Šta je novo?

iPhone X

Diskusija o novom iPhone-u X.

Šta rekoše za cenu?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

The claims that the basic 64GB iPhone X will run you $999, but if you want to hang out with the cool kids that rock the 256 GB version, you'd have to shell out $1099, turned out to be true.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bukvalno sve sto su prikazali vec ima u Samsung S8 plus

Ovakvo otkljucavanje sigurno nema.. dosad je to bilo sve samo ne prakticno, i kao neka rezervna varijanta, ovde je to glavni metod otkljucavanja i mora da radi savrseno..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Mogli su da nategnu taj jedan Mpx ko Samsung pa da imaju 8 Mpx . :)

Dakle Samsung Amoled i bežično punjenje ...
Sve očekivano i predviđano pre godinu dana :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ovakvo otkljucavanje sigurno nema.. dosad je to bilo sve samo ne prakticno, i kao neka rezervna varijanta, ovde je to glavni metod otkljucavanja i mora da radi savrseno..

Ne znam da li si video, ali čak i na predstavljanju nije radilo 2 puta.

Da, blagi fejl :) al kolko znam i touch id zna da zakaze, verovatno ce taj procenat fejlovanja biti, ne bi se oni upustili u to da ne radi skoro pa savrseno..

kad ce ljudi shvatiti da broj megapiksela ne znaci nista...
kao i broj jezgara...

svaki kinez danas ima zadnju kameru od 13 megapiksela i prednju od 8, pa su slike kao da sam ih slikao sa sony ericson k800i

Cak i da radi savrseno, finger-print sa prednje strane ostaje najlaksi "siguran" nacin otkljucavanja (nema podizanja telefona sa stola). A nece raditi savrseno, kao sto ni iPhone ne radi savrseno (niti je ikada radio). Te "ne drzite ga kako treba", te savijanje, previjanje, svaki je imao neku glupost.

meni se ne svidja sto su izbacili touch id, to mi je bas dobra opcija i nikada nisam imao problema sa njom
moj drug recimo ima problema ponekad, jer su mu prirodno vlaznjikavi prsti

ovo da gledam u telefon nije lose kao dodatna opcija, ali je bezveze kao glavna

Od svega sto su prikazali najvise se radujem potencijalnom padu cena prethodnih modela.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dosta ružan mob , čak i preruzan . Deluje da je i dosta debeo , zna li neko dimenzije ?

[youtube]ZCQuasiJgYM[/youtube]

Edit:
Skoro 8mm. Deluje čudno na klipu

ponovo iste kamere kao prošle godine ?

http://m.gsmarena.com/apple_iphone_x-8858.php

Poslednja izmena:
Telefon suri da se ne lazemo, od hardvera do softvera...a za touch id sto je zamenjen face id-jem...bice sve to kako treba [emoji23] apple je to [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel kamera morala da bude ovoliko izdignuta?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zanimljiva rezolucija displeja. VS s8.

666c969cc9b93436bf3ed8065ec60400.jpg

sporo ovo otkljucava.. Dok pogledas sacekas 1-2 sekunda pa prevuces prstom.. Tako je bar delovalo na prezentaciji..
Do tada 2 puta otkljucas i zakljucas iPhone starije modele

Nazad
Vrh Dno