Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa plati.sta pises romane..plati i ok..placam I ja NBA pass, ali koristim za dz bez seckanja gomilu listi pa cak i kad su vazne tekme, nebitne ne gledam

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

I hoću da platim, zato sve i pominjem, pa sad čekam da mi se eventualno javi neko sa konkretnim predlogom. Vidim da se na netu pojavljuju neki pasovi, ali više poverenja imam u ljude odavde, koji su dobre namere već pokazali tako što su objašnjavali šta treba raditi a šta ne treba, pa čak i poklanjali liste.

Poslednja izmena:
I hoću da platim, zato sve i pominjem, pa sad čekam da mi se eventualno javi neko sa konkretnim predlogom. Vidim da se na netu pojavljuju neki pasovi, ali više poverenja imam u ljude odavde, koji su dobre namere već pokazali tako što su objašnjavali šta treba raditi a šta ne treba, pa čak i poklanjali liste.
Sta zelis od kanala pod obavezno, a sta ti je manje bitno ???drugo, na cemu gledas tj koju app koristis

Bio je sajt američki hdsport, imali su sve sportske kanale plus nfs, nba i mlb pass
Strimovi su išli direktno sa zvaničnih stranica.
Imao je Kodi addon, drug ga prepravio i gledali smo par godina.
Košta je oko 15 dolara mjesečno tako da je to najbolje da uzmeš.

Pazario sam Tivi Mate app pa mi je palo na pamet da probam da ubacim na laptop kroz neki emulator za android da bih mogao da gledam na njemu. Nemam Android box, koristim na telefonu kada sam van kuće a zatreba mi za neku utakmicu. Na laptop-u imam Ubuntu i ubacio sam nekako Anbox emulator i instalirao tu tivimate, ulogovao se i ubacio portal. Sve je to okej ali tu mi se pojavio nerešiv problem, a to je da imam ton a nemam sliku(tako je za sve kanale). Ima slike za kretanje po aplikaciji sve normalno prikazuje.
Ako neko zna moguće rešenje, slobodno neka me prosvetli, bio bih my veoma zahvalan...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Da li za ubuntu postoji neki drugi stalker player ili ti je jedina verijanta android emulator?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

@toda81
Koristim Kodi inače ali mi je nešto spor ponekad a TiviMate mi je dosta brzi pa sam zbog toga hteo(a i da iskoristimo na još neki način pošto može na 5 uređaja).

@toda81
Koristim Kodi inače ali mi je nešto spor ponekad a TiviMate mi je dosta brzi pa sam zbog toga hteo(a i da iskoristimo na još neki način pošto može na 5 uređaja).

Kodi je sam po sebi spor.
Da li postoji nesto tipa stslker player-a kao sto postoji za windows, samo da je za linux?

Nemam pojma , nisam tražio jer sam naumio da koristim TiviMate obzirom da mi se sviđa a i kupio sam ga, pa gledam tu varijantu. Kolega s drugog foruma mi reče da probam Genimotion pa sam nekako osposobio tu varijantu, ubacio TiviMate ali slabo je to i loše izgleda. Tako da ću ostati onda na Kodi-ju verovatno...

Sta zelis od kanala pod obavezno, a sta ti je manje bitno ???drugo, na cemu gledas tj koju app koristis

ESPN, FS1, NBC, Fox, ABC, CBC, TNT, svi regionalni fox sport kanali (Arizona, Carolinas, Detroit, Florida, Indiana, Kansas City, Midwest, New Orleans, North, Ohio, Oklahoma, San Diego, South, Southeast, Southwest, Sun, Tennessee, West & Prime ticket, Wisconsin), YES Network, AT&T SportsNet, MASN2, MSG Plus, NESW, NBC Sports Bay Area, NBC Sports Boston, NBC Sports California, NBC Sports Chicago, NBC Sports Northwest, NBC Sports Philadelphia, NBC Sports Washington, SNY.

Ovi kanali su mi bitni, a gledam i na laptopu m3u liste, i na android boksu koristeći TiviMate (običan, ne premijum), onaj OTP Navigator ili kako se već zove, kao i onaj IPTV od Sofronova.

@tambur88

Hvala na savetu. Nisam znao za ovu varijantu, probaću ih.

Poslednja izmena:
Nemam pojma , nisam tražio jer sam naumio da koristim TiviMate obzirom da mi se sviđa a i kupio sam ga, pa gledam tu varijantu. Kolega s drugog foruma mi reče da probam Genimotion pa sam nekako osposobio tu varijantu, ubacio TiviMate ali slabo je to i loše izgleda. Tako da ću ostati onda na Kodi-ju verovatno...

Znavi windows nemas ni na jednom rachnaru da bi gledao preko stalker playera?

Nemam, ima sestra [emoji16]
Jel ima tivimate za windows?

Nema..ali ima sjajni SF PLAYER

Videću da probam ovih dana...

Iptv Extreme Pro , preporuka za android.Ubacena podrška za mag portal (otvara Vod).
Za ovih par sati sve ok radi.Cena je 1.19e .
Ima i free verzija sa reklamama pa može da se proba.Inače imam tivimate,koji za sad nema podršku za VOD preko mag/stalker portala.

Deli li neko ovde mac-ove za iptv liste, i da li se smeju postavljati (ako ne, onda smeju li se deliti mac-ovi na pp) ?!

Poslao sam i ja pm poruku, dobrodosla bi neka lista da isprobam tcl c715

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ovo mi je prvi smart tv generalno, tako da nisam bas ispratio sta je sve moguce, moram se edukovati na ovu temu, iacitacu u toku sutranjeg dana kada mi dete dozvoli...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ako neko ne zna, novi iptv extreme player ima podršku za stalker portale, iliti može umesto stb emu. Pušta i ono sta stb ne pušta, npr. Bitku.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

ove liste sto sam vam poslao, samo ubacite u npr. stalker portal player by sahbaz i uzivajte

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno