Pride ne razumem zasto bi neko placao premiju za poluproizvod?
Ne deluje mi kao da smo se razumeli. Nije mi jasno zasto bi neko u Srbiji kupio iphone kada ne moze da dobije vise od poluproizvoda, a pride placa vise nego tamo gde je to ceo proizvod.
Zato sto nema ono sto treba da ima. Primera radi, da li se mogu koristiti mape na putu izmedju Beograda i Nisa, ili recimo rezervisati karta za bioskop nakon sto ste rucali negde u restoranu?
Moze
Btw, sve se plasim da u Arizoni u nekom bespucu mozes da koristis google maps na iPhone-u![]()
![]()
![]()
Da ali po toj logici sve sto se u Srbiji prodaje bi bilo poluproizvod, pocev od notebooka, sa wi fi-em, posto koliko ima kod nas hot spotova, onda ni tu preko interneta ne mozes da rezervises karte za bioskop, da li to znaci i da je internet u Srbiji poluproizvod?
E sad tu je pitanje tog revolucionarnog, ja sam se ubio da odbranim telefon od mnogih nevernih toma koje su ga napljuvale a pritom ga nikad nisu drzale u ruci, niti mozda videle uzivo. Jeste taj ekran revolucionaran, ali opet, da je toliko revolucionaran mislim da bi ga reklame bile "uzmes jedan prst, pa drugi, pa treci, pa ustines, pa rasiris, pa povuces... i eto telefona" i da bi bio dostupan svuda, bez ugovora...
najveci broblem je cena interneta kod nasih operatera, ovako napamet, mislim da je 5din / 1MB.
1. kako kosta 400$ u americi kada si i sam rekao da sa ugovorom izadje nekoliko hiljada... blabla ... - zavisi kako gledash na stvari. najrealnije je da bi cena iPhonea bez ugovora u americi bila ~800$ , znaci isto koliko i u srbiji. tacka. necu dalje razvlaciti ovu pricu.
1. kako kosta 400$ u americi kada si i sam rekao da sa ugovorom izadje nekoliko hiljada... blabla ... - zavisi kako gledash na stvari. najrealnije je da bi cena iPhonea bez ugovora u americi bila ~800$ , znaci isto koliko i u srbiji. tacka. necu dalje razvlaciti ovu pricu.
2. to bi bilo interesantno znati - ja cenim da bi samo na youtube potrosio 1GB
3. nema najbolji paket - najjeftiniji megabajt kod telekoma je 20din.
zezash da je 1MB 50din ?!!??! cek da proverim...
ladno 50 din megabajt... mt:s u najboljem slucaju 20din/MB (myBel)
eto toliko o iPhone-u i surfovanju u srbiji...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari