Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Исправљено

Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka

I od ovog foruma ste resili da otvorite tvviet podrsku.
Ja stvarno nemam nista protiv tvvieta.To je stvarno vrlo kvalitetan iptv provajder,ili kako vec,ali zasto ne napravite novi podforum i tu skupite sve kojima je potrebna podrska tvvieta.To sam predlagao i na bugforumu,ali ne.
Zloupotrebljavate ovaj podforum iptv iskustva kao i na bugu.
Bez ljutnje ali nemojte vise barem ne ovde.
Molim i moderatore neka se izjasne...

Neka najeftnija lista za SK kanale? ili je to EON sport za 800din?

Da li i vi imate problem sa tivi mate pro kupljenom verzijom da usporu kada je kretanje kroz liste u pitanju ako imate ubaceno vise listi?

Ja imam ubacene 3 liste od kojih jedna ima 8.000 kanala, jedna oko 3000 i jedna 2000.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Zavisi samo od uređaja i njegove snage. Na jačim uređajima ne koči kretanje kroz ogromne liste.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ovo je na android tv-u, a nisam probao sa vise listi na mi box-u, ali cu probati

Da li i vi imate problem sa tivi mate pro kupljenom verzijom da usporu kada je kretanje kroz liste u pitanju ako imate ubaceno vise listi?

Ja imam ubacene 3 liste od kojih jedna ima 8.000 kanala, jedna oko 3000 i jedna 2000.

ja ne, imam bas 3 liste, jedna ogromnaaa, Xiaomi box S

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ja stvarno nemam nista protiv tvvieta.To je stvarno vrlo kvalitetan iptv provajder,ili kako vec,ali zasto ne napravite novi podforum i tu skupite sve kojima je potrebna podrska tvvieta.To sam predlagao i na bugforumu,ali ne.

Od mene je sve krenulo, tj. od mojih primedbi u vezi sa SK2 kanalom i izvinjavam se ako sam pretvorio ovaj topic u tvviet podršku. Ako tako misli moderator, neka slobodno obriše moje poruke ovde u vezi ovog problema. Lično ne vidim da se ovo pretvorilo u tvviet podršku. U poslednje vreme se pojavio problem sa tim kanalom kod tog iptv provajdera, pa se zato o tome malo više pisalo. Ako ćemo da budemo strogi, onda ne bi trebalo ovde pisati ni o programima za gledanje IPTV televizije već treba i za to otvoriti novu temu. A u poslednje vreme se ovde puno pričao o TiViMate-u i nikome to nije zasmetalo. Još jednom se izvinjavam svima koji misle da sam spamovao ovu temu. Nadam se da će se po ovom pitanju izjasniti i moderatori.

Definitivno je onda problem do kilavog androida na samom tv-u.
Sigurno ni ja necu imati taj problem na mi box-u

Od mene je sve krenulo, tj. od mojih primedbi u vezi sa SK2 kanalom i izvinjavam se ako sam pretvorio ovaj topic u tvviet podršku. Ako tako misli moderator, neka slobodno obriše moje poruke ovde u vezi ovog problema. Lično ne vidim da se ovo pretvorilo u tvviet podršku. U poslednje vreme se pojavio problem sa tim kanalom kod tog iptv provajdera, pa se zato o tome malo više pisalo. Ako ćemo da budemo strogi, onda ne bi trebalo ovde pisati ni o programima za gledanje IPTV televizije već treba i za to otvoriti novu temu. A u poslednje vreme se ovde puno pričao o TiViMate-u i nikome to nije zasmetalo. Još jednom se izvinjavam svima koji misle da sam spamovao ovu temu. Nadam se da će se po ovom pitanju izjasniti i moderatori.

https://forum.bug.hr/forum/topic/au...px?jumpto=5860282&sort=asc&view=flat&page=637
Idi na ovaj forum.I on zvanicno nije samo tvviet podrska,ali se u to malo po malo pretvorio.Sad se tamo samo o tome pise.
Tamo ti je i gazda tvvieta pa ti je bolje sta imas da pitas da pitas tamo.
Ako ste taj forum prisvojili ne morate i ovaj.
Sportski pozdrav!
p.s Ne mesaj babe i zabe jer je tivi mate alat ili player koji sluzi za gledanje svih iptv provajdera,znaci sluzi svima nama a moras da priznas da svi koji dolaze na ovaj forum nisu pretplatnici tvvieta.
Zasto meni da iskacu notifikacije za nove poruke na ovom forumu kad vi pojedini raspravljate koji vam kanali stekaju,koji kanali su vam ubaceni ili slicno,mene to ne interesuje a verujem i mnoge koji nisu tvviet korisnici.
Ajde po neka poruka,ali tako je to pocelo i tamo pa sada se samo o tome prica.

Poslednja izmena:
pa tv viet ima jako dobru podrsku, direktno im se obracaju korisnici

pa tv viet ima jako dobru podrsku, direktno im se obracaju korisnici

Pa i to mi nije jasno ako imaju dobru podrsku,zasto onda moraju svaki forum ili podforum na netu koji se bavi iptv-ijem ili gledanjem tv kanala preko interneta da prisvajaju za svoje potrebe.

zato sto par forumasa na bug forumu dobijaju free listu od vieta da reklamiraju i hvale..a oni za 12 eur mesecno vrlo cesto pucaju kanali

Pa pisite i vi o listama koje koristite, ko vam brani. Ja hocu da kupim uskoro neki televizorcic pa na svakom ali bas svakom forumu o tv uredjajima moram da citam pitanja i raspravu o tome koju velicinu neko zeli da kupi, pa brate mili uzmi velicinu koja ti odgovara po raznim parametrima (prostor, cena itd), ,ono kvalitet slike i zvuka ide usput, cisto da se spomene. To vam dodje kao vas zenska osoba suprotnog pola pita koju velicinu di**a da kupi.
PS nisam korisnik TVVIETA , kupio sam Gotit listu od Kineza (o njoj se vise pricalo nego o Vijetnamcu) i dobio sam jednu ovde na forumu koja jos i dalje radi.

Pa pisite i vi o listama koje koristite, ko vam brani. Ja hocu da kupim uskoro neki televizorcic pa na svakom ali bas svakom forumu o tv uredjajima moram da citam pitanja i raspravu o tome koju velicinu neko zeli da kupi, pa brate mili uzmi velicinu koja ti odgovara po raznim parametrima (prostor, cena itd), ,ono kvalitet slike i zvuka ide usput, cisto da se spomene. To vam dodje kao vas zenska osoba suprotnog pola pita koju velicinu di**a da kupi.
PS nisam korisnik TVVIETA , kupio sam Gotit listu od Kineza (o njoj se vise pricalo nego o Vijetnamcu) i dobio sam jednu ovde na forumu koja jos i dalje radi.

Rasprava o kvalitetu odredjene iptv liste ili kako god je u redu ali molim te taj i taj kanal baferuje,ili nije to taj kanal,pa se onda javi gazda ili neko levi pa kaze da ce biti sredjeno,pa onda ponovo se javi kad bude sredjeno pa onda jovo-nanovo sa nekim novim kanalom problemi pa onda restartujte modem,pa onda nije modem,pa onda je do internet provajdera,pa onda provericemo i tako bla,bla,bla.
To je bre posao za njihovu podrsku i za njihov sajt.
Ako to ljudi toliko ne shvatate onda ajmo mi ostali i odavde pa neka imaju i ovaj sat za podrsku.
Toliko od mene i ja vise nista necu da pricam o ovome.
Pa mislim,stvarno,da je iluzorno vise.Pobogu ljudi.
Pozdrav!

Pa jel se ti ovde zalis kad ti neki kanal baferuje ili ne radi u Gotot listi ili bilo sta ovde na sajtu,ili pises njihovoj podrsci?

Namerno nisam hteo ništa da pišem jer sam čekao da se neko od moderatora uključi i iznese svoj stav. Ali ništa.
Ja lično ne vidim ovo sve kao reklamu, već kao antireklamu sa tvviet. Neko ko traži iptv listu i kada vidi koliko često imaju raznih problema, odmah odustane od te liste i traži dalje. I ja sam ovde nekoliko puta rekao da čekam da mi istekne nalog i da im kažem zbogom. Da li je to reklama ili antireklama?
Kao backup liste imam BNN i još jednu i super sam zadovoljan sa obe. Jedna je super za TV kanale, a druga je super za VOD. I u ovom trenutku bi pre produžio te liste nego tvviet. Po milioniti put ponavljam da me tvviet drži samo zato što može da se koristi na 3 uređaja istovremeno.
Eto, sada bi bilo lepo da nam i član "galebsjuga" kaže kako je zadovoljan sa listom koju reklamira preko privatnih poruka.

pa to cu ti reci na pp [emoji38][emoji38][emoji38]

Што си тако бесан? Ево да ти ја нешто кажем.

Прво,
Тввиет се овде помиње јер је иптв са Балкана, људи је често користе зато што има више конекција, своју апликацију и добру подршку. Има доста канала и канали се могу гледати уназад 72 сата. Шта мислиш, је ли ово реклама? Е није, зато што сам је ја пробао и мени се не свиђа. Рекао сам хвала, али није то за моје потребе.

Друго, кога ти прозиваш!? Човека који је поклонио на стотине листи корисницима овог форума! Делио је шаком и капом, и ником ништа није тражио! Помогао је многима око гледања иптв. Своје слободно време је потрошио да би другима учинио!

Треће, ово је тема о иптв. Нормално је да се се шире информације везано за сервере који се највише користе на Балкану. Сад што је у једном тренутку то теби деловало као "злоупотреба", не мора одмах дрвље и камење. Спусти мало лопту и искључи нотификације за ову тему, па је отвори сваки други дан, можда буде нешто интересантно за тебе. :D

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Ovo je na android tv-u, a nisam probao sa vise listi na mi box-u, ali cu probati

Imam 3 liste na nvidia shield sve radi odlično.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Kod mene je problem do kilavog i slabasnog androida na samom tv-u

Прво,
Тввиет се овде помиње јер је иптв са Балкана, људи је често користе зато што има више конекција, своју апликацију и добру подршку. Има доста канала и канали се могу гледати уназад 72 сата. Шта мислиш, је ли ово реклама? Е није, зато што сам је ја пробао и мени се не свиђа. Рекао сам хвала, али није то за моје потребе.

Друго, кога ти прозиваш!? Човека који је поклонио на стотине листи корисницима овог форума! Делио је шаком и капом, и ником ништа није тражио! Помогао је многима око гледања иптв. Своје слободно време је потрошио да би другима учинио!

Треће, ово је тема о иптв. Нормално је да се се шире информације везано за сервере који се највише користе на Балкану. Сад што је у једном тренутку то теби деловало као "злоупотреба", не мора одмах дрвље и камење. Спусти мало лопту и искључи нотификације за ову тему, па је отвори сваки други дан, можда буде нешто интересантно за тебе. :D

bravo, objasnio si sve savrseno. mene tvviet ne zanima, ali sam stekao utisak da je najozbiljniji provajder trenutno, i to sto ima takvu podrsku da sredi sve brzo, kao i gluposti tipa komentator mi se ne svidja, je samo za pohvalu.

Nije fora u tome "komentator mi se ne svidja". To sto prica na hrvatskom je hrvatski sport klup ili hrvatska arena. Nemaju one veze sa srpskom arenom i sport klubom.

bravo, objasnio si sve savrseno. mene tvviet ne zanima, ali sam stekao utisak da je najozbiljniji provajder trenutno, i to sto ima takvu podrsku da sredi sve brzo, kao i gluposti tipa komentator mi se ne svidja, je samo za pohvalu.

Posto nisi korisnik tvvieta ali te zanima strasno kad neki kanal ne radi ili baferuje i kad ce da ga poprave...Strasno zanimljiva tema za ljude koji ne koriste tvviet.

Прво,

Takvima koji su dobili besplatnu listu ne vredi ni da objasnjavam...
Vi ostali koji zelite da ovo ostane podforum o raznim iptv iskustvima cutite i dalje.
Dobicete tvviet podrsku i ovde.
E da umalo da zaboravim za prozivku kako ti kazes.
Rekao sam da se gazda tvviet nalazi na bug forumu,koga sam ja tu prozvao???
On se ne krije,tamo je javno...Ne razumem to za prozivku.
To kome je on tako nesebicno pomagao to neznam nista.
Znam da je davao njegove liste pojedinim ljudima da ga hvale i reklamiraju po forumima.
Za sve ostale je on prodavac iptv usluge i to masno.
12 eura za mesec dana...pa toliko kosta legalni iptv po exyu zemljama a ovaj jos nelegalni...

Poslednja izmena:
robin hud, krade od bogatih (koji su platili listu) i daje siromašnima (koje mrzi da plate)

robin hud, krade od bogatih (koji su platili listu) i daje siromašnima (koje mrzi da plate)

Greska u koracima... ;) Taj koji je platio listu, nije ostao bez nje. On i dalje gleda sta hoce i kad hoce. Nista njemu nije ukradeno. I evo, od mene prvog, zahvala ovoj dvojici kolega koji su tu da daju nesto sto mnogima znaci puno. Kao meni npr. I nikada nisam imao ponudu tipa kupi ovu ili onu listu, vec su mi dali ono sto mi je trebalo.

Zaboravih..niti znam ko je vlasnik tvvieta, niti me interesuje. Za mene je ta njihova usluga preskupa tako da se i ne obazirem na pisanja o (ne)kvalitetu njihove ponude..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno