Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

@Gizmo moja sestra nije uspela da uzme jer takodje ima samo fixni kod njih koji je ispod 1000 dinara. BTW koja je računica kupiti telefon na 24 rate i prodati ga odmah u oglase?

Kes kredit sa fiksnom kamatnom stopom ;)

Bas tako, brz novac :)

edit:

Bio sam inače do mts-a, kažu da trenutno nemaju na stanju iPhone 6 Plus 128GB, biće od naredne nedelje, a ovo što mi je ispod 1000 RSD rekli su mi da pišem molbu i da ne bi trebalo da bude problema.

Poslednja izmena:
А ја се понадао да ћеш да промениш табор ;)

I da sigurno nema sanse za rate?:)

Mozda kad izadje iPhone 6+s ili iPhone 7 :) Sad me ne interesuju telefoni toliko, skupljam pare za Canon EOS 6D, a ovo je fina kesh opcija, pogotovo sto je kevi istekao ugovor u Vip- u, pa umesto da ga produzava, utrapim joj mts broj :D

Па ко ће да нам ради тестове за телефоне? :р

Ma ja cu i dalje, nego mislim ne interesuje me kupovina novog telefona za licne potrebe, lepo me sluzi Nexus 5 :)

jel ima neko okvirne informacije kada bi telefoni stigli kod vip-a i po kojoj bi to ceni bilo?

mozda neko radi tamo pa zna :D

Prodaju se, al' za malo... Sve je rasprodato, svih 450 komada koje su uvezli Telekom i Telenor, osim par izlozenih komada. Sad se ceka uvoz druge ture.

Pozdrav

450?????????????

Srbija je siromasna zemlja.. Ja bih prvi bio srecan da su uvezli 200.000 primeraka i prodali ih za 30dana.

Poslednja izmena:
450 komada?prosto ne mogu da verujem da je tako malo bilo,al ajde :)

Majkl
Koji te zanima?

Mozda je off, ali mene stvarno interesuje cime se vi ljudu bavite u zivotu kad vam je za uredjaj koji nosite u dzepu relativno lako da izbrojite +-800€ nekom na ruke ili preko racuna nebitno?

Razumem da neko da za laptop ili nrki alat 800 koji ce mu zavrsiti posao ili kojim ce zaraditi vise al za igracku dati tolike pare mi je suludo.

Poslednja izmena od urednika:
Mozda je off, ali mene stvarno interesuje cime se vi ljudu bavite u zivotu kad vam je lako da za uredjaj koji nosite u dzepu relativno lako da izbrojite +-800€ nekom na ruke ili preko racuna nebitno?

Razumem da neko da za laptop ili nrki alat 800 koji ce mu zavrsiti posao ili kojim ce zaraditi vise al za igracku dati tolike pare mi je suludo.

Telefon je alat mnogima u današnje vreme. Or običnih biznisa preko razvoja ili testiranja aplikacija i sl... Takav novac za alat se ne smatra raskoši ili razbacivanjem.

Mozda je off, ali mene stvarno interesuje cime se vi ljudu bavite u zivotu kad vam je lako da za uredjaj koji nosite u dzepu relativno lako da izbrojite +-800€ nekom na ruke ili preko racuna nebitno?

Pa radimo, zašto misliš da ne možeš u zemlji Srbiji da zaradiš? Ne možeš kao na zapadu ali i troškovi su ovde manji. Dok radiš za drugog tu i tamo, onog momenta kada sam rešio da otvorim svoju firmu onda sam više i radio ali i više zarađujem. Ali ne posle 5-6 godina staža, mnogo "leba" mora da jedeš da kreneš da naplaćuješ konkretno (ne računam developere koji rade za strane firme pod neizvesnim ugovorima).

Ali nemoj da mislim da nije problem dati 800 evra, pogotovu ako iz zarađuješ kako ih zarađuješ, mnogo je lakše ih dati ako ti ih drugi obezbedi :)

Ne bacamo odmah kes već otplaćujemo na rate. Kada se podeli na 12 ili 24 rata može da se izgura nekako.

Šta se desilo sa 5s u ponudi Telekoma?
Imali su ga dok je bio onaj sajt za rezervaciju a sada ga nema u ponudi...

5c imaju a od 5s ni traga ni glasa

Ja sam uzeo danas u telekomu 6 plus 128gb..bio poslednji u poslovnici i to uz paket kontrola troškova 500 na 24 rate pri čemu se ne plaća ni 3g pretplata uz ovaj paket

Koju karticu ces koristiti u tom telefonu ?
Mislim uzeti takav telefon a da imas 500din kredita i 150mb.. Ne znam,mozda sam ja lud.

Telefon je alat mnogima u današnje vreme. Or običnih biznisa preko razvoja ili testiranja aplikacija i sl... Takav novac za alat se ne smatra raskoši ili razbacivanjem.

Koliko ima developera za IOS u Srbiji? Ne mnogo. A 6-ica kao poseban model osim njima nije neophodna skoro nikome, te "biznis stvari" mogu da se obave na bilo kojem savremenom telefonu. Ovde se svi upinju da pokažu kako im telefon treba za ne znam kakve biznise, kao da je problem napisati da si kupio nešto radi čistog uživanja. Potrošiš pare da uživaš u nečemu, ne moraš sigurno nikome na forumu da polažeš račune. Ćejf.

Dali uzeti 5s ili 6 ?

Pohvale zaista za Telekom, što su u ovom slučaju , pokazali zaista da im znače korisnici koji su tu i odobrili kupovinu na 24 rate....

Ако те сврбе новци, 6 наравно ;)

Koliko ima developera za IOS u Srbiji? Ne mnogo. A 6-ica kao poseban model osim njima nije neophodna skoro nikome, te "biznis stvari" mogu da se obave na bilo kojem savremenom telefonu. Ovde se svi upinju da pokažu kako im telefon treba za ne znam kakve biznise, kao da je problem napisati da si kupio nešto radi čistog uživanja. Potrošiš pare da uživaš u nečemu, ne moraš sigurno nikome na forumu da polažeš račune. Ćejf.

Mislis ovako?

Nazad
Vrh Dno