Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam sam u odnosu na njihove cene ima bolji server i jeftinije a ovo nije komercijalna tema..A neznam sto bi neko nudio besplatan test sta nekome znaci jedan dan ..A vidim ustvari nudi se test liste koja se prodaje nisam znao da to sme ovde Iptv ponuda i potraznja hahha..Komercijala...

A ti si verovatno neki preprodavac pa ti smeta? :D

Poslednja izmena:
Momci, procitajte pravila foruma pre haha komentara i bice vam sve jasno tipa zasto Gotit i sl nisu komercijala a npr Slovak jeste.
Do sada je pustano na moju odgovornost ali se negde mora povuci granica. Zao mi je ali tako je.

...riding on 720p...

@optimus_prime koji su to bolji serveri od tvvieta sa nasim kanalima? Ima boljih i jeftinijih od njega ali ne sa nasim kanalima, bar ja nisam naleteo na takvog. Nije reklama osim ako nisi preprodavac [emoji2] . Tema je otvorena kako bi razmenili iskustva a ne da se preprodavci reklamiraju.

Poslednja izmena:
Al moze neko da mi pomogne kako da prebacim ccam u osam?

Skinuo sam onaj konverter prebacio linije u oscam ubacio u etc/tuxbox/config/oscam oscam.server. Oscam.user mi je prazan fajl.

I dalje cita ccam linije da ih jednostavno izbrisem i oscam ce proraditi ili treba u nekom fajlu da islkljucim ccam linije i da aktivirim oscam?

Pogledao sam po nekim stranim forumima ali se nisam snasao.Mislim da je openPli na boxu ako se dobro secam nisam ga davno aktivirao.

Instaliras oscam zavisno od imidza nalazi se na razlicitim lokacijama, uglavnom oscam.bin je glavni i nalazi se u u user/bin ili user/bin/cam ...

OndaK ti treba skripta koja ga pokrece/stopira i ona bude napr. u user/script ili user/script/cam ili vec zavisno od imidza.

I na kraju ti treba oscam konfiguracioni fajlovi oni skoro na svim imidzima idu u etc/tuxbox/...

Linije koje imas za cccam lako preko tog konvertora pretvoris u readere za oscam i ubacis ih u oscam.server

Prvo vidi da stopiras cccam i pokrenes oscam onda se uloguj na oscamov web interface pa monitorisi sta se dogadja.

Ima jos mali milion podesavanja ovo je na brzinu samo najosnovnije.

Usput koji box koji imidz?

Poslednja izmena:
Vu zero, openPli.

Skini sa njihovog panela oscam, pokreni ga i uradi onako kao sto sam napisao ...

Društvo, ako može pomoć oko povezivanja za IPTV.

Imam Panasonic plasmu, 2 HDMI-ija na njemu zauzeta, jedan je povezan direkt sa PC, na drugom je Pošta KDS STB.

Koji uređaj/kabal treba da još povežem kako bih menjao kanale preko daljinca (trenutno imam 2, jedan od TV, drugi za STB kablovsku)?
Preko PC uredno radi preko miša, TVVIET je u pitanju.

Hvala

Poslednja izmena:
ТВВИЕТ је на компјутеру, па не верујем да можеш та 2 која имаш користити. Остаје ти као могућност да купиш тзв. Airmouse даљинац који би повезивањем на рачунару могао да се користи и као миш и као даљинац.

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka

ЕВО зашто је најбољи
5b2986a1eeb0912d1d0bfeb17a91a8e8.jpg
659affe4e9ef04c8a3329927b7bf702c.jpg

Zato što krade sa originalne platformu? Haker opasni?

Браво, у праву си. Остали плаћају.

Koja je to Iptv, salacue? Prosli put sam probao TVViet. Kad mi stigne box sa carine, moraće pasti negde pretplata, samo moram razmotriti koja.

Pozdrav ljudi, da li je Vavoo TV pro legalan ili ne?

Koja je to Iptv, salacue? Prosli put sam probao TVViet. Kad mi stigne box sa carine, moraće pasti negde pretplata, samo moram razmotriti koja.
Тај који си пробао.

Par postova iznad?

...riding on 720p...

ima li neko email ili web stranicu za kontakt od te red devils liste da probam ....hvala

Зато што је убацио нову спорт у 1080p. и ради супер.
Што се тиче тога МИ имамо/немамо, нисам већ годину и по дана у ВИП делу СФ-а ( сам напустио ), тако да шта ко има - појма немам. Знам шта ја имам и зашто имам.
Цене имају на tvviet.gs

Imate li neki predlog za listu od kineza. Dakle sa alija? Nasao jednu za test na preporuku, ispod 20$ za godinu dana sto je stvarno vrh deal, ako uzmemo u obzir da radi vrh.

E sad ovo nije pravi FHD, ni blizu, treba mi nesto kvalitetnije, citao sam o nekim koje su oko 50$. Bitne su mi arene i sport klubovi da budu 1080p.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno