Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Po 173-ci put, nisu povecali cene u odnosu na proslu godinu.

Preterujete malo. Pogledajte opet recenziju. Pohvaljeno je sve što ima da se pohvali na iPhone. Višak je reklama za Huawei i diskusija oko cene.

iOS jeste uzašno dosadan sitem. Iako ga godinama koristim na iPad (mada to uglavnom surf i YT), nisam očekivao da će me ovako smoriti na telefonu. Android je osim u tim glupim animacijama, u svemu daleko ispred.

Rezervisani Xs modeli u MTS-u, jel krece isporuka u petak, zna li se?

U11 via TT

Dosta je bilo o recenziji Benchmarka, kome se ne dopada neka je ne gleda.

Krece isporuka u petak, ali obicno stigne tek u ponedeljak...

evo malo dublje price na tu temu

Kimi, na zalost niko ne gleda ove filmove koji su mnogo vise edukativniji od raznih gluposti sa naslovima “this is whats wrong with apple”...

Mislim da pravu vrednost ovog dosadnog OSa cene ljudi koji imaju dva ili vise uredjaja... ja to sa androidom nisam mogao napraviti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

^To je posebna prica,sto niko odrzavanje i optimizaciju sw ne uzima u obzir.

Ekipa iz Moment-a je odradila ovaj lep i kreativan “filmic” sa Xs kamerom.

https://youtu.be/Zbyx37mMwpA

Lep video. Jedino je problem što 90% korisnika ne bi znali da naprave ni blizu slično. Tu je pored znanja potrebna i neka oprema.

Ja recimo za snimanje koristim Dji Osmo mobile 2 i rezultati su podjednako dobri sa iP kao kao i sa S9+.

Video ne kaze nista konkretno osim da postoji i trosak razvoja operativnog sistema i R&D i...
Razvoj kosta i ostale. Ako razvoj OS kosta Gugl, onda Gugl ima i monopol na distribuciju programa (i zaradu) preko PlayStora. Ako Samsung i ostali nemaju trosak razvoja OS, onda nemaju ni zarade iz prodavnice. Shvatate sta hocu da kazem.

+1
30% otimaju i jedni i drugi kod prodaje aplikacije iz njihovih prodavnica.

Poslednja izmena:
Drustvo, moze savet sta je bolje uzeti. Iphone xr ili iphone 8 plus I zasto? Kolika je razlika u kamerama sto mi je da kazem negde i bitno, kako radi taj portret mod na iphone xr, da li ce praviti problem ?

Pošto je mala razlika u ceni, onda xr.

Nije preterano lep ali ne sumnjam da će se prodavati super. Prosečnom iPhone korisniku OLED ekran i telefoto kamera ne znače ništa.

Moje skromno misljenje je da bi bila bolja varijanta da su napravili ovaj sa dijagonalom 5-5,2 inca.Ovako imamo jos jednu ciglu.

Ne verujem. Telefon je baš onakav (veliki ekran, jeftin i razne boje) za kakvu publiku (mladi) je namenjen.

Je li pametno uzeti huawei 20 mate pro i prodati pa kupiti ajfon, skoro isto mi dodje u vipu. A plus dobijam sat i bezicni punjac? :D

Pa hocu, nego pitam je li pametno to uraditi? Slicno mi ispada kada uzimam preko paketa Iphone XR ili huawei mate 20 pro. Pa imam racunicu da prodam huawei i sat i punjac, pa da kupim iphone xr :D

Pametno je. Ako nista drugo,ip ce manje izgubiti na ceni. A tog hjuaveija ce se retko ko setiti za godinu dana.

Pa taj tel ni sada ne moze da stane cenovno uz ip 8+,koji je izbacen prosle godine,a ne sa x i ovogodisnjim modelima,tako da ce za godinu dana vredeti kao polovan 6s. To je jeste tako.
Za xr ce moci da dobije pristojnu cenu za godini dana. Da ne govorimo o novijim verzijama androida na kojima ce da se “gusi”.

Pa hocu, nego pitam je li pametno to uraditi? Slicno mi ispada kada uzimam preko paketa Iphone XR ili huawei mate 20 pro. Pa imam racunicu da prodam huawei i sat i punjac, pa da kupim iphone xr :D

Pogledaj prvo koliko se Xr krece na oglasima,da ne bude posle da moras jos da dodas para kada prodas Mate sa sve poklonima. [emoji1] Uzmi u obzir da Note9 ide za oko 700€,bice zanimljivo videti koliko je neko spreman da iskesira za Huawei.

Nije loša računica ali mislim da se kombinacija sa pilićima iz linde više isplati :)

Iphone XR vakum pakovanje 750e. Cuo sam se sa likom daje mi za otkup 920e za huawei. Tako da cista para mi ostaje ako pogledam .

Ako je stvarno tako,onda ga utopi dok mozes.

Nazad
Vrh Dno