Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podržavam. :)

Samo još da nabacim pristojan daljinac. Mi Box je nezgodan za upravljanje STBEmu-om bar što se VOD-a tiče.
Ni daljinac od TV-a nije ništa korisniji. Moraću neki sa Alija da naručim.
Takidje imam mibox. Probaj aplikaciju Xiaomi remote. Mozda ce ti koristiti. Ja je koristim za brzi unos teksta. Jer preko daljinskog je mucenje. Evo naziva aplikacije.
0b92297f738d3f63017be6cd0273c0c3.jpg

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Takidje imam mibox. Probaj aplikaciju Xiaomi remote. Mozda ce ti koristiti. Ja je koristim za brzi unos teksta. Jer preko daljinskog je mucenje. Evo naziva aplikacije.

Super, probaću, hvala na sugestiji.

Poslednja izmena:
Teko da je besplatno :D Mislim mozda neko ima neku "caku", ali znam da ta iynamljivanja servera ima gomila na redditu. Ne verujem da stucadok strimuje, mislim da sve ide kao podmazano ali se placa.

ok, ako se placa, nije problem. ali ako je lista stvarno dobra. kako da je nadjem, kako i kome se placa? meni u sustini treba samo rts1 i ostalo neka budu filmovi :D haha

Гледам и ништа
[emoji848]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

:D

A jel ima neko resenje za moj problem, sta mislite sta moze da bude? :D Kako to da lista radi na 5 razlicitih nacina, samo na Kodiju koji je na boxu ne radi. Dal da restartujem ceo Kodi pa da probam opet da li ce proraditi?

0b92297f738d3f63017be6cd0273c0c3.jpg

Jel se instalira na box ili na mobilni, ili na oba?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

A druže, instaliraj na android box neki plejer za iptv, recimo od Sofronova ili iptv smarters ili ,ima ih kolko hoćeš i gledaj preko njega, a kodi koristi za druge stvari

Probaj siptv ili tvmate

meni je rekao..

zahvaljujem saletu, za poruku, sve mi je lepo napisao i poslao, hvala puno!
Знам да је теби рекао, него га зезам.

Забрањено је цитирање горње поруке. Ти хоћеш да мене банију, па само ти да делиш листе, видим ја!

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Нисам одавно ништа делио, могао бих поподне поделити неких налога од cmc.rtmp.io [emoji848]

Poslednja izmena:
:D

A jel ima neko resenje za moj problem, sta mislite sta moze da bude? :D Kako to da lista radi na 5 razlicitih nacina, samo na Kodiju koji je na boxu ne radi. Dal da restartujem ceo Kodi pa da probam opet da li ce proraditi?
Jel pises za viet ? Oni imaju Kodi addon pa ako ne radi piši im.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Jel se instalira na box ili na mobilni, ili na oba?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока
Samo na telefonu. Aplikacija radi ako su box i telefon na istoj mrezi (wifi).

Poslednja izmena:
A druže, instaliraj na android box neki plejer za iptv, recimo od Sofronova ili iptv smarters ili ,ima ih kolko hoćeš i gledaj preko njega, a kodi koristi za druge stvari
Ma to sam vec uradio, radi ko sat preko smartersa. Nervira me sto samo na Kodiju nece.

Probaj siptv ili tvmate
Jel ima tvmate za Kodi ili je to standalone aplikacija za android ne vezana za Kodi?

Jel pises za viet ? Oni imaju Kodi addon pa ako ne radi piši im.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ma viet radi i preko simple clienta sto je najjace. Ovo samo kanali sa te liste koja mi je poklonjena ne rade. Naterace me da ponovo obrisem Kodi i instaliram ga da probam.

Није tvmate већ Tivimate, и не постоји као коди адон, већ је андроид апликација у питању.

Neko je ovde pisao o nekoj od ovih 'domacih' lista za oko 10e, koja radi na 3+1 uredjaja (3 na istoj mrezi i jedan posebno) ali sad ne uspevam da nadjem.. Ako neko moze da me podseti :)

Neko je ovde pisao o nekoj od ovih 'domacih' lista za oko 10e, koja radi na 3+1 uredjaja (3 na istoj mrezi i jedan posebno) ali sad ne uspevam da nadjem.. Ako neko moze da me podseti :)

Pročito si u ovom postu za tvviet ali to važi samo uz paket na godinu dana.

Jedino ima kao popust kad kupis na godinu dana. Onda dobijes 4 konekcije i od toga jednu mozes da koristis na drugoj IP adresi. Tako nesto. To je recimo dobro jer se mozes dogovoriti sa nekim ko hoce da uzme isto godinu dana da podelite racun. Onda ispadne jeftinije. Ko hoce da rizikuje to je mozda i najbolja ponuda. Sta znam, ja pre ovog sto sam uzeo 3 meseca, koristio mesec dana gledao sve i svasta i bas sam zadovoljan. Videcemo kako ce biti sad kad krene fudbal sve lige.

Inace mene iznelo 3 meseca 3o eura.

Tako je... hvala :)

sad sam uzeo test od njih, deluju ok. Mada koliko gledam tv, moracu da razmislim da li mi treba uopste

Pa sad... I ja retko gledam tv, uglavnom za popodnevno opustanje ili uspavanku.
Ali zelim i za to malo vremena da imam izbor i kvalitetan program bez bombardovanja reklama.
Pre neki dan zaglavio na bbc one i planets, odlicna epizoda o astronomiji, danas na Discovery Turbo, super emisije o budzenju automobila itd itd...
Zbog takvih stvari mi nije zao dati pare.

...Helios rising...

pozzz da li neko koristi kineski maxhd.eu ili satpower.shop interesuje me da li i kod vas cim prebacim kanal vise ne radi ni jedan nekih 10minuta

Ради нормално.
Додуше нисам пробао на стбему, него у СФВИП плејеру.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

kad otvorim Smart iptv na LG TV-u pokrenem jedan kanal radi cim prebacim na drugi ne radi ni jedan ugasim sve i otrim preko racunara na vlc pleyru isto ne radi sacekam 10 min sve ok na vlc. otvorim opet Smart iptv isto ne radi. inace imam pretplatu na vise iptv servisa ostali rade.
Godinu dana koristim satpower.shop nisam imao vakav problem kao da i neko drugi koristi istu listu pa me blokira kontaktiracu prodavca da mi promeni sifru.

Poslednja izmena:
dobio sam novu sifru ne pomaze promenio sam dns server resetova modem na fabricko resetovao tv na fabricko itd...ne pomaze ponovo sam kontaktirao prodavca da vidi sta se desava u mom logu panelu...... sva sreca da imam druge pretplate koje rade odlicno....

dobio sam novu sifru ne pomaze promenio sam dns server resetova modem na fabricko resetovao tv na fabricko itd...ne pomaze ponovo sam kontaktirao prodavca da vidi sta se desava u mom logu panelu...... sva sreca da imam druge pretplate koje rade odlicno....

Meni na LG tv-u u DuplexIPTV aplikaciji radi odlično MaxHD. Jel i tvoja lista isto sa Aliexpress Gadgets Store-a?

Meni na LG tv-u u DuplexIPTV aplikaciji radi odlično MaxHD. Jel i tvoja lista isto sa Aliexpress Gadgets Store-a?

da Aliexpress Gadgets Store ,king ott i sa sajta iptv.live i sad sve radi odlicno a najgore sto sam probao je gotit je ocajan

Poslednja izmena:
Dajte na pm adrese ovih radnji, ne uspevam da ih nadjem.

Jel ima tvviet mogucnost vracanja programa unazad, ili neko drugi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno