Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto, kako sam se zezno :d nabasao sam na nekom nasem forumu na ovo:

https://www.evybuy.com/big-promotio...re-than-75-countries-global-iptv-p-30240.html

i rekoj aj da probam, ionako mi treba samo par puta godisnje, za 20 evra i ako ne radi ko ga yebe... posle toga dok sam cekao da mi posalju podatke, setim se, ma mora na benchmarku da postoji tema o ovome, i nadjem je i iscitam celu. shvatim da su ljudi vec proverili sta je najbolje, ali ajd sad kad sam vec platio ovo, godinu dana ce da tera. jel zna neko sta je ovo i koliko je losije od preporucivanog gotit-a? pitao sam da li moze na vise uredjaja (ne u isto vreme) i rekli su mi da ne moze, da ce da banuju ako to uradis. ja sam vec probao, pa ako banuju banovali su, sta sad.

probao sam sinoc, i posto mi je chajniz poslao samo podatke za iptv smarters program, instaliram to na laptopu koji je povezan na tv, kad ono svi kanali seckaju. ajd rekoh da probam da li je do njih ili do kompa, probam na telefonu radi savrseno. probam na desktopu radi savrseno, probam na drugom laptopu radi savrseno. znaci ovaj mucenik sto mi je povezan za tv ne moze da pusti. ali cudi me, jer nije bas slab, sandy bridge core i5, 12gb ram, ssd. trebalo bi da je vise nego dovoljno za fakin media player. plus sto je povezan na televizor koji nije fullhd. netflix i youtube rade perfektno naravno, kao i bilo koji fhd film u vlc.

onako smoren probam da pitam kineza preko whatsappa da mi da m3u listu, posto pri kupovini sam naveo da hocu podatke za iptv smarters (de znam sto), i on mi rece da ce da mi posalje, samo da mu dam order number. poslao sam mu i sad cekam m3u fajl. da vidim bas da li ce u vlc da radi normalno.

Poslednja izmena:
Koji OS koristiš? Ja na Winu koristim MyIPTV Player i radi savršeno. Na Mi Boxu Smart IPTV, takođe radi dobro. Inače Gotit nije ništa posebno, jeftin je i radi ok u principu.

ma windows je u pitanju. bas cu da probam taj myiptv player, hvala na preporuci!

edit: upravo sam probao na brzinu (myiptv player sa ms store, jel taj?) i deluje fino, ali koliko vidim ima samo opciju da se ucita m3u fajl. a meni je chajniz dao samo podatke koje upisem u iptv smarters, fazon adresa, username i pw. zamolio sam ga za m3u fajl, i rekao je da ce mi poslati, samo jos nije, verovatno cu morati da cekam do sutra, posto je sad kraj radnog vremena tamo. bitno da mi je rekao da ce me banovati ako probam sa vise uredjaja da gledam. kako oni uopste proveravaju to, nece valjda rucno za hiljade korisnika da gledaju. kaze server sam te banuje ako pristupis sa drugog uredjaja- nije nego...

inace server je neki livego.club:8080 jel ima neko ideju sta je to?

Poslednja izmena:
Jel za Gotit daju m3u listu? Ili mara neka njihove aplikacija.

daju, pisali su ljudi o tome ranije ovde.

daju, pisali su ljudi o tome ranije ovde.
Imaš uputstvo ovde na temi kako da napraviš url-ove ako imaš naziv servera, username i passwords. Linkovi za EPG, i sl. Prečešljaj temu.

http://IP:PORT/get.php?username=USERNAME&password=PASSWORD&type=m3u_plus&output=mpegts
Zamenite ip, port, username i password, otvorite link i dobijate listu sa grupisanim kanalima, sa tvg-id za epg i logo url.
http://IP:PORT/panel_api.php?mode=a...password=PASSWORD&type=m3u_plus&output=mpegts
Otvorite ovaj link u browseru i dobijate neke informacije o vasoj listi, npr. da li je aktivna, aktivne konekcije, najveci broj dozvoljenih konekcija, do kad je aktivna vasa lista i kada je kreirana (mozete ovde konvertirati https://www.unixtimestamp.com/index.php),...

hvala mitre, video sam to, ali citao sam sa mobilnog i nisam mogao da otvorim sajtove. mozda cu na kompu moci. pogledacu veceras. meni u sustini samo treba direktan link do tri kanala i to je to, ostatak mi nije potreban

ma windows je u pitanju. bas cu da probam taj myiptv player, hvala na preporuci!

edit: upravo sam probao na brzinu (myiptv player sa ms store, jel taj?) i deluje fino, ali koliko vidim ima samo opciju da se ucita m3u fajl. a meni je chajniz dao samo podatke koje upisem u iptv smarters, fazon adresa, username i pw. zamolio sam ga za m3u fajl, i rekao je da ce mi poslati, samo jos nije, verovatno cu morati da cekam do sutra, posto je sad kraj radnog vremena tamo. bitno da mi je rekao da ce me banovati ako probam sa vise uredjaja da gledam. kako oni uopste proveravaju to, nece valjda rucno za hiljade korisnika da gledaju. kaze server sam te banuje ako pristupis sa drugog uredjaja- nije nego...

inace server je neki livego.club:8080 jel ima neko ideju sta je to?

Pa vide na svom panelu gde je ko zakačen.
Ban ide automaski

ali ja kacim tei kompjutera sa iste mreze. dobro neka banuju. kupicu sa aliexpressa gde mogu dva kompjutera da koristim. isti mi djavo da li kupio dve licence kos ovog gde ne sme, ili kupio kod tog drugog gde sme kad me ovaj pevi banuje. ne pada mi na pamet iz principa da mu placam dve licence za gledanje ovoga na jednom kompjuteru istovremeno. nekad hocu da gledam na projektoru, nekad na televizoru, zapravo kad se preracunam imam bar 7 uredjaja na kojima bih ovo mogao da gledam, bas cu da placam 7 licenci

edit: 8, ako racunamo i xbox 1 :d

edit2: a i ja kad gledam tv tad kinez spava, bas se nesto mislim da ce on da ostane budan da bulji u njegov kontrolni panel dal sam ja slucajno pustio na drugom kompu :d

Poslednja izmena:
To valjda važi da ne može istovremeno na dva uređaja.Ja kad sam van kuće gledam na tabletu,na mobilni net.kad sam kući gledam na kablovski net i tako već par meseci.Još me nisu banovali.[emoji4]

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 7 eszközömről

hvala mitre, video sam to, ali citao sam sa mobilnog i nisam mogao da otvorim sajtove. mozda cu na kompu moci. pogledacu veceras. meni u sustini samo treba direktan link do tri kanala i to je to, ostatak mi nije potreban

Ako "otvaraš" direktno klikom ove "IP:pORT/get.php" linkove naravno da ti neće "otvoriti sajt" ni na kompu. To je navedeno kao šablon ("template") da vidiš kako izgleda forma linka, ti treba to da kopiraš u neki text editor program i da popuniš / da zameniš odgovarajućim podacima:
umesto ip ide taj domen "livego.club", port je "8080" i dalje treba da dodaš tvoj username i password. I tek kad imaš gotov/popunjen link to otvaraš u browseru da skine listu, ili koristiš taj link u programu sa kojim bi da gledaš te kanale.

Evo da ti olakšam kopiranje:

Kod:
šablon:

http:/IP:PORT/get.php?username=USERNAME&password=PASSWORD&type=m3u_plus&output=mpegts

tvoj link verovatno izgleda delimično ovako:

http:/livego.club:8080/get.php?username=[COLOR="#FF0000"]USERNAME[/COLOR]&password=[COLOR="#FF0000"]PASSWORD[/COLOR]&type=m3u_plus&output=mpegts

Mada vidim da se ne netu spominje "livegopanel.club:8080"
Znači treba da dodaš vrednost na mesto texta koji je ovde crvene boje... Te login podatke koje koristiš u toj "smarters" aplikaciji...

shaman, hvala na detaljnom pojasnjenju. ja sam se malo nesrecno izrazio, opera na telefonu mi ne dozvoljava desni klik pa copy link address, a kad kliknem samo na link u nadi da ce u novom tabu da otvori neku bzv stranicu sa tim linkom gore, otvori mi samo novi tab u kome pise nesto kao about:blocked, tako da nisam mogao sa dodjem do punog linka koji bih editovao na telefonu., zato sam cekao da odem kuci na kompu to da uradim. time sto si sve stavio u "kod" polje si mi olaksao da mogu i sad da pokusam. hvala ti.

hvala i tebi i mitru na cimanju

edit: uspeo sam, zahvaljujuci shamanu da dobijem m3u listu. i ja sam video da se pominje livegopanel.club, ali meni je upalilo sa livego.club... de znam sta je to... probacu je veceras kad se docepam kompjutera...

Poslednja izmena:
Pozdrav, može li mi neko objasniti šta je IUDTV, QHDTV I SUBTV i koja je razlika u odnosu na IPTV?

Uhapsilo Bijeljinca, kažu ovajdio se o UM

А Бијељинц је?

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka

Bjelogrlic bio taster :D

U MUP RS saznajemo da im je celi slučaj prijavio poznati glumac, reditelj i producent Dragan Bjelogrlić koji im se obratio dopisom. Čim je dopis zaprimljen sve je detaljno provereno, a potom se krenulo u pretres osumnjičenog.

sinoc sam probao, namestio sam preko vlc-a i m3u liste, sve radi kako treba. probao sam par nasih kanala, to deluje korektno, ali recimo americki discovery science, prezadovoljan sam slikom. doduse ja imam neku staru plazmu sub hd rezolucije, a one su poznate da trpe los izvor. bas cu da probam na fhd projektoru nekad. rts hd je imao desinhronizovan zvuk -.-

ovaj nas sto su ga uhapsili, jel to ima veze sa ovom pricom, ili ne? nije onaj vijetnamac? :d

Gluplji clanak odavno nisam procitao...

...riding on 720p...

Na osnovu cega da ga gase?
Kao kada bi Saleta hapsili jer je pisao gde ima rvviet ili mene za gotit.
Ako ih nije on ripovao, uploadovao ili seedovao, ne mogu mu ama bas nista. Cak i pise na tim sajtovima da nije njihovo i da mogu da prijave DMCA.
Ovo je cisto zastrasivanje naroda i nista vise.

...riding on 720p...

Jedno pitanje, ako neko možda ima rešenje...
Kod određenih listi (nesumljivo lošijih) pojedini kanali traže onaj "loop" koji npr. ima VLC, kako bi se povremeno ponovo rekonektovali na izvor. I to u principu manje/više bude OK na telefonu ili kompu, prođe skoro neprimetno. Ali kada cast-ujem VLC sa telefona na Chromecast, stream pukne svaki put pri toj rekonekciji. Postoji li VLC opcija koja bi radila loop čak i prilikom cast-a, ili možda neka druga aplikacija koja to može da izvede?

Na osnovu cega da ga gase?
Kao kada bi Saleta hapsili jer je pisao gde ima rvviet ili mene za gotit.
Ako ih nije on ripovao, uploadovao ili seedovao, ne mogu mu ama bas nista. Cak i pise na tim sajtovima da nije njihovo i da mogu da prijave DMCA.
Ovo je cisto zastrasivanje naroda i nista vise.

...riding on 720p...

Velika je razlika nešto hvaliti ili proporučiti u odnosu da si vlasnik svega toga.
U novembra kad je krenula 2 sezona senki nad balkanom isto je bilo neko ovako hapšenje u Beogradu vlasnika sajtova
filmovi24h i serije.online i oba sajta su bila ugašena.

Jedno pitanje, ako neko možda ima rešenje...
Kod određenih listi (nesumljivo lošijih) pojedini kanali traže onaj "loop" koji npr. ima VLC, kako bi se povremeno ponovo rekonektovali na izvor. I to u principu manje/više bude OK na telefonu ili kompu, prođe skoro neprimetno. Ali kada cast-ujem VLC sa telefona na Chromecast, stream pukne svaki put pri toj rekonekciji. Postoji li VLC opcija koja bi radila loop čak i prilikom cast-a, ili možda neka druga aplikacija koja to može da izvede?
Врло тешко да се може нешто променити по том питању, из простог разлога што су великом већином те листе јавно објављене. Па чак и са нису. Размисли само да у принципу сви скенирају исте сервере, а самим тим и имају мање - више исте налоге.
На подручју бивше Југославије на хиљаде људи скенира исте листе, портале, сталкере... са мање - више истим алатом. Додајмо тој цифри још десетине хиљада, па и стотине хиљада по Европи, Русији... Једноставно, све је то кратког века. И немојте се чудити што мало, мало па пуцају листе, па и у балкан грину и сличним коди адонима. Једноставно, ако је налог до кога се дошло за 1/2/3 конекције, логично да неће радити ако се накачи десетине корисника.

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka

Kapiram da su te liste mahom takve kakve su. Ali kao što rekoh, čak i većinu takvih npr. VLC uspeva relativno tečno da reprodukuje. Odradi na kompu ili telefonu onaj loop svakih minut-dva, kod nekih kanala on bude skoro pa neprimetan, kod nekih se primeti... Ali mi nije jasno zašto taj loop ne može da odradi i prilikom cast-ovanja na Chromecast? I postoji li uopšte aplikacija koja to može?

Koju beše kinesku listu uzimate? Bitno da ima nova s.. [emoji4]

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

da li ima nekih ok listi(kao što se spominju ove kineske sa allija) da se plaćaju bitcoinom?

@DjoleMC-lista koja se spominje kineska koju ljude ovde najviše koriste je GOTiT na aliexpress, a da li ima nova to neka ti drugi kažu pošto ja nemam tu listu...;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno