ja ne, imam bas 3 liste, jedna ogromnaaa, Xiaomi box SDa li i vi imate problem sa tivi mate pro kupljenom verzijom da usporu kada je kretanje kroz liste u pitanju ako imate ubaceno vise listi?
Ja imam ubacene 3 liste od kojih jedna ima 8.000 kanala, jedna oko 3000 i jedna 2000.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
I od ovog foruma ste resili da otvorite tvviet podrsku.
Ja stvarno nemam nista protiv tvvieta.To je stvarno vrlo kvalitetan iptv provajder,ili kako vec,ali zasto ne napravite novi podforum i tu skupite sve kojima je potrebna podrska tvvieta.To sam predlagao i na bugforumu,ali ne.
Zloupotrebljavate ovaj podforum iptv iskustva kao i na bugu.
Bez ljutnje ali nemojte vise barem ne ovde.
Molim i moderatore neka se izjasne...
Od mene je sve krenulo, tj. od mojih primedbi u vezi sa SK2 kanalom i izvinjavam se ako sam pretvorio ovaj topic u tvviet podršku. Ako tako misli moderator, neka slobodno obriše moje poruke ovde u vezi ovog problema. Lično ne vidim da se ovo pretvorilo u tvviet podršku. U poslednje vreme se pojavio problem sa tim kanalom kod tog iptv provajdera, pa se zato o tome malo više pisalo. Ako ćemo da budemo strogi, onda ne bi trebalo ovde pisati ni o programima za gledanje IPTV televizije već treba i za to otvoriti novu temu. A u poslednje vreme se ovde puno pričao o TiViMate-u i nikome to nije zasmetalo. Još jednom se izvinjavam svima koji misle da sam spamovao ovu temu. Nadam se da će se po ovom pitanju izjasniti i moderatori.
pa tv viet ima jako dobru podrsku, direktno im se obracaju korisniciOd mene je sve krenulo, tj. od mojih primedbi u vezi sa SK2 kanalom i izvinjavam se ako sam pretvorio ovaj topic u tvviet podršku. Ako tako misli moderator, neka slobodno obriše moje poruke ovde u vezi ovog problema. Lično ne vidim da se ovo pretvorilo u tvviet podršku. U poslednje vreme se pojavio problem sa tim kanalom kod tog iptv provajdera, pa se zato o tome malo više pisalo. Ako ćemo da budemo strogi, onda ne bi trebalo ovde pisati ni o programima za gledanje IPTV televizije već treba i za to otvoriti novu temu. A u poslednje vreme se ovde puno pričao o TiViMate-u i nikome to nije zasmetalo. Još jednom se izvinjavam svima koji misle da sam spamovao ovu temu. Nadam se da će se po ovom pitanju izjasniti i moderatori.
pa tv viet ima jako dobru podrsku, direktno im se obracaju korisnici
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Pa pisite i vi o listama koje koristite, ko vam brani. Ja hocu da kupim uskoro neki televizorcic pa na svakom ali bas svakom forumu o tv uredjajima moram da citam pitanja i raspravu o tome koju velicinu neko zeli da kupi, pa brate mili uzmi velicinu koja ti odgovara po raznim parametrima (prostor, cena itd), ,ono kvalitet slike i zvuka ide usput, cisto da se spomene. To vam dodje kao vas zenska osoba suprotnog pola pita koju velicinu di**a da kupi.
PS nisam korisnik TVVIETA , kupio sam Gotit listu od Kineza (o njoj se vise pricalo nego o Vijetnamcu) i dobio sam jednu ovde na forumu koja jos i dalje radi.
Pa pisite i vi o listama koje koristite, ko vam brani. Ja hocu da kupim uskoro neki televizorcic pa na svakom ali bas svakom forumu o tv uredjajima moram da citam pitanja i raspravu o tome koju velicinu neko zeli da kupi, pa brate mili uzmi velicinu koja ti odgovara po raznim parametrima (prostor, cena itd), ,ono kvalitet slike i zvuka ide usput, cisto da se spomene. To vam dodje kao vas zenska osoba suprotnog pola pita koju velicinu di**a da kupi.
PS nisam korisnik TVVIETA , kupio sam Gotit listu od Kineza (o njoj se vise pricalo nego o Vijetnamcu) i dobio sam jednu ovde na forumu koja jos i dalje radi.
Што си тако бесан? Ево да ти ја нешто кажем.I od ovog foruma ste resili da otvorite tvviet podrsku.
Ja stvarno nemam nista protiv tvvieta.To je stvarno vrlo kvalitetan iptv provajder,ili kako vec,ali zasto ne napravite novi podforum i tu skupite sve kojima je potrebna podrska tvvieta.To sam predlagao i na bugforumu,ali ne.
Zloupotrebljavate ovaj podforum iptv iskustva kao i na bugu.
Bez ljutnje ali nemojte vise barem ne ovde.
Molim i moderatore neka se izjasne...
Imam 3 liste na nvidia shield sve radi odlično.Ovo je na android tv-u, a nisam probao sa vise listi na mi box-u, ali cu probati
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Што си тако бесан? Ево да ти ја нешто кажем.
Прво,
Тввиет се овде помиње јер је иптв са Балкана, људи је често користе зато што има више конекција, своју апликацију и добру подршку. Има доста канала и канали се могу гледати уназад 72 сата. Шта мислиш, је ли ово реклама? Е није, зато што сам је ја пробао и мени се не свиђа. Рекао сам хвала, али није то за моје потребе.
Друго, кога ти прозиваш!? Човека који је поклонио на стотине листи корисницима овог форума! Делио је шаком и капом, и ником ништа није тражио! Помогао је многима око гледања иптв. Своје слободно време је потрошио да би другима учинио!
Треће, ово је тема о иптв. Нормално је да се се шире информације везано за сервере који се највише користе на Балкану. Сад што је у једном тренутку то теби деловало као "злоупотреба", не мора одмах дрвље и камење. Спусти мало лопту и искључи нотификације за ову тему, па је отвори сваки други дан, можда буде нешто интересантно за тебе.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
bravo, objasnio si sve savrseno. mene tvviet ne zanima, ali sam stekao utisak da je najozbiljniji provajder trenutno, i to sto ima takvu podrsku da sredi sve brzo, kao i gluposti tipa komentator mi se ne svidja, je samo za pohvalu.
Што си тако бесан? Ево да ти ја нешто кажем.
Прво,
Тввиет се овде помиње јер је иптв са Балкана, људи је често користе зато што има више конекција, своју апликацију и добру подршку. Има доста канала и канали се могу гледати уназад 72 сата. Шта мислиш, је ли ово реклама? Е није, зато што сам је ја пробао и мени се не свиђа. Рекао сам хвала, али није то за моје потребе.
Друго, кога ти прозиваш!? Човека који је поклонио на стотине листи корисницима овог форума! Делио је шаком и капом, и ником ништа није тражио! Помогао је многима око гледања иптв. Своје слободно време је потрошио да би другима учинио!
Треће, ово је тема о иптв. Нормално је да се се шире информације везано за сервере који се највише користе на Балкану. Сад што је у једном тренутку то теби деловало као "злоупотреба", не мора одмах дрвље и камење. Спусти мало лопту и искључи нотификације за ову тему, па је отвори сваки други дан, можда буде нешто интересантно за тебе.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
robin hud, krade od bogatih (koji su platili listu) i daje siromašnima (koje mrzi da plate)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari