gazda ne produzi poslacu Saletu "pismo o namerama", ne znam kakva mi je reputacija.:)

O Boze reputacija kao da smo zaposleni u Nasi a ne na forumu .. imas more tih listi na netu, pisi na pp ako te zanima, nacices ih na 1000 koje rade nedeljama
Licno koristim sa tog foruma a imam i druga koji skenira pa mi daje. I pored svega placam nova iptv [emoji2960][emoji2960][emoji2960]..nije neka lova , pa vise zbog matoraca da se ne zezaju kad free lista zakaze

Poslednja izmena:
Mozda na telefonu ne vidiš smajli na kraju mog posta, poenta je bila u tome da lista može da radi mesecima i do samog isteka pretplate ako se ne deli javno.

6meseci € 16,64 12 meseci € 26,62 ili € 27,45 + kanali za odrasle
Ajde posalji u pp ako imas kontakt za tu listu..ako je ok. Da komsija vise ne kuka ;)

Samo da pohvalim @salekojot je i meni dva puta poslao liste i sve je suoer radilo. Zadnja istekla 31.decembar. Ako ima jos jedna ista visak necu se buniti. :) ovo sada sto imam sve steka.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemam pojma pripadam li odabranima pošto u ovom delu foruma nisam baš aktivan ali generalno na Benchmarku nisam najgori što se toga tiče - al ajd' da probam. Ako može jedna lista sa domaćim kanalima. Ako ne može - idemo dalje za iste pare!

Edit: Stigle liste brzinom svetlosti! Hvala puno!

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Evo i ja da probam,ako moze neka lista gde ima SK?

Poslacu ti ja u pp link za odlicnu kinesku listu koja kosta 17$ 6 meseci a radi 3 puta bolje od ovih koje se prodaju za 10-12€ za 1 mesec a stekaju svako malo i kada se obratis korisnickoj sluzbi stalno imaju izgovor kako su imali radove na serveru:D

Poslednja izmena:
Poslacu ti ja u pp link za odlicnu kinesku listu koja kosta 17$ 6 meseci a radi 3 puta bolje od ovih koje se prodaju za 10-12€ za 1 mesec a stekaju svako malo i kada se obratis korisnickoj sluzbi stalno imaju izgovor kako su imali radove na serveru:D
Ja znam da je to cena tv vieta koji radi brutalno dobro..niti steka svako malo, a ima vracanje unazad kanala..slika brutalna

Ja znam da je to cena tv vieta koji radi brutalno dobro..niti steka svako malo, a ima vracanje unazad kanala..slika brutalna

Imao tvviet koji je preskup za ono sto nudi a steka slika redovno recimo meni ova kineska lista radi daleko bolje za mnogo manje para

Meni najbolje šljaka Kodi Blue thunder.

Ne znam kako i zašto al kad sve saberem i oduzmem najbolji.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno