Nije tacno. iPhone u americi kosta 400$ i bez ugovora.
tacno je da mozes da ga kupish za 400$ ali ne mozes da ga koristis (bar ne dok ga ne hackujesh)
Orange to sell unlocked iPhones in France
Posted Oct 17th 2007 4:13AM by Thomas Ricker
Well, well... looks like Apple has been backed into a corner by French law and will be releasing an unlocked iPhone in France after all. While no one will say precisely how much the unlocked iPhone will cost (the locked Orange-network iPhone will cost €399) those details are expected to be announced sometime before the November 29 launch. Of course, laws forbidding the exclusive bundling of cellphones to carriers are not unique to France. As such, we can expect a glut of unlocked iPhones in the coming months as deals are struck throughout Europe and Asia. Hear that AT&T, O2 and T-Mobile haters? Your nefarious unlocking efforts are about to get a whole lot easier (and more expensive).
Vodi samo racuna kad ustanes - da ne obrises dupe ajFonom :d:d:d- Dok sedim na WC solji kod kuce mogu da proverim mail, vesti, bla bla... (i da dodam: gledam film, igram igrice...)
Apsolutno.E sad, na sve ovo dodam cinjenicu da sam i svoja dva prethodna telefona platio 300+€, smatram da sam kupovinom iPhone-a sasvim dobro ulozio svoje pare i dobio sam dovoljno za tu cenu.
Mozes ti i da trazis vise - ali ne za te pare. U tom slucaju jesi alavAko trazim vise, alav sam i nerealan.
Inache 1.1.1 se otkljuchava ima par koraka vishe....Ja sam na pochetku imao samo 1.0.2. posle su stigli i 1.1.1.
ja tek sad kontam da sam 4GB platio 320$ ili ti 225e. :d
nego juce sam ga otkljucao, razvalio, hackovo...iPhone je stigao sa firmwareom 1.0.1
prvo sam probao na PCju to da uradio i izgubio sam cca 4 sata
onda sam kuci na Macu skinuo "Independent iPhone" i "anySim" i sa par klika i restarta iPhonea na kraju sam dobio otkljucan 1.1.1
skinite "Independent iPhone" - u njegovom helpu je kompletno, ali kompletno uputstvo!
na kraju ga samo iskoristite da "uplodujete" anySim (sto je iPhone aplikacija) u iPhone koji pokrenete na telefonu i on ga na kraju otkljuca.
E jel to otkljucavanje samo za software ili i za band? Ja sam nesto cito po internetu i nisam video da moze da se odkljuca 1.1.1 i da radi na svim mrezama. Obicno ga vrate ba 1.0.2 pa onda otkljucaju....
Ajd idem da skidam to sto si reko... Fala!
E jel to otkljucavanje samo za software ili i za band? Ja sam nesto cito po internetu i nisam video da moze da se odkljuca 1.1.1 i da radi na svim mrezama. Obicno ga vrate ba 1.0.2 pa onda otkljucaju....
Ajd idem da skidam to sto si reko... Fala!
radi provereno ali samo u slucaju da nikada nisi otkljucao iPhone koji je imao firmware 1.0.2 sa anySim-om!!!!!!!!!!
dakle, ako sad imas 1.0.2 koji si odkljucao sa anySim-om nemoj da ga upgrejdujes na 1.1.1 jer ce se telefon zakljucati totalno pa ces morati da ga vracas na 1.0.2!!!!
ako imas 1.0.2 telefon koji nije otkljucavan nikad sa anySim-om mozes ga upgrejdovati na 1.1.1 specijalnom procedurom pomocu independence i nakon toga ga otkljucati. ovako sam ja radio i evo sad imam 1.1.1 otkljucan sa 064 karticom u njemu i sve radi! (WiFi, YouTube, GSM, EDGE...)
naravno da moze... ali je 6x jednostavnije na Mac-u
na PCju moras prvo da hackujes iTunes i to neku verziju 7.3.xx onda se telefon otkljuca ali ne znam da li bi radio sa nekim drugim iTunesom... onda skines gomilu gluposti i na kraju potrosis 6 sati i nista...
i ja bih voleo da neko kaze koji je najbrzi i najlaksi nacin da se iPhone otkljuca na PCju.
na Macu skines iNdependence i anySim i pratish uputstva iz programa - odnosno pritiskiash jedno po jedno dugme u programu![]()
PCBerza je napisao(la):31.10.2007. Gigatron ekskluzivno od danas na lageru ima Apple iPhone.
Pusti to sto ga nema na sajtu - nego, poznajuci tu firmu, nema ga ni na lageru...... samo ga nema nigde na Gigatron majti flexi sajtu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari