Šta je novo?

Ipod

Ni ja nisam imao problema sa ipod-om na itunes-u, niti na ostalim third-party solucijama. Da nije zbog toga shto je uredjaj donesen iz us?

Obicno problem moze da napravi kada se iPod povezuje na vise razlicitih racunara na kojima su razlicite verzije iTunes-a i slicno.

Ja nisam, osim u pocetku kada sam to radio, imao nikakvih problema sa iPod-om na Mac-u. Koristim takodje iTunes.

pa i ja koristim iTunes al' vise winamp...isto nisam imao nikakav problem, a i iPod je donesen iz usa :D

Ni ja nisam imao problema sa ipod-om na itunes-u, niti na ostalim third-party solucijama. Da nije zbog toga shto je uredjaj donesen iz us?

Mozda i ima nesto u tome da li je iz US-a ili bilo gde a da nije domaci ... Ja sam mojim nikada nisam imao nikakav problem ali ova moja dva drugara jesu , e sad jedan ima taj shuffle koji nikako ali nikako nece na Itunes, a drugi nano ... Opet mozda nema nikakve veze .... :eyebrows:

Imao sam problem sa iPod shufle. Naime , kada sam ga prikačio na PC , uključio sa iTunes i ovaj ga nije prepoznao , zatim sam otkrio da se treba prijaviti na neki Aple sajt (ne znam zašto ?), usput imam instaliran SP1 na Windows XP .I postoji li neki zaobilazni način da se prebacuje muzika sa PC-a na njega , a da se ne mora prijaviti na Apple sajt ?

Apple sajt? ja prvi put cujem za to...jedino ako ne mislis na registraciju (upisivanje reg. broja svog iPoda u iTunes instalaciji, ja mislim da sada toga vise ni nema)
moze malo konkretnije objasnjenje?

Poslednja izmena:
Ovako je bilo :
U iTunes je trazio neki sign up da bi mogao da prebacujem muziku sa PC na njega , a opcija sinc iPod mi je bila stalno isključena , zapravo tražio je novi acount u tri koraka i na kraju nešto kao upisivanje broja kartice i tako to !Da li postoji način da se ovo zaobiđe ?

pa koliko ja znam mislim da si hteo skinuti muziku iz iTunes Store-a (tj. kupiti)...pa ti je zato i trazio account...

Poslednja izmena:
to sa povremenim iskakanjem iz sistema moze biti do usb kabla... to se i meni deshavalo i na ipod 3 generacijei na ipod nanou... zamenio sam kab i sve sljaka

Mogu li da se povezu obicni zvucnici od kompa na ipod, da li bi mogao da "istera" ipod.
Da li je neko pokusavao. Hteo sam da pozajmim od druga ipod, da ponesem na more , pa reko da se ne za****m.

Imam iPod nani 2nd gen. 4 GB i nisam imao baš nikakvih problema sa iTunesom... Štaviše, obožavam način na koji mogu da organizujem svoju kolekciju... To je najveći razlog što ostajem veran Apple-u kad su plejeri u pitanju, pored poslovično savršenog kvaliteta zvuka.

Nije mi jasno kako dobiti sliku izvodjaca pored teksta, kao reicno ma ovoj slici ekrana :
4349.jpg

Dakle sa normalnim ripovanjem originalnog diska nisam dobio tu opciju, imam novi ipod video 80GB... Tips&tricks? ;)

Ili sam skine preko neta, ja kad sam ripovao muziku sve sam radio preko WinMediaPlayera pa mi je ona sam skidao album art prek neta, pa kad sam preneo muziku na Ipod bilo je na njemu.

Ne treba ti nikakav dodatak samo u Itunes-u kao sto bi menjao imaena pesama ili izvodjaca selektujes sve pesme tj ceo album od Gorillas npr. i desni klik pa album art ubacis sam kao sliku koju mozes da skines sa neta ;)

E da ... mozes i mp3tag da koristis , pa kad prevuces pesme u Itunes bice slika .

Poslednja izmena:
Ja ručno skeniram sa originala covere pa ubacim kroz "get info"... Bitno je da je i na stranici sa muzikom uključeno "display album artwork".

Poslednja izmena:
Thanx, probacu ;)

a mozes iz WMP11 ako imas...samo desni klik i find album info...sasvim korektno radi posao (bas cudno, a? :D )...

mp3tag je odlicno odradio posao ;)
Hvala jos jednom.

Koliko vam traje baterija na iPodu Nano 2G, starom recimo preko godinu dana? Je li imao neko problema sa baterijama inače?

kada mi se iPod isprazni do kraja, ne mogu da ga lepo odma napunim, nego moram par puta da ga guram i cupam iz USBa da bi prihvatio da se puni. Da se brinem i da nosim na popravku dok je jos pod garancijom 2 meseca, ili nejo nista frka?

kada mi se iPod isprazni do kraja, ne mogu da ga lepo odma napunim, nego moram par puta da ga guram i cupam iz USBa da bi prihvatio da se puni. Da se brinem i da nosim na popravku dok je jos pod garancijom 2 meseca, ili nejo nista frka?

i meni je tako, mislim da nema frke, al' kad imas garanciju cisto proveri za svaki slucaj...koliko sam s'vatio to mi se desava samo posle deep sleep-a...

Poslednja izmena:

Mislim da nema potrebe da ga priključuješ i čupaš nekoliko puta. Kada se baterija potpuno isprazni potrebno mu je nekoliko minuta da započne punjenje. Samo ga priključi i sačekaj.

Nazad
Vrh Dno