Vrh ako za otkup imaš tu cifru. Ja sam XS malopre prodao za istu sumu koliko sam ga platio a u startu sam ga dobio sa 12% popusta. Baš dobro drži cenu na zapadu![]()
Ima jedna prodavnica tehnike u Švajcarskoj koja par puta godišnje, nedeljom, daje popust 10% na sve telefone (mada je iPhone obično izuzet od akcije) a ostalih 2% ide na karticu tog lanca i moze da se potrosi kod njih tj. nema isplate keša.Gde to ima 12% popusta za novi iphone, prvi put cujem za tako nesto.
Pa taj tel ni sada ne moze da stane cenovno uz ip 8+,koji je izbacen prosle godine,a ne sa x i ovogodisnjim modelima,tako da ce za godinu dana vredeti kao polovan 6s. To je jeste tako.
Za xr ce moci da dobije pristojnu cenu za godini dana. Da ne govorimo o novijim verzijama androida na kojima ce da se “gusi”.
Realnost izmedju ta dva modela je da je jedan sa 2K Amoled ekranom i vrh dizajnom, a drugi sa 720p IPS ekranom i najruznijim bezelima u 2018-toj, kao i sa losijom kamerom.
U Xr-u, za nekom kome nije bitno da li je iOS ili Android(kao npr. coveku koji je pitao) jedino chipset vredi, ostalo je isto/losije od konkurencije, u vecini slucajeva losije.
Telefon je totalni promasaj, X, Xs ili Xs Max su za dve klase bolji, a razlika u ceni nije prevelika(pogotovo za X ili Xs).
Nisam iPhone ali iOS koristim godinama na iPad-u. Nije nikakav problem da se navikneš na sam sistem, ide to brzo. Meni se jednostavno mnogo više sviđa android za telefon.FloydSRB, jesi li ranije koristio neki Iphone?
Ja isto cekam Xs Max pa ako mi ne legne ide na oglase i uzimam Note 9.
Jedini Iphone koji sam koristio je 6s Plus nekih 8 meseci.
Pa ako te ne nerviraju tj ne nedostaju stvari tipa da nemaš multitasking, da ne možeš da pošalješ fajlove preko blututa, da si za sve manje više vezan za iTines i što je najgore da ne možeš proizvoljno da rasporediš ikonice/ubaciš widgete nema razloga da ne legne! Sam sistem je extremno brz, super glatko radi + gestures koji je sad i sam google krenuo da forsira na pixel3 seriji je daleko bolje odrađen na iPhonu. No, probas, vidiš pa ako ne valja menjaš. Meni će značiti tvoje mišljenje posle nekog vremena korišćenja.Nije problem velicina, vec sam sistem da li ce da legne.
Cackao sam telefon u Minhenu skoro, brutalna izrada i osecaj u ruci.
U11 via TT
Pa ako te ne nerviraju tj ne nedostaju stvari tipa da nemaš multitasking, da ne možeš da pošalješ fajlove preko blututa, da si za sve manje više vezan za iTines i što je najgore da ne možeš proizvoljno da rasporediš ikonice/ubaciš widgete nema razloga da ne legne!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari