Kakva glupa rasprava. Ja koliko znam na njemu nema oznaka, piše samo koliko ima gigabajta.
Treća generacija ajpod tača je donela brži procesor, bržu grafičku, i duplo više rama, a to su samo modeli od 32 i 64 gigabajta. Najslabiji model (8 GB) je ostao iz prethodne generacije.
Uostalom, zovite ga kako hoćete, ali to i dalje nije treća nego druga generacija hardvera.
A kako da znas onda da li kupujes npr. iPod touch 2g 32gb ili 3g 32gb?(ako kupujes polovan npr. )
2g ima nike+, a 3g koliko znam nema tu opciju. Ima jos dosta razlika. Ne znam sve napamet. Imam 2g 32gb, aj ako neko ima 3g neki pa da uporedimo...
Sad si ti lupio... Imaju i jedan i drugi nike+Jedina razlika je u oznaci na samom uredjaju, i naravo sadrzaju pakovanja (uz 3G idu slusalice sa mic).
Ponavljam, nema razlike izmedju 2g i 3g.A cekaj, sto nisi kupio 2g 8gb nego 3g 8gb?
Po meni, trebalo bi isto da kostaju.
Ja bih uzeo 2g ako je jeftiniji, kad nema razlike.
Nema razlike ni u pakovanju, uz 8gb se ne dobijaju slusalice sa mikrofonom ni u kom slucaju.Sad si ti lupio... Imaju i jedan i drugi nike+Jedina razlika je u oznaci na samom uredjaju, i naravo sadrzaju pakovanja (uz 3G idu slusalice sa mic).
Nema razlike ni u pakovanju, uz 8gb se ne dobijaju slusalice sa mikrofonom ni u kom slucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari