Sto je najgore notch na iPhoneu na fotografiji iznad izgleda najgore.Pa cinjenica je da nisu usvojili notch,sve dok ga Apple nije implementirao. Ne vidim bas da su drugi proizvodjaci bili ludi za takvim resenjem nakon izlaska Essential Phone-a,a nije da nisu imali vremena.Btw,sam oblik i velicina notch-a,nemaju veze sa onim na Essential Phone-u,pa je vise nego ocigledno koga kopiraju.
Zbog velicine? Pa koliko senzora su strpali unutra i kakvu tehnologiju,manji tesko da je mogao biti,bar u prvoj generaciji. Ovim kinezima je lako,prednja kamera i eventualno senzor za osvetljenje ekrana,onakvu tehnologiju sa 3d senzorima nece videti za jos 5 godina :dSto je najgore notch na iPhoneu na fotografiji iznad izgleda najgore.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mislim da je poenta bila da su svi proizvodjaci ismevali Apple zbog ovog poteza, a sada jedu sopstvena ***** i prave telefone sa istim tim notchom koji su ismevali. Isto tako ce i ljudi koji su pljuvali Apple zbog toga, kupiti te androide sa istim tim notchom.
Jel to mislis na onaj što će opet za 10 godina da dođe pa bude spektakl? U 2018 teško da će da izbaceIonako će notch nestati u sledećoj generaciji X. Ne vidim razlog da kopiraju notch u Androide. U životu ne bih uzeo takav telefon.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Animoji nisu glupi kao opcija, niko nikoga ne bije da ih koristi, ali je bilo glupo sto su pola prezentacije iP X posvetili njima kao necemu ko zna koliko bitnom.
Po meni je to samo neki mali, menje vise beznacajan feature telefona koji licno ne koristim.
Setio sam se još jedne korisne upotrebe 3d skenera.
Nad'kani sportski servisi po svetu vam prave skijaške cipele tako što vam prvo urade 3d sken vaše noge, te vam onda na osnovu tog skena izrađuju cipelu idealnu za vašu nogu (ja već dugo ne mogu da nađem idealnu pancericu za sebe). Ova usluga je prilično skupa, i zahteva em skupe 3d skenere, em obavezan odlazak u neku od tih radnji.
Treba neko da napravi iOS aplikaciju koja će raditi 3d sken noge, koji onda šaljete nekom od proizvođača cipela da vam urade pancerice.
Ajd' developeri, počnite...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari