Šta je novo?

iPhone X

Problem je sto te brojke nisi stavio pod navodnike, pa te zato ljudi nisu razumeli :p :d

Evo i embedovan klip sa YT:

U pitanju je isti onaj dummy unit koji smo viđali i ranije

Iako iPhone 8 još nije izašao, već su se pojavile prve informacije o ajfonu 9 (ako se tako bude zvao), verovatno kao posledica potrebe Apple-a da na vreme obezbede dovoljne količine OLED ekrana.
Tako će ajfon 7s (4.7"), ajfon 7s Plus (5.5") i ajfon 8 (5.8") zameniti dva modela ajfona 9, manji sa ekranom od 5.28" i veći sa ekranom od 6.46":
https://www.macrumors.com/2017/05/23/iphone-9-rumored-display-sizes/

Čini mi se da ću ja sačekati tu devetku. 7S ne verujem da ću uzimati jer mi i 6s savršeno dobro radi, 8 ću verovatno preskočiti zbog cene, pogotovo ako mu se TID bude nalazio na ledjima što mi se uopšte ne svidja (a sva je prilika da će tako biti).

I ja isto. Taman ce proci dve godine od sedmice i bice pravi upgrade :)

Fingerprint skener nazad je najidi.otnije mesto gde moze biti.

Takodje, proslo je vec 7-8 meseci od izlaska sedmice i niko od mog okruzenja nije menjao 6s, 6 jesu ali 6s ne.Jednostavno, nema potrebe.

6-ica je bila generalno los model, sa dosta gresaka.

Ne znam zasto ste toliko ubedjeni da ce fp biti iza,ja mislim da ce uspeti nekako da ga uglave ispod displeja.
Yeap, ovog puta je izvor iz TSMC:
https://www.macrumors.com/2017/05/26/tsmc-iphone-8-touch-id-integrated-display/

Apple planira da u budućnosti u svoj SoC integriše i poseban "AI neural engine processor" koji bi bio zadužen za AI processing, augmented reality itd:
https://9to5mac.com/2017/05/26/apple-neural-engine-ai-processor-chip-iphone/

Kakav li je ratio, ako je ispod 91,63785% necu da gledam.:D

Poslednja izmena:
Mene brine samo jedna stvar - ako nema home dugme (a nece biti), zamenice ga vrv neki gesture (tipa pull odozdo na gore sa ivice mozda sa 3D touch ili nesto), a u tom slucaju zastitna stakla ce znatno otezati upotrebu, ili totalno onemoguciti upotrebu (ako bude bio zakrivljen).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo bi bila neka razlika u velicini, u odnosu na 7/7+

IMG_0828.JPG

IMG_0829.JPG

a jel se zna sta o 7s modelu ?

iPhone 8

Novi renderi i iOS 11:

IMG_0009.JPG

IMG_0005.JPG

IMG_0006.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0008.JPG

Najsss [emoji4]

Poslednja izmena:
koliko je ruzno sto je izbacena kamera.. Jos na cosku i tako jak prelaz.. Ima to da se klacka ako se ne bude nosilo sa nekom zastitom, koja ce se izjednaciti sa kamerom.. Mada pitanje koliko ce uzivo to biti.. Ovako na slici bas je previse

Pisali smo vec na prethodnim stranicama zasto mora biti izbacena,a i zasto je bas takva pozicija morala biti. Sve sto duze gledam,manje mi smeta,valjda je i stvar navike. Ne verujem da ce biti izbacena vise nego sto je na 7+,svaki slim case bi trebao to da pokrije.

IMG_0010.JPG

Super, onda nek ugrade slim case u telefon, taman da fabrički pokriju :d

meni nebi smetala ta debljina telefona :D.. Taman bi mogli a stave bateriju mnooogo vecu i da mozda stave jace kuciste samog telefona..

Nisam siguran ali mislim da svi oni koriste aluminijum 7000.Neka me neko ispravi ako gresim.

Samo 6s, mislim da su u 7-ici vratili 6000 seriju. 6s su morali posle fijaska sa 6-icom.

7/7+ su takodje 7000.

Nazad
Vrh Dno