Ne. To mi je najveća zamerka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji1787]Kad David pobedi Golijata,Pocophone pobedio Note 9 i Iphone X.
Totalno neočekivano,a Belekberi Iphone Xs
https://youtu.be/_5-bo8a4zU0
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Deda Mraz je čudo [emoji23][emoji23][emoji23]Cuj pobedio,to je kao da verujes u deda mraza,ali koga briga,ziveo Poco Loco! [emoji23]
Ja se ne bih složio, iPh7+ i Mate 20 Pro su mi u kući. Što se tiče stabilnosti, fluidnosti i generalnog korišćenja jednaki su. Svaki je na svoj način sjajan telefon ali se nikako ne može reći da Android laguje na Huawei telefonu, ovo govorim iz ličnog iskustva. Ako pričamo o ekranu ok tu se može naći po koja zamerka [emoji23], samo je pitanje šta se kome sviđa.Ne javljaju se problemi na Androidu kad se otvori 5-6 aplikacija, problemi se javljaju na Samsung i Huawei uredjajima![]()
Ja koristim N8 od bukvalno samog izlaska i dosad nisam naisao na problem koji si ti naveo a koristim poprilicno puno aplikacija, jel mozes da navedes aplikacije koje baguju?Da, kod Samsung-a je obavezno. Kod Huawei-a ne znam. Dok recimo One Plus 6 radi fluidno ko iPhone. Nerealno je ovo gore poredjenje.
Kad tako pogledaš da ovi uvaljuju Boe od 30$ i traže 1000+, onda Xs za 1000+ i nije puno znajući koliko je Apple dao za Samsung displej (čini mi se 200 i nešto dolara).Jos kada vide sta kinezi uvaljuju po konkurentnoj ceni,mogu da traze koliko hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari